Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MySmile Tandblegningssæt

6 dages program til lysere tænder
399 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Største Fordele

 • Hjemme tandblegning på 10 minutter
 • Perfekt til hvidere tænder og lysere smil
 • Ingen smerte, sensitivitet eller skadelige kemikalier
 • Gels til 6 dages intensivt program
 • 100% Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • CE-certificeret
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk

MySmiles tandblegningssæt er let at bruge, sikker og effektiv til at blege tænderne, og viser synlige resultater efter blot 10 minutter.

Blegningsformlen er fremstillet af naturlige ingredienser til at blege tænderne i kombination med mundstykkets avancerede LED-teknologi.

Tandblegningssættet er et billigere alternativ til tandblegning hos tandlægen, og kan bidrage til hvidere og lysere tænder på en naturlig måde.

MySmile Tandblegning - få hjælp til misfarvede og gule tænder

Skammer du dig over dit smil og holder helst munden lukket, fordi du aller helst vil skjule dine misfarvede og gule tænder, som muligvis er opstået på grund af kaffe, te, rygning eller rødvin?

Nu behøver du ikke at skamme dig længere, og du kan med MySmile tandblegningssæt få hjælp til en blid og effektiv tandblegning hjemme, så du kan få et skub i den rigtige retning mod de hvide tændere og lyse smil, som de fleste af os drømmer om.

MySmile-sættet er et prisvenligt alternativ til tandblegning hos tandlæge, og indeholder en gel, der er lavet med naturlige ingredienser som aktivt kulpulver, grapefrugt, aloe vera og mentol, som er perfekt til effektiv og blid tandblegning.

Med dit nye MySmile-tandblegningssæt får du et mundstykke med en avanceret LED-teknologi, der sammen med den naturlig blegningsformel kan bidrage til at blege dine tænder helt naturligt uden smerter og sensitivitet.

Hver behandling tager kun 10 minutter, og efter de første 6 behandlinger kan du se tydelige resultater og hvidere tænder trygt derhjemme.

Tandblegning varierer fra person til person, og hvor mange behandlinger der skal til for at få det ønskede resultat.

Sådan bruger du dit nye tandblegningssæt fra MySmile

Vi anbefaler, at du bruger MySmile tandblegningssættet to gange dagligt. Sættet er let at bruge, og du skal blot følge nedenstående guide for at få et lysere og hvidere smil:

 1. Fastgør mundstykket til LED-lyset. Tilsæt en fjerdedel af en sprøjte med gelen i hver side af mundstykket. Bør være nok til at dække den forreste overflade af dine tænder uden at røre tandkødet.
 2. Sæt mundstykket over dine tænder og fjern al gel, der er i kontakt med tandkødet. Tryk på tænd-knappen for at starte en 10 minutters timer. Luk munden for at holde mundstykket på plads.
 3. Når lyset slukkes automatisk, og du hører en kort bip-lyd, skal du fjerne mundstykket.
 4. Skyl nu dine tænder med lunkent vand og rengør mundstykke samt LED-lyset.

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du gentager denne procedure to gange dagligt i en periode på 6-12 sammenhængende dage.

Hvor ofte skal jeg bruge MySmile-sættet til tandblegning hjemme?

Vi anbefaler, at du bruger sættet 2 gange dagligt i 6-12 sammenhængende dage. Kan herefter bruges efter behov.

Kan sættet hjælpe med misfarvede og gule tænder?

Ja, MySmile-sætter er velegnet til misfarvede og gule tænder samt pletter på tænderne opstået på grund af rygning, kaffe, te, rødvin og meget mere.

Hvad følger med tandblegningssættet?

Med MySmiles tandblegningsæt medfølger tandblegningsgels til 6 dages behandlinger samt et mundstykke med avanceret LED-teknologi, der i kombination er perfekt til effektiv og sikker tandblegning.

Hvad er de vigtigste ingredienser i tandblegninsgelen?

De vigtigste ingredienser i tandblegningsgelen er grapefrugt, aloe vera, kamilleekstrakt, mentol, bromelain og aktivt kulpulver, som alle er ideelle til blid tandblegning hjemme.

Er tandblegningsgelen peroxid-fri?

Tandblegningsgelen er lavet af naturlige ingredienser, og er peroxid-fri. Det vil sige, at den ikke indeholder brintoverilte også kaldet hydrogenperoxid.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Du kan forvente resultater efter første behandling. Vi anbefaler dog, at du bruger tandblegningssættet i minimum 6 sammenhængende dage.

Er der bivirkninger ved at bruge tandblegningssættet?

Blegningsgelen er lavet af naturlige ingredienser, og giver ingen smerte eller sensitivitet. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bemærk venligst, at gelen kun er beregnet til brug på tænderne og bør ikke sluges.

Kan alle bruge MySmile-sættet?

Sættet er ikke beregnet til børn og unge under 18 år, gravide, personer med tandkødsproblemer eller hvis man lige har været til tandlæge.

Vores influencere

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(108)
4 Stjerner
(44)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.13% baseret på 159 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er vild med produktet, det virker hurtigt og godt.

E Emma
Bekræftet køb

Sættet er let at bruge og forstå. Jeg kan allerede se en forskel.

C Camilla
Bekræftet køb

Jeg ville klart anbefale det. Det er nemt, effektivt og overhovedet ikke ubehageligt.

L Laura
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at det er naturligt, for jeg var bekymret for at bruge disse produkter på mine tænder. Det har bleget mine tænder og har stadig et par dage tilbage !!! 5 stjerner !!

S Sabina
Bekræftet køb

god for pengene, og jeg kan virkelig godt lide at det er naturligt, da jeg ville have en der ikke irriterer mine følsomme tænder

A Arusa
Bekræftet køb

Lidt dyrt, men det værd, jeg køber helt sikkert refills når jeg løber tør

H Hulda
Bekræftet køb

Bedste tandblegningssæt jeg har prøvet. Lige så nem at bruge som andre, men det svier eller irriterer ikke min mund

L Lola
Bekræftet køb

Super sæt!

J Janet
Bekræftet køb

Rigtig godt sæt

T Tabitha
Bekræftet køb

Mærkbar effekt! Håber, at resultaterne holder ved hjælp af gelen

L Lisbet

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide