emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ClearPores Body Protection

6oz Creme | Bodylotion til uren hud

LEM

379 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Clear Pores Body Protection Cream er en sikker og nem måde at beskytte din hud mod ydre påvirkninger hele dagen. Det er en body lotion mod bumser og uren hud, som bekæmper bakterier og kan reducere akne, ved at sørge for at dine porer ikke tilstopper. Cremen er nem at bruge og har en lækker luksuriøs konsistens. Cremen hjælper også til at forebygge fremtidige udbrud.

 • Bekæmper aknebakterier i porerne
 • Kan hjælpe dig med at fjerne bumser og urenheder
 • Hjælper huden med naturligt at afstøde de døde hudceller
 • Efterlader din hud blød og med en ren følelse
 • Mild formel, som er velegnet til dagligt brug
 • Kan bruges af alle hudtyper
 • 100% naturlig formel

Clear Pores Body Protection Cream vil passe perfekt ind i din daglige skønhedsrutine og den kan give dig resultater der vil vare ved i timevis. formlen bag produktet er 100% naturlig, så den er fuldstændig sikker at benytte for alle hudtyper. Hvis du har tendens til bumser, akne, overdreven produktion af sebum eller hudorme, så kan denne unikke body lotion mod bumser hjælpe dig.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 170 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er det?

Clear Pores Body Protection Cream er opbygget på en naturlig og mild formel, som beskytter din hud mod udløserne for akne og bumser. Som resultat føles din hud blød og oliefri hele dagen. Man kan sige at det er en unik body lotion mod bumser. Clear Pores Body Protection Cream booster din huds eget forsvar, samtidig med at den kan forebygge fremtidige udbrud af akne. Cremen har en blød og mild konsistens, som let trænger ind i din hud ved påføring.

Hvordan virker den?

Clear Pores Body Protection Cream er helt fri for olie. Det er en effektiv body lotion mod bumser og urenheder, som kan bruges alle steder på kroppen, hvor man døjer med uren hud. Formlen indeholder en unik blanding af både Alfa- og Beta Hydroxy syrer.

Alfa Hydroxy syrer (AHA):Er en frugtsyre, som virker mildt eksfolierende i og med den trænger ind i porerne og opløser tilstopninger. AHA hjælper derfor med at fjerne døde hudceller samt forebygge at dine porer stopper til med fedt og snavs.
Beta Hydroxy syre (BHA):Denne syre er også kendt som salicylsyre. Clear Pores Body Protection Cream indeholder 2 % koncentreret BHA, som er kendt for at opløse talg og fedt og har en antibakteriel virkning på huden. Salicylsyre er en vigtig ingrediens i enhver body lotion mod bumser.

At holde din hud sund og ren, giver dig ikke kun et friskt udseende, men kan også give din selvtillid et boost. For de bedste resultater med Clear Pores Body Protection Cream bør du påføre den 5-10 minutter efter du har brugt Deep Body Wash fra samme serie. Dette vil hjælpe med at indkapsle fugten i huden og få din hud til at fremstå ren og frisk.

Hvorfor skal jeg vælge denne body lotion mod bumser fremfor andre?

Cremer mod bumser og uren hud kan ofte være meget fyldige, hvilket betyder at de giver god fugt, men tilgengæld tilstopper porerne istedet for at rense dem. Clear Pores Body Protection Cream er anderledes fordi den indeholder en unik kombination af både AHA og BHA syrer, som aktivt trænger ind og opløser talg, snavs og fedt fra din hud. Bruger du denne body lotion mod bumser sammen med de andre Clear Pores produkter, får du en rigtig god forudsætning for at holde urenhederne nede og dermed få en blød og frisk hud uden bumser, hudorme eller hævelser.

Hvordan bruger jeg den?

Når du har rengjort din hud grundigt med en kropssæbe, bør du vente 5-10 minutter før du påfører Clear Pores Body Protection Cream. Fordel den jævnt over hele kroppen og giv ekstra opmærksomhed til de områder hvor du lider af akne eller urenheder. For at opnå den bedste effekt, bør den bruges dagligt og helst om morgenen, så cremen kan beskytte din hud hele dagen. Clear Pores Body Protection Cream er en body lotion mod bumser, som kun er til udvortes brug og du bør altid undgå kontakt med øjnene.

Hurtige resultater og sikker at bruge

Mange af vores kunder har allerede meldt tilbage om en positiv effekt fra Clear Pores Body Protection Cream. Nogle har oplevet en synlig og mærkbar forskel allerede indenfor 7-14 dage, men vi synes det er vigtigt at gøre det klart at resultater selvfølgelig vil variere fra person til person, alt afhængig af hudtype og graden af urenheder. Man siger at en aknecyklus varer 2-3 uger; det betyder at de udbrud du får om 3 uger allerede er ved at opstå i huden nu. Derfor er det vigtigt at du bruger Clear Pores Body Protection Cream regelmæssigt over en længere periode, før du evaluerer resultatet. Vi anbefaler at du bruger den i mindst 3 sammenhængende måneder.