Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MySmile Tandblegningssæt med ekstra gels

Til lysere tænder

Oversigt

 • Hjemme tandblegning på 10 minutter
 • Perfekt for et lysere smil
 • Ny og forbedret formel med aktivt kulpulver
 • Seks dages intensivt program
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Vil vi ikke alle have et lysere smukt smil? Skinnende hvide tænder er et fantastisk tegn på sund tiltrækning, men af mange årsager ender de fleste af os med tænder, der ser mere gule eller grå ud, end de engang gjorde. Du kan løse dette problem uden at besøge en tandlæge.

MySmile Tandblegningssæt med ekstra gels er klar og venter på at hjælpe dig. Med en perfekt tilgang, der tager hensyn til din bekvemmelighed og har til formål at arbejde hurtigt, kan du være et skridt væk fra dit perfekte smil!

 • Vegansk
 • CE-certificeret
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk

Et glødende smil

Vores smil er et af vores mest strålende udtryk - men af en række grunde kan vi miste den glødende hvidhed. Te, kaffe, rygning og rødvin kan sætte sine spor, såvel som noget så simpelt som tid og utilstrækkelig børstning af tænder. Effekten af disse varierer fra person til person, men mange af os ser på Hollywood-stjerner og ønsker, at vi kunne nyde den klare hvidhed i vores tænder. Ligeledes er dyr professionel hjælp ude af rækkevidde for mange af os, og tandblegningsmidler er ikke altid nok. Hvis du ønsker at bringe din selvtillid tilbage, i fred og ro og i dit eget hjem, kan du købe et kvalitets hjemmesæt, der effektivt oplyser og lysner tændernes farve. Et smuk smil og hvidere tænder er inden for rækkevidde!

MySmile Tandblegningssæt med ekstra gels

Ønsker du at behandle dine tænders farve med en kraftfuld blanding af plantepræparater har MySmile Tandblegningssæt med ekstra gels - til dig! Den arbejder for at forstærke den lysende proces. Blandet i den kraftige gel, er sættet en kraftfuld metode, som passer og plejer både dine tænder og dit tandkød. Bakken er perfekt designet til at passe til dine tænder og sikre gelens placering, mens lyset aktiverer processen. Og for at du kan holde øje med dine fremskridt, er der også en nuance vejledning. Alt du behøver er inkluderet, så du kan smile med stolthed.

Ingredienser Gel

Glycerin (36%), Propyleneglycol (32%), Deioniseret Vand (23%), Natriumbicarbonat (4%), Natriumklorid (2%), Aktiveret Kulpulver (1%), Xanthangummi (1%), Menthol (0.5%), Citrus Grandis (Grapefrugt) frø ekstrakt (0.1%), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) (0.1%), Vaccinium Oxycoccus (Tranebær) frøoliel (0.1%), Matricaria Chamomilla (Kamille) blomst ekstrakt (0.1%), Ananas Comosus (Ananas) Bromelain (0.1%)

  Instruktion

  Brug dit MySmile Tandblegningssæt to gange dagligt. Fastgør mundbakken til tandblegnings lyset. Påfør en fjerdedel af en sprøjte med gelen i hver side af mundbakken. Der bør lige være nok til at dække den forreste overflade af dine tænder uden at røre tandkødet. Placer mundbakken over dine tænder, og fjern alt gel der er i kontakt med tandkødet. Tryk på start knappen for at starte ti minutters nedtælling. Luk din mund for at holde bakken på plads. Når lyset automatisk slukker, og du hører den korte tone, skal du fjerne mundbakken. Skyl dine tænder med varmt vand, tag derefter mundbakken af tandblegnings lyset og rengør den. For det mest optimale resultat gentages denne blegnings procedure i seks til tolv sammenhængende dage. Læs komplette instruktioner inden første gangs brug.

  Ekstra Information

  For at få det bedste resultat af mySmile pakken, bør du følge instruktionerne nøje. Anvend yderligere farvevejledningen, der medfølger, så du kan holde øje med udviklingen af processen. Du kan anvende produktet i op til 18 konsekutive dage, men det anbefales ikke, at du anvender dette mere end de angivne to gange om dagen.

  Det er ideelt, at du undgår at ryge, drikke rødvin, kaffe, te & cola, samt spise karry eller anden mad med mørk farve under blegnings-perioden, og i to uger derefter. Det er muligt, at du oplever mild midlertidig irritation, men hvis det bliver værre eller er vedvarende, skal du kontakte din tandlæge.

  Advarsel

  MySmile Tandblegningssæt med ekstra gels er ideel til følsomt og kraftigt at forbedre dit smil ved at lysne det. Kun til brug for individer over 18 år.

  Opfylder du et af det følgende, må produktet ikke anvendes: hvis du er under 18 år, gravid, har betydelige tandkødsproblemer eller for nylig har fået oral behandling. Gelen er kun beregnet til at blive brugt på tænderne og bør ikke sluges.

  Denne gel kan give pletter. Skyl derfor straks tøj eller hud, hvorpå der er blevet spildt gel.

Vores influencere

Ofte købt sammen

+
MySmile Tandblegningsgel
MySmile Tandblegningsgel

8 påfyldningsgels til MySmile hjemmeblegning

229 kr.

1 Vare

269 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(130)
4 Stjerner
(58)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.98% baseret på 196 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er vild med produktet, det virker hurtigt og godt.

E Emma
Bekræftet køb

Sættet er let at bruge og forstå. Jeg kan allerede se en forskel.

C Camilla
Bekræftet køb

Jeg ville klart anbefale det. Det er nemt, effektivt og overhovedet ikke ubehageligt.

L Laura
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at det er naturligt, for jeg var bekymret for at bruge disse produkter på mine tænder. Det har bleget mine tænder og har stadig et par dage tilbage !!! 5 stjerner !!

S Sabina
Bekræftet køb

god for pengene, og jeg kan virkelig godt lide at det er naturligt, da jeg ville have en der ikke irriterer mine følsomme tænder

A Arusa
Bekræftet køb

Lidt dyrt, men det værd, jeg køber helt sikkert refills når jeg løber tør

H Hulda
Bekræftet køb

Bedste tandblegningssæt jeg har prøvet. Lige så nem at bruge som andre, men det svier eller irriterer ikke min mund

L Lola
Bekræftet køb

Super sæt!

J Janet
Bekræftet køb

Rigtig godt sæt

T Tabitha
Bekræftet køb

Mærkbar effekt! Håber, at resultaterne holder ved hjælp af gelen

L Lisbet

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide