Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Emuaid & EmuaidMAX First Aid Ointments

Salve | Til Inflammeret & Irriteret Hud

Hvis du har prøvet alle muligheder i forbindelse med dine hudproblemer, er Emuaid eller EmuaidMAX First Aid Salver der for dig! De blev skabt til at hjælpe med så mange af vores mest afgørende misfarvnings og ubehagelige hudproblemer. Disse metoder, i to intensitetsniveauer, er ideelle til flere hudproblemer end man kan forestille sig. Så ikonisk, at de simpelthen er kendt som Emuaid Blue, for standard eller rød, for max, begge venter på at komme ind og hjælpe dig.

 • Vælg imellem 2 revolutionerende hudsalver
 • Hver designet til at målrette problematiske områder på huden
 • Lindrer, Renser, og Hydrerer
 • Anbefales til 100 + bekymringer
 • Med Emu Oil & Pure Colloidal Silver
 • Påfør få gange dagligt eller når det er nødvendigt
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
459
:


Type

På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Emuaid & EmuaidMAX First Aid Ointments?

Videnskabeligt undersøgte, professionelt anbefalede formler i to fantastiske målrettede styrker, Emuaid og EmuaidMAX bruger begge en kraftfuld blanding af femten ingredienser. Hver af disse blev udvalgt til at målrette mod en bred vifte af individuelle hud problemer, med et rensende, beroligende, hydrerende fornemmelse. Skabt med øje på dine mest desperate bekymringer, er det perfekt, hvis du føler dig fanget af overvejelser, der ikke synes at have nogen beslutning. Desuden bliver der holdt et godt øje med Emuaid anmeldelser - og nye anvendelser af både Emuaid Blue (regulær styrke) og Emuaid Red (maksimal styrke) bliver rapporteret hele tiden. At tage Emuaid eller EmuaidMAX First Aid Salve ind i dit liv kan give dig en strålende ny vej fremad!

Er en hudsalve hvad jeg har brug for?

Der er så mange hudproblemer derude - og en hudsalve kunne give det svar, mange af os har ledt efter! Disse omfatter svampe og genetisk forårsagede problemer. Ofte er bakterier kernen i problemet, og en antibakteriel creme, som trænger gennem hvert lag af hud med helbredende ingredienser, er, hvad der er nødvendigt. Ofte giver de medicinske fagfolk op, hvilket efterlader mange uden en idé til hvad de kan gøre. Heldigvis skabes der nye blandinger af naturligt baserede formuleringer med mineralske og botaniske ingredienser til premium medicinske standarder. Hvis nogen af ??nedenstående eller flere gælder, kan en stærk, forskelligartet salve af den korrekte styrke finde en stærk forskel.

Almindelig
 • Lichen Planus
 • Eksem
 • Liggesår
 • Hæmorider
 • Lichen Sclerosus
 • Cellulitis
 • Dermatitis
 • Brændemærker og blærer
 • Diabetiske sår
 • Revnede hæle
Max
 • Forkølelsessår
 • Udslæt
 • Psoriasis
 • Alvorlige cyster
 • Bump & knuder
 • Anal kløe
 • Giftvedbend, Eg & Sumak
 • Neuropati
 • Fodsvamp
 • Neglesvamp

Hvordan virker Emuaid & EmuaidMAX First Aid Ointments?

Et utrolig alsidigt produkt, både Emuaid og EmuaidMAX First Aid Ointment arbejder ved at forstå hudens dybeste behov - og genskabe harmoni og balance! Med forskellige tilgangs strømme harmonerer de synergistisk med din krops naturlige ressourcer, for at lette, trøste og lindre. Hudens blodgennemstrømning stimuleres også og udløser egne gendannelses evner. På den måde er det hensigtsmæssigt at adressere en utrolig række faktorer. De femten ingredienser indenfor begge områder spænder fra den tids kærede til den revolutionære. Emu Oil fungerer som kernen i twin-formlerne, for at transdermalt levere de aktive ingredienser med utroligt kraft.

Renser
Renser

Vi tror måske, at vores hudtilstand er medfødt og ikke kan gøres om - men ofte er der noget under overfladen! Kolloid Sølv og botanisk Tea Tree Olie har begge længe været brugt til at forvise ubudne gæster, så huden kan genopdage sin egen balance

Styrker
Styrker

Optimalt skal huden være i stand til at genopbygge og løse sig selv. Aminosyrer er protein blokke - L-Lysin, der især er forbundet med protein genese, er inkluderet. Bacillus Ferment er en enzymatisk exfoliant, for at fjerne svækkelse af død hud.

Hydrerer
Hydrerer

Vand er absolut afgørende for vores fysiske træk på alle tænkelige niveauer - og det inkluderer vores hud. Ud over Emu Oil kan der findes to ekstra lipider i naturligt forekommende Phytosphingosin og plante afledt, hud-identisk Ceramide 3.

Emuaid First Aid Ointment Ingredienser

Almindelig Styrke - Emu Oil, Vegetable Oil, Hydrogenated Castor Oil, Squalane, Bacillus Ferment, Lysine, Colloidal Silver, Allantoin, Glyceryl Dibehenate, Olea Europaea (Olive) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Silver Dihydrogen Citrate, Phytosphingosine, Ceramide 3, Tocopherol Acetate.

Maximum Styrke - Emu Oil, Vegetable Oil, Hydrogenated Castor Oil, Squalane, Bacillus Ferment, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Lysine, Colloidal Silver, Allantoin, Glyceryl Dibehenate, Silver Dihydrogen Citrate, Olea Europaea (Olive) Oil, Phytosphingosine, Ceramide 3.

Anvisning

Dette produkt er specielt designet til at tilbyde en stærk målrettet metode med ultimativ bekvemmelighed og lethed. Inden du anvender enten Emuaid eller EmuaidMAX First Aid Ointment, skal du rense det hudområde, du ønsker at anvende det på. Påfør et tyndt lag over området, og gentag tre eller fire gange om dagen eller så ofte som du har brug for.

Ekstra information

Kunder har rapporteret, at man mærker en forskel straks ved brug - men alle er forskellige, og du kan kræve en længere periode. Hverken Emuaid eller EmuaidMAX First Aid Salve har nogen kendte eller tilknyttede bivirkninger, men følg anvisningerne omhyggeligt, når de bruges. De er udelukkende beregnet til ekstern brug og bør ikke komme i kontakt med øjnene. Hvis det hudproblem du oplever vedvarer eller vender tilbage efter syv dage, bedes du straks kontakte din læge.

Håndtering af besværlig hud

Hud forholdene kan være utroligt vanskelige at leve med: svampeinfektioner kan påvirke udseendet, mens hæmorider, lav sklerose og cellulitis kan være meget ubehagelige. Mange produkter kan simpelthen ikke trænge dybt nok til at behandle dem, fordi huden er designet til at holde eksterne faktorer som bakterier ude. For at komme rundt om dette er der brug for et tilførselssystem, der kan trænge dybt ind i huden, for at levere hud helende ingredienser, hvor de er nødvendige. Hvad der kræves, er en specielt konstrueret antibakteriel ikke-steroidal salve, der hurtigt kan reducere smerte, betændelse og andre symptomer. Søg efter en uden bivirkninger, der virker i harmoni med enhver medicin og er sikker til lokal anvendelse overalt af enhver aldersgruppe.

Læs mere

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

91.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

super produkt. Nedbringer ´hududslæt´

S Sanne
Bekræftet køb

Super godt

S Sanne
Bekræftet køb

En rigtig god salve der virker på det jeg håbede. Kan ikke undvære den.

K Kenny G
Bekræftet køb

God fed creme. Lindrer kløe

S Sanne
Bekræftet køb

Bedre beroligende/helende effekt end nogen andre af de sædvanlige hudcremer jeg har prøvet.

B Birger
Bekræftet køb

god fed creme mod udslæt og kløe

S Sanne
Bekræftet køb

Rigtig godt er ved at få fine Tånegle

E Erland J
Bekræftet køb

Hurtig virkning omend anvendelse i lang tid for fuldstændig effekt

J Johnny R
Bekræftet køb

Jeg har købt den der hedder maximum og den har hjulpet overraskende meget. Jeg var ellers meget skeptisk.

P Poul
Bekræftet køb

Min mand er blevet yderst glad for denne her.

I Inge
Bekræftet køb

Den normale har virkelig gjort vidundere for min eksem. skønt produkt!

L Line
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter