emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Emuaid Therapeutic

142g Sæbe | Rosacea og akne behandling

Speer Laboratories Ltd

179 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Emuaid® Sæbe til behandling af rosacea, er en specielt udviklet sæbe til folk, som lider af hudsygdomme, såsom dermatitis, akne eller rosacea. Sæben fugter huden effektivt, samt renser og bekæmper bakterier, hvilket reducerer kløe og irritation i tørt og skadet hud. Olierne i sæben har ligeledes en anti-aging effekt, hvilket gør den ideel til dig som vil reducere rynker samt slippe af med tør hud i ansigtet og på kroppen.

 • Køb 2 stk. og spar 10%
 • Emuaid® sæbe fugter huden og lindrer hudsygdomme, såsom akne og rosacea
 • Består udelukkende af naturlige planteingredienser, som er kendt for deres helbredende egenskaber
 • Indeholder effektive olier og fedtsyrer, herunder emu olie
 • Egnet for hele familien til alle hudtyper
 • Bliv befriet fra bakterier og kløende hud!

Denne fugtgivende sæbe fra Emuaid® til behandling af rosacea og tør hud i ansigtet er opbygget omkring effektive olier såsom emuolie, jobobaolie og arganolie. Sæben renser ikke kun huden, den bekæmper fremkomsten af nye bakterier, som kan føre til ubehagelige hudsygdomme. Kom hudsygdommene til livs og få en smuk og elegant, samt sund hud med Emuaid® Fugtgivende Sæbe!

Læs mere
Type: Moisture Bar
Størrelse: 142 g
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Emuaid® Sæbe?

Denne plejende sæbe er mere end blot en standard rengøring for ansigt og krop. Udviklingen af Emuaid® sæben går tilbage til en 300 år gammel fransk tradition, hvor de benyttede emuolie til at pleje deres hud. Sæben er sidenhen blevet rekonstrueret og effektiviseret med yderligere effektive planteingredienser, så du kan behandle rosacea, tør hud i ansigtet og på kroppen samt andre hudirritationer og infektioner. Få den smukke hud du drømmer om med Emuaid®, og start din behandling i dag!

Naturlige og aktive ingredienser

Emuaid® Sæben indeholder kun planteingredienser, som effektivt kan lindre hudsygdomme. I modsætning til traditionelle sæber, der tørrer huden ved sin sammensætning, fugter sæben fra Emuaid® huden, og gør den mere modstandsdygtig for fremtidige infektioner og bakterier. De effektive planteingredienser og olier omfatter følgende:

Emu Olie
Emu Olie har været kendt i århundreder for sin helbredende egenskaber, som styrker og øger hudens resistens mod bakterier. Udover sit høje olieindhold, indeholder det også en masse vitamin A og E. Emu Olie er en af hovedingredienserne i hele Emuaid® serien, hvilket er fugtighedsgivende uden at tilstoppe dine porer. Slip af med tør hud i ansigtet og på kroppen med emu olie!
The Træ Olie
Denne type olie påvirker hudirritationer og svampeinfektioner i huden. På grundet af sit høje antal terpinen, er Emuaid Sæbe til behandling af rosacea det perfekte middel til at slippe af med udslet og akne.
Argan Olie
Argan Olien som er endnu en vigtig ingrediens i denne sæbe, kan forny huden igennem dens høje indhold af vigtig e-vitamin. Den indeholder essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som huden har brug for, for at forblive sund. Arganolie kan anvendes i en lang række hudsygdomme, og har haft dokumenteret effekt. Du kan lindre tør hud effektivt med Emuaid® Fugtgivende Sæbe.
Macadamia Olie
Er rig på palmitolsyre og kan reducere tegn på ældning. Denne olie gør huden blød, fugtet og repareret. Beskadiget hud kan derfor blive hel igen, og du kan nyde en smuk og sund hud. Få bugt med ældning og rosacea, samt tør hud i ansigtet og på kroppen på en og samme tid med Emuaid® Fugtgivende sæbe.
Jojobaolie
Jojobaolie er ideel til at fugtgive huden, uden at tilstoppe porerene. Denne type olie er yderst velegnet til alle hudtyper, og skaber derfor en god balance i sæben.

Naturligt og Sikkert

Da alle ingredienserne i Emuaid® sæben, bør du ikke opleve nogen bivirkninger ved brug af denne. Vi anbefaler dog at kigge på ingredienslisten ovenfor, for at finde ud af, om du eventuelt er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Husk at du hos os har hurtig og diskret levering, og vores søde kundeservice sidder klar alle hverdage mellem 10-18. for at besvare dine spørgsmål. Bliv fri for tør hud i ansigtet på kroppen, og brug Emuaid® til behandling af rosacea i dag!