Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters mySmile Teeth Whitening Pen 3 X 2ml Gel

2 ml 3 Pen | Praktisk Blegende Gel 3 X 2ml Gel

Oversigt

Leder du efter en hurtig og simpel måde at lysne dit smil? Opdag Eco Masters mySmile Teeth Whitening Pen, en praktisk måde at lysne udseendet på dine tænder i farten. Pennen indeholder en naturlig formular der inkluderer det populære natriumhydroxid sammen med Mentol og glycerol, hvilket betyder at denne tandblegnings børste pen i lommestørrelse, er sikker at bruge selv på følsomme tænder. Derudover, kan du toppe dit smukke smil på ingen tid, da den kun tager 1 minut at anvende.

  • Praktisk tandblegningspen 3 x 2ml
  • Sikker & naturlig formular
  • Med Natriumhydroxid & Mentol
  • Ideel til følsomme tænder
  • Hurtig anvendelse på 1 minut
  • Nuance guide inkluderet
  • Vegansk
  • CE-certificeret
  • Vegetarisk
169 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er mySmile Teeth Whitening Pen?

MySmile Teeth Whitening Pen er en hurtig og nem måde at lysne dit smil uden at ty til kemikalier. Med en naturlig formular, bruger den de bedste botaniske ingredienser såsom Natriumhydroxid & Mentol, for at hjælpe med synligheden af pletter på overfladen, inklusiv dem der er et resultat af de mest kendte syndere; kaffe, vin og rygning. Derudover, er denne tandblegnings pen skabt med bekvemmelighed i tankerne; det smarte pen design gør det let at anvende gelen på tænderne og den kan nemt passe i en lomme eller taske til brug både hjemme og på farten.

Hvorfor vælge naturlige tandblegningsprodukter?

Når det kommer til deres tænder, er der mange der stræber efter et strålende hvidt smil, men at bruge kemikalie fyldte whiteners eller afblegningsmidler kan resultere i problemer med dine tænder og dit tandkød, inklusiv skade på emaljen, irritation i tandkødet og langsigtede problemer. Som et resultat, kan naturlige tandblegningsprodukter hjælpe med er fjerne pletter og misfarvninger på en måde der er sund for munden og uden en ubehagelig smag af kemikalier!

Gel ingredienser

Natriumhydroxid

Natriumhydroxid er en favorit til naturlig tandblegning! Natriumhydroxid til tandblegning er ideel til en naturlig formular, da det er særligt effektivt til at eliminere aflejringer på tænderne og fungerer med en mild slibende effekt til at hjælpe med udseendet af pletter på tandoverfladerne.

Mentol

En anden fantastisk ingrediens der findes i de bedste naturlige tandblegningsprodukter er Mentol. Denne plante er kendt for dens smag og aroma og kan efterlade dig med en frisk følelse af mint. Den kan også være hjælpsom, når det kommer til at opfriske munden.

Glycerol

Selvom glycerol normalt anvendes til huden, er det også ideelt for tænderne! Det er ikke kun mildt for din mund, men kan også hjælpe til at beskytte. Derudover er det ofte anvendt som et naturligt alternativ til kemikalier, til at hjælpe med at misfarvninger på tænderne.

Fulde liste af ingredienser:

Vand, Glycerol, Propylene Glycol, Phthalimidop-eroxycaproic Acid (PAP), Polyethylene Glycol-8, Sorbitol, Xanthan Gummi, Natriumcarboxymethylcellulose, Kaliumnitrat, Hydroxyapatit, Mynte aroma, Natriumhydroxid.

MySmile Teeth Whitening Pen anvendelse

For at bruge denne tandblegnings gel pen, skal du starte med at børste dine tænder som normalt, med din almindelige tandpasta. Ryst tandblegningspennen i 5 sekunder og fjern låget og drej bagsiden med uret indtil der kommer gel ud og dækker spidsen. Børst derefter et tyndt lag af gel på dine tænder i et minut med en børstende bevægelse. Rens din mund med rent vand efter 30 minutter. MySmile Teeth Whitening Pen indeholder 3 penne med 2ml af gel, og hver pen burde holde til 4-5 anvendelser. Lad være med at indtage eller sluge gelen og brug den ikke hvis du er gravid eller ammer.

Eco Masters mySmile Teeth Whitening Pen 3 X 2ml Gel 2 ml 3 Pen | Praktisk Blegende Gel 3 X 2ml Gel

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tager denne her med når jeg skal ud og rejse eller på weekendtur et sted hen. Syntes den er super let at bruge og kan klart anbefale den, hvis man leder efter en let løsning.

L Lonnie
Bekræftet køb

Let og bruger og holdt til 5 gange for mig. Køber den helt sikkert igen..

P Pernille
Bekræftet køb

Har ikke prøvet den mere end en enkelt gang, men er positivt overrasket indtil videre. Er altid skeptisk med sådanne produkter, men kan se en tydelig forskel fra før jeg brugte den og så nu.

L Laura
Bekræftet køb

praktisk og fungerer

O Olivia
Bekræftet køb

God størrelse, passer perfekt til at tage med på farten også

G Gabby
Bekræftet køb

Nemmere at bruge end sættet

P Preta
Bekræftet køb

Let at bruge, men jeg vil gerne hvis der var mere i en pakke

S Shelly
Bekræftet køb

Det er en god størrelse, og det er virkelig let at påføre, da det er som en pen. Men den løber hurtigt tør

O Owen
Bekræftet køb

jeg er så glad for at have fundet et tandblegningsprodukt der kan bruges derhjemme og samtidig virker!!!

F Freja
Bekræftet køb

denne tandblegningspen har reddet mine gule tænder efter mange års rygning. jeg er meget tilfreds!

V Victoria

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide