emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors EyeCircle™

Øjencreme til mørke rander
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Bøvler du med lilla eller sorte rander under øjne?

Så er du langt fra alene! For mange mennesker er mørke rander under øjnene en realitet, som de må leve med. Men EyeCircle er et effektivt nyt produkt, som virker effektivt mod grimme mørke eller røde rander under øjnene, hvad end de skyldes. Helt uden brug af farlige kemikalier, kan du nu få reduceret rander under øjene.

 • Lysner sorte og mørke rander
 • Ekstrakt af melbærris afhjælper synlig misfarvning
 • Salicylsyre og Retinol som genopbygninger af huden
 • Indeholder peptidet Haloxyl der er klinisk bevist til at reducere forekomsten af ​​mørke rander
 • Forbedrer blodcirkulationen i de sarte øjenområder
 • Varige resultater, som kan ses efter blot efter få ugers brug
 • K-vitamin og Arnica som reparerer skader på huden og styrker kapillærerne
 • Neutralisere synligheden af mørke pigmenteringer
 • Resultater kan opnåes på blot 30 dage

Den kraftige formulering er en kombination af ni hovedingredienser, som samarbejder for at holde mørke rander under øjnene væk ved hjælp af EyeCircle's naturlige ingredienser, som har en lysnende effekt på huden. På den måde er det nu blevet muligt at behandle misfarvninger under øjne, hjemme i husets trygge rammer, så du kan få et friskere og mere ungdommeligt look.

Hvorfor får man mørke rander under øjne?

De fleste mennesker forbinder de lilla poser under øjnene som et symptom på træthed, bekymringer, stress og søvnløse nætter. Disse ringe og hævelser omkring øjnene, er som regel et direkte følge af dårlig cirkulation, hvilket resulterer i mindre iltet blod og dermed får de et blålig udseende. Men nogle mennesker lider af mørkebrune sortbrune rander under øjnene, helt forskelligt fra de lilla poser man normalt møder. Denne permanente misfarvning skyldes ineffektiv fordeling eller rensning af blodet, som siver ud af de skrøbelige mikro kapillærer under øjet.

Hvordan virker EyeCircle øjencreme?

Melbærris-ekstraktet i EyeCircle øjencreme fungerer som en naturligt lysnende ingrediens, som kan lysne synlige misfarvninger af huden som skyldes pigmentering. Vitamin K og Arnica hjælper til med at genopbygge og styrke kapillærerne og er desuden medvirkende til at opløse størknet blod, som viser sig i huden som mørke rander. Desuden indeholder EyeCircle flere enestående fugtgivende ingredienser som også øger blodcirkulationen, og derved forebygger yderligere skader på øjenområdet.

Hvornår vil jeg se resultater?

Hvert eneste individ har en selvstændig og unik fysiologi, og det samme produkt kan derfor vise varierende resultater hos forskellige mennesker. Der er flere faktorer der kan påvirke den tid det tager for behandlingen at virke, såsom forskelle af problemets grad, hudens tykkelse, hudens PH-balance og hudtype. For de fleste mennesker vil man dog kun opnå det ønskede resultat indenfor 4-6 uger, hvis man anvender EyeCircle to gange om dagen.

*Vores kroppe reagerer forskelligt på de naturlige ingredienser og resultaterne kan deraf variere

Er der nogle bivirkninger ved brug af EyeCircle?

Som udgangspunkt er der ingen kendte bivirkninger ved EyeCircle øjencreme, men det er altid en god idé at foretage en allergitest af produktet på et afgrænset hudområde, ca. 24 timer før man påbegynder den egentlige påføring. Man må under ingen omstændigheder påføre EyeCircle cremen direkte på slimhinder, ej heller på skadet eller irriteret hud.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

100% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Super lækker creme, som virkeligt hjælper.

  DG Den Generte small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person