Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Eksfolierende Sæbe

200 g Sæbe | Eksfolierer & dybderenser tør hud

Oversigt

Huden kan have brug for eksfoliering fra tid til anden af forskellige årsager såsom blokering forårsaget af fedtet hud eller tørre skorper. Disse faktorer gør ikke noget for at forstærke den naturlige udstråling af vores teint! Eco Masters Exfoliating Soap anvender en perfekt formel sådan du kan befrie din hud fra disse uønskede ophobninger. Den søger at fjerne døde hudceller og fedtlag, så din indre udstråling kommer frem.

  • Hvis du har bekymringer om blokeret hud
  • Balanceret til buffing & rengøring
  • Give en frisk og glansfuld hud
  • Med dybderensende faktorer
  • Forstærkende Sweet Almond Powder
  • Anvendes ideelt 2-3 gange om ugen

Hvis du ønsker et rent og endda fejlfrit udseende oplever du måske at du gentagne gange bliver skuffet over virkningen af de normale produkter. Med ved at anvende Eco Masters Exfoliating Soap en gang hver dag kan du tage et stort skridt i den rigtige retning! Med den rensende, rengørende og eksfolierende virkning kan det være lige det du leder efter i livet.

Fantastisk eksfoliering

Hudens energiske og strålende skønhed opretholdes med en vital proces - at komme af med døde hudceller. De opbygges naturligt og skaller af, og bliver optimalt set blot skyllet af med en normal ansigtsvask. Med det sagt, kan huden ofte blive blokeret af snavs eller olier, som giver et kedeligt udseende, og udviklingen af potentielle pletter såsom bumser, hvide eller sorte hudorme. Selv uden sådanne pletter kan der opstå en tør følelse som ser støvet ud og har brug for at blive plejet. Begge disse problemer har brug for et boost til at hjælpe huden med at komme af med døde hudceller. Denne vigtige virkning gør at en sundere, renere og mere klar hud gendannes, med et glansfuldt og foryngende udseende.

Eco Masters Exfoliating Soap

Med stræben efter at opfylde flere behov med blot en sæbe, blev Eco Masters Exfoliating Soap omhyggeligt balanceret så den, på en blid facon kan fjerne døde hudceller og oprense urenheder, hvilket hjælper dig med at få en renere, mere jævn og fejlfri teint som har en revitaliserende glød. Og på grund af dens formel kan du anvende den overalt, både krop og ansigt!

Alle ingredienser

Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerine, Sucrose, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium, Tetrasodium, Salicylic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Powder, Fragrance.

Anvendelse

Exfoliating Soap bliver helt sikkert en fornøjelig og tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hudpleje rutine, med dens blide og intensive hudrensning. Gør dit ansigt og din hals våd og masser ind i cirkulære bevægelser før du skyller af. Anvend sæben dagligt, morgen eller aften. Siden tør og tilstoppet hud kan være en kontinuerlig bekymring anbefales det at du investerer i et længerevarende forbrug.

Vejledning

Alle Eco Masters produkter har en dedikeret position i forhold til at hjælpe dig med at passe din hud og dit hårs behov. Men det er altid være at overveje et par ting. Som med alle nye produkter, bør du altid læse alle ingredienserne igennem før du anvender dem første gang. Hvis din hud er særlig følsom, så prøv sæben på indersiden af din arm før du anvender den i ansigtet.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

EmuaidMax Hudsalve
EmuaidMax Hudsalve

59 ml Salve | Antibakteriel salve til kløende & irriteret hud

559 kr.

+
Rent Koldpresset Bukkehornsolie
Rent Koldpresset Bukkehornsolie

100 ml Olie | Naturlig Brystforstørrelse

119 kr.

1 Vare

559 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(45)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.86% baseret på 78 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Drøj i brug, behagelig duft, havde nok forventet en lidt mere eksfolierende effekt, men til prisen er sæben helt ok :)

F Flemming P
Bekræftet køb

Jeg bruger denne et par gange om ugen, og jeg elsker det så meget, at det næsten er tid til at bestille igen! Det hjælper min olieagtige hud og efterlader den blød.

S Sara
Bekræftet køb

Gør nøjagtigt hvad det står. Eksfolierer min hud, og den føles blød, når jeg har brugt den

C Caroline
Bekræftet køb

Lækker eksfoliering.. God i badet

K Kamilla
Bekræftet køb

Elsker hele Gold serien fra eco masters. Denne er ingen undtagelse!

J Julie
Bekræftet køb

Meget dejlig duft og god at bruge

K Kiran
Bekræftet køb

Forrygende sæbe...

A Ann
Bekræftet køb

Det her er min absolutte yndlingssæbe som jeg altid bruger

T Trine
Bekræftet køb

Første gang jeg køber sæben og er meget tilfreds. Dufter godt

A Anna
Bekræftet køb

Den er skøn at anvende og giver en flot hud.

S Signe

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide