Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Exclusive Ansigtscreme

Ekspert Botanisk Blanding

Oversigt

Hvis du er træt af en kedelig og ujævn teint, vil du helt sikkert nyde at revitalisere din lysende glans med Eco Masters Exclusive Face Cream! Med en formel der er baseret på en blanding af potente blanding a botaniske lysende aktiver, har denne creme til formål at give en intens fugtighed til huden, samtidig med at det reducerer misfarvninger. Den stræber efter at give en mere jævn, balanceret og smuk glansfuld hud.

  • Rettet mod en ujævn teint
  • Til at genoplive en lysende glød
  • Potent botanisk lysende blanding
  • Med Green Tea & Jojoba
  • Revitaliserende Ginseng & Grape Seed
  • Lindrende påføring to gange om ugen

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

Foruroligende misfarvninger

En glat, glansfuld og fejlfri hud er vital for skønhedsidealerne - så fremtrædelse af pigmentering kan medføre usikkerhedsfølelser og bekymringer. Det kan være alt fra chloasma, modermærker, acne eller fregner, som kan skade din selvtillid. På samme tid er de tilgængelige muligheder ofte afhængige af blegemidler og kviksølv - ikke noget du ønsker på dit ansigt! Ville et blidt, mildt og naturlig udvundet alternativ være bedre for alle af os?

Exclusive Face Cream

Med en sand bekymring for deres værdsatte kunder, var Eco Masters fast besluttet på at skabe en ansigtscreme der indeholdt kræfter fra naturen der kan hjælpe dig med hud pigmentering. Med et unikt og præcist valg af ingredienser, stræber Exclusive Body Cream efter at både lysne, give fugtighed og revitalisere de områder der bekymrer dig. Du behøver ikke længere at være nervøs for at se dig i spejlet!

Lysne
Lysne

Gendannelse af luminescence er yderst vigtig for den hud som er generet af mørke, uregelmæssige og ujævne områder. Med dette i tankerne er den verdenskendte Green Tea, eller Camellia Sinensis, blandet med vitamin E rig avocado. Disse stræber efter at gendanne hudens indre glans.

Fugtighed
Fugtighed

Fugtighed og hydrering er nøglerne til en sund hud, ligesom vand. Derfor er Jojoba, et nu berømt fugtighedsgivende element, iblandet ligesom fede avocado og macademia olier. Sammen stræber de efter at give dig en frisk glans i din hud.

Revitalisere
Revitalisere

For at huden kan komme tilbage til dens absolut bedste, kan et revitaliserende præg være fuldstændig uundgåeligt. Aloe Vera er kendt for dens utrolige revitaliserende egenskaber. Ginseng er æret blandt hudpleje- og ernæringseksperter for de revitaliserende egenskaber, mens Grape Seed Extract er rig på flavonoider.

Alle Ingredienser

Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Glyceryl Stearate, Octyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glycerine, Hydrogenated C12-18 Triglycerides, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Pollen Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Cetyl Alcohol, Isodecyl Salicylate, Phenoxyethanol, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Dimethicone, Diazolidinyl Urea, Soybean (Glycine Soya) Germ Extract, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Squalene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Schizophyllan, Hydrolyzed Fibronectin, Vitis Vinifera Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Fragrance.

Anvendelse

Exclusive Face Cream bliver helt sikkert en sand fornøjelse og tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Denne creme er ideel på tør, normal og aldrende hudtyper. Påfør et tyndt lag inden sengetid tre gange om ugen. Siden hudpigmentering er en hyppig og kontinuerlig bekymring, anbefales det at du investerer i langvarigt brug.

Vejledning

I Exclusive Face Cream, har Eco Masters skabt en perfekt balanceret, plejende og nærende creme. Men brug venligst et par minutter til at overveje et par ting. Se altid hele listen over ingredienser igennem før du anvender den første gang, der kan være en minimal risiko for at den indeholder noget du er allergisk overfor. Ydermere skal du være opmærksom på at denne creme ikke er velegnet til sensitiv eller følsom hud.

Eco Masters Exclusive Ansigtscreme Ekspert Botanisk Blanding

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

77.14% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kan ikke sige andet end at de produkter gøre mig mørkere.

s sommer F
Bekræftet køb

Meget lille mængde, men lækker.

S Sara
Bekræftet køb

Dejlig og fugtgivende creme. Min hud er blevet flottere, mere lys og min hud er blevet strammere

S Sonia
Bekræftet køb

Havde fået nogle grimme pletter, efter nogle myggebid i ansigtet. Den her creme har fået dem til af forsvinde på bare et par uger. Indpakningen er så flot

S Sofie
Bekræftet køb

God creme som har lysnet min hud rimeligt. Bestemt et godt alternativ til de andre dyre produkter jeg har prøvet før

L Lonnie
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide krukken - meget elegant. Det er en god størrelse og hvad du forventer til prisen. Den fungerer godt til at udjævne min hud

R Rochelle

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide