Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit

Lysne Dit Smil

Vil vi ikke alle have et glødende smukt smil? Skinnende hvide tænder er et fantastisk tegn på sund tiltrækning. Men af mange årsager ender de fleste af os med tænder, der ser mere gule eller grå ud, end de engang gjorde. Du kan løse dette problem uden at besøge en tandlæge. Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit er klar og venter på at hjælpe dig. Med en perfekt tilgang, der tager hensyn til din bekvemmelighed og har til formål at arbejde hurtigt, kan du være et skridt væk fra dit perfekte smil!

  • Perfekt for et lysere smil
  • Beriget med plantepræparater
  • Med grapefrugt, aloe & kamille
  • Seks dages intensivt program
  • Leveres med lys, bakke, gel & nuance-guide
  • Vegansk
  • CE-certificeret
  • Mænd & kvinder
  • Vegetarisk
369
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Et glødende smil

Vores smil er et af vores mest strålende udtryk - men af en række grunde kan vi miste den glødende hvidhed. Te, kaffe, rygning og rødvin kan sætte sine spor, såvel som noget så simpelt som tid og utilstrækkelig børstning af tænder. Effekten af disse varierer fra person til person, men mange af os ser på Hollywood-stjerner og ønsker, at vi kunne nyde den klare hvidhed i vores tænder. Ligeledes er dyr professionel hjælp ude af rækkevidde for mange af os, og tandblegningsmidler er ikke altid nok. Hvis du ønsker at bringe din selvtillid tilbage, i fred og ro og i dit eget hjem, kan du købe et kvalitets hjemmesæt, der effektivt oplyser og lysner tændernes farve. Et smuk smil og hvidere tænder er inden for rækkevidde!

Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit

Ønsker du at behandle dine tænders farve med en kraftfuld blanding af plantepræparater har Eco Masters skabt mysmile Teeth Whitening Kit - til dig! Den arbejder for at forstærke den lysende proces. Blandet i den kraftige gel, er sættet en kraftfuld metode, som passer og plejer både dine tænder og dit tandkød. Bakken er perfekt designet til at passe til dine tænder og sikre gelens placering, mens lyset aktiverer processen. Og for at du kan holde øje med dine fremskridt, er der også en nuance vejledning. Alt du behøver er inkluderet, så du kan smile med stolthed.

Grapefrugtkerneekstrakt
Grapefrugtkerneekstrakt

Denne frugt er kendt for sine forfriskende og opløftende træk. Men vidste du, at den også kan rense? Denne ingrediens er inkluderet for at opløse og fjerne eventuelle akkumuleringer, for at efterlade en strålende klarlagt overflade.

Aloe Vera
Aloe Vera

Det er vigtigt at tilbyde den mest behagelige sensation muligt, når du påfører produkter til dette følsomme område. Aloe Vera er en historisk og globalt anset plantepræparat, som forfrisker, hydrere og afkøle området.

Kamille Ekstrakt
Kamille Ekstrakt

Denne dyrebare plante har været elsket af traditionelle praktiserende læger i århundreder og er stadig respekteret i dag. Det er helt perfekt til berolige, mens det efterlader en afslappende duft og fornemmelse.

Mentol
Mentol

Man kan ikke komme udenom, at mynte har en vigtig plads i tandpleje. Denne plante tilbyder en dejlig, ikonisk smag og duft. Især i den stærke menthol form, har mynte en utrolige køle evne samtidig med det stimulere andre faktorer.

Bromelain
Bromelain

Dette bemærkelsesværdige enzym er taget fra ananas stilke, en frugt, der er kendt for sine dybe rensende egenskaber. For at hjælpe med at nedbryde opbygninger på tændernes overflade, er det i stigende grad forbundet med at opnå et forfrisket og strålende smil.

Complete Gel Ingredients Komplet Gel Ingredienser

Natriumbikarbonat, Natriumklorit, Citrus Grapefrugtkerneekstrakt, Aloe Vera, Tranebær Frøolie, Kamilleblomstekstrakt, Glycerol, Propylenglycerin, Demineraliseret Vand, Carbomer, Xanthan Gum, Mentol, Ananas (Bromelain).

Instruktion

Brug din mysmile Teeth Whitening Kit to gange dagligt. Fastgør mundbakken til tandblegnings lyset. Påfør en fjerdedel af en sprøjte med gelen i hver side af mundbakken. Der bør lige være nok til at dække den forreste overflade af dine tænder uden at røre tandkødet. Placer mundbakken over dine tænder, og fjern alt gel der er i kontakt med tandkødet. Tryk på start knappen for at starte ti minutters nedtælling. Luk din mund for at holde bakken på plads. Når lyset automatisk slukker, og du hører den korte tone, skal du fjerne mundbakken. Skyl dine tænder med varmt vand, tag derefter mundbakken af tandblegnings lyset og rengør den. For det mest optimale resultat gentages denne blegnings procedure i seks til tolv sammenhængende dage. Læs komplette instruktioner inden første gangs brug.

Ekstra Information

mysmile Teeth Whitening Kit er ideel til at følsomt men kraftigt at forbedre lysheden af dit smil. Det er dog ikke egnet til brug af børn, gravide, dem med betydelige tandkødsproblemer eller dem, der for nylig har haft oral behandling. Gelen er kun beregnet til at blive brugt på tænderne og bør ikke sluges. Skyl straks tøj eller hud hvorpå der er blevet spildt gel. Det er ideelt, at du undgår at ryge, rødvin, kaffe, te, cola, karry, mad og drikkevarer med mørk farve under blegnings-perioden og i to uger derefter. Det er muligt, at du oplever mild midlertidig irritation, men hvis det er for meget og fortsætter, skal du besøge din tandlæge.

Læs mere
Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit Lysne Dit Smil

Vores influencere

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er vild med produktet, det virker hurtigt og godt.

E Emma
Bekræftet køb

Sættet er let at bruge og forstå. Jeg kan allerede se en forskel.

C Camilla
Bekræftet køb

Jeg ville klart anbefale det. Det er nemt, effektivt og overhovedet ikke ubehageligt.

L Laura
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at det er naturligt, for jeg var bekymret for at bruge disse produkter på mine tænder. Det har bleget mine tænder og har stadig et par dage tilbage !!! 5 stjerner !!

S Sabina
Bekræftet køb

god for pengene, og jeg kan virkelig godt lide at det er naturligt, da jeg ville have en der ikke irriterer mine følsomme tænder

A Arusa
Bekræftet køb

Lidt dyrt, men det værd, jeg køber helt sikkert refills når jeg løber tør

H Hulda
Bekræftet køb

Bedste tandblegningssæt jeg har prøvet. Lige så nem at bruge som andre, men det svier eller irriterer ikke min mund

L Lola
Bekræftet køb

Super sæt!

J Janet
Bekræftet køb

Rigtig godt sæt

T Tabitha
Bekræftet køb

Mærkbar effekt! Håber, at resultaterne holder ved hjælp af gelen

L Lisbet
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter