Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proto-Col Kollagen Shot

Flydende anti aging kosttilskud

Oversigt

Leder du efter fremtiden for hudpleje? Sig farvel til irriterende piller og goddag til Collagen Shot, det revolutionære flydende skønhedstilskud, som er den første af sin slags til at bruge 5.000 mg VERISOL® bioaktiv kollagen peptid, den eneste klinisk undersøgte kilde af kollagen-hydrolysat, som har videnskabeligt bevist sig at genoprette og reparere kollagen og hjælpe med at reducere tegn på rynker.

  • Lækker og behagelig drikkelig hudpleje
  • Forebygger rynker
  • Hjælper på hudens elasticitet, fasthed og tone
  • 5.000mg klinisk undersøgt VERISOL®
  • C-vitamin for normal dannelse af kollagen
  • Ingen kunstige farver, alkohol eller svinekødsderivater

Hemmeligheden bag proto-col Collagen Shot og hvordan det kan gøre underværker for huden ligger i at kombinere både type I og III kollagen hydrolysat med potente vitaminer og mineraler for at oprette et avanceret og unikt hudplejetilskud, som ikke kan ignoreres. Takket være dette ultimative skønhedstilskud, behøver du ikke længere at bekymre dig om piller og cremer, da denne endags, drikkelige skønhedstilskud er et revolutionerende skridt fremad i hvordan du kan pleje din hud. Hvorfor nøjes med noget mindre, når du kan give din hud det bedste?

  • Klinisk bevist
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Høj Dosis

Hvorfor vælge hydrolyseret kollagen?

Som en lang kæde af aminosyrer fungerer kollagen som de centrale byggesten i huden. hydrolyseret kollagen, eller kollagen peptider, bliver brudt ned i versioner af disse lange kæder, og hermed har de forskellige egenskaber. Mens langkædet kollagen er fantastisk til at hjælpe med vedligeholdelse af sund hud, er den hydrolyserede version endnu bedre, da de er mindre og derfor mere biotilgængelig. Dette betyder, at de kan optages lettere af kroppen så hudpleje med denne vigtige ingrediens kan være ideel for huden. Når det kombineres med hudelskende vitaminer og mineraler, kan det gøres endnu bedre og skabe et meget kraftfuldt produkt.

Collagen Shot af proto-col

Som den første og høje styrke af kollagen til at bruge en enorm 5.000 mg bioaktive kollagen peptider, er proto-col Collagen Shot så kraftfuld som muligt. Kliniske undersøgelser viser, at 2.500 mg VERISOL® var yderst effektv for huden. Proto-col ville give noget endnu bedre og brugte en dobbelt dosis i hvert skud for at optimere din hudpleje yderligere. Derudover da VERISOL® i øjeblikket er den eneste kilde til kollagen hydrolysat, som er tilgængelige på markedet, og som er blevet videnskabeligt bevist at genoprette og reparere kollagen i kroppen, er dette unikke tilskud noget man kan regne med, når det kommer til hudpleje.

Fast besluttet på at gøre dette flydende skønhedstilskud det bedste, det kan være, tog de det bedste kollagen, og kombinerede det med et udvalg af fantastiske mikronæringsstoffer for virkelig at tage det til det næste niveau. Hver af de vitaminer og mineraler, som findes i Collagen Shot, er kendt for deres hudelskende egenskaber, og hvordan de virker med at hjælpe kroppen. Som følge viser denne sublime kombination af eksklusive naturlige ingredienser hvordan det tager et reelt skridt fremad, når det kommer til at fremme den måde vi ser på hudpleje, og kombinationen af natur, videnskab og skønhed kan have nogle imponerende resultater.

VERISOL® kliniske undersøgelser

Specielt skabt og derefter optimeret til skønhedspleje, er VERISOL® naturligt bioaktivt kollagen peptid, som er en forsigtig kombination af både type I og III kollagen hydrolysat fra en marin kilde. Som følge af en række videnskabelige undersøgelser, har det vist, at der er en række store fordele for huden. Disse undersøgelser har endda været godkendt af FSE (Food Supplement Europe) og derefter anerkendt af EFSA (European Food Standards Agency), hvilket gør VERISOL® den eneste type af kollagen tilgængelig med en godkendt undersøgelse for skønhed bag det.

Den første kliniske undersøgelse var 69 kvinder i alderen 35-55, der tog 2.500mg af VERISOL® over en 4 ugers periode. Efter dette tidspunkt rapporterede de en betydelig stigning i hudens elasticitet, som viste at være op til 15% sammenlignet med placeboen. De har også vist en betydelig reduktion af rynker og linjer samt forbedret fugtniveau. En anden undersøgelse af over 100 kvinder i alderen 55 rapporterede, at de med en oral administration af VERISOL® så en betydelig reduktion i rynker efter bare 4 uger og en betydeligt højere prokollagen-koncentration. Hvad mere er fortalte Dr. Stefan Oesser, verdens førende ekspert i kollagen hydrolysat, at den samme indtagelse havde en 15% stigning i hudens elasticitet og en 60% stigning i hudens kollagen efter 4 uger, som dengang var konsekvent efter 8 uger.

collagen-shot
collagen-shot
collagen-shot
collagen-shot

Hudelskende mikronæringsstoffer

Komplet ingrediensliste

Vand, hvid grape juice (af koncentrat), rød druesaft (af koncentrat), kollagen peptider, agave juice, fruktose, granatæble juice (af koncentrat), rødbeder juice koncentrat, Vitamin C, Vitamin B6, Vitamin E, Biotin, kobberforbindelser gluconat, zink citrat, syre (citronsyre), stabilisator (cellulosegummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturlig smag.

Sådan tages Collagen Shot

Specielt designet til at være super let at bruge. Blot ryst godt og drik... så let er det! Vi anbefaler, at du drikker 1 flaske hver dag i mindst 4 uger og helst i 8 uger eller længere for at få mest muligt ud af dette flydende skønhedstilskud. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis af 1 om dagen. Hver pakke indeholder 10 50ml flasker, så derfor med 1 om dagen er der nok til et komplet 10 dages program.

Tip

Da proto-col Collagen Shot er designet, skabt og produceret med de højeste standarder i tankerne, bruger den kun eksklusive naturlige ingredienser med videnskabelig undersøgelser bag dem. Det betyder derfor, at det er sikkert at drikke, det har ingen kendte bivirkninger og er også fri for mejeriprodukter, laktose og gluten. Når man bruger et nyt tilskud for første gang selv, anbefaler vi altid, at man læser de fulde ingredienser ift. potentiel allergi.

Ofte købt sammen

Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Vein Away Plus Creme mod karsprængninger
Vein Away Plus Creme mod karsprængninger

100 ml Creme | Med en dejlig duft af citrus

209 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

85.71% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

super godt, og det smager godt

K Knud E
Bekræftet køb

Super good product

K Knud E
Bekræftet køb

Super godt product

K Knud E
Bekræftet køb

Det gør virkelig underværker for ens hud

S Sophie
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med mit køb

K Kathrine
Bekræftet køb

Simpel med en lækker smag.

B Bert

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide