FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Flydende Marine Collagen

Till att upprätthålla hud, ben & leder

Hvad er collagen?

Collagen er proteiner, som din krop bruger til at vedligeholde hud, knogler, muskler, væv, sener og meget mere. Din krop producerer selv collagen. Men med alderen reduceres kroppens evne til at producere det vigtige strukturelle protein på grund af slid og frie radikaler.

Det fører til, at kroppen allerede ved 35-års alderen nedbryder mere collagen, end den er i stand til at danne, og det kan føre til aldersrelaterede problemer som rynker, mindre elastisk hud og blodkar samt knagende led.

Netop derfor kan du med fordel vedligeholde din hud, knogler og generelle sundhed med et dagligt collagen-tilskud, og her kan WeightWorlds flydende collagen-shot være et praktisk alternativ til kollagenpulver eller kollagen-piller.

WeightWorlds flydende marine collagen-shots er derudover beriget med C- og B6-vitamin samt Q10 til at give kroppen naturlig støtte til led, hjerte, hud, muskler og hjerne.

Vad är fördelarna med Marine Collagen Vätska?

Marint Collagen Vätska är ett naturligt tillskott med endast collagen från havet som kan hjälpa ens skelett, hud, hår och naglar med att endast dricka 1 liten förpackning varje dag. Detta gör att din kropp kan motverka ålderstecken genom att få mer rörliga leder, starkare skelette, spänstigare hud och finare naglar.

Hvilke fordele er der ved flydende marine collagen?

WeightWorlds flydende marine collagen er specielt formuleret til at reducere fine linjer og rynker, og bidrager ligeledes til at vedligeholde hudens elasticitet samt dine led og knogler.

De vigtigste ingredienser i collagen-kosttilskuddet er følgende:

Kollagenhydrolysat type I og III: Disse collagentyper er udvundet fra saltvandsfisk, og har en høj biotilgængelighed grundet deres små molekyler, der kaldes peptider. Marine collagen er velegnet til at synlige rynker og fine linjer samt vedligeholde hudens fasthed og elasticitet.

Coenzym Q10: Q10 er en kraftig antioxidant, som bidrager til at vedligeholde hudens evne til at hele og regenerere. Derudover bidrager Q10 også til at beskytte mod frie radikaler, stimulerer collagenproduktionen og dermed hudens fasthed og elasticitet.

Hvad er flydende marine collagen godt for?

Marine collagen bidrager til at reducere synlige rynker og fine linjer samt stimulere hudens fasthed og elasticitet. Bidrager ligeledes til at vedligeholde knogler og led.

Hvilke andre aktive ingredienser er der i jeres flydende collagen?

Kosttilskuddet er ligeledes beriget med C-vitamin, B6-vitamin og Q10 til at vedligeholde din hud, knogler og led.

Hvilken type collagen indeholder jeres collagen-shots?

WeightWorlds flydende collagen-shot er lavet med en patenteret Naticol®-formel, der indeholder kollagenhydrolysat type 1 og 3. Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du drikker ét collagen-shot dagligt, hvilket svarer til en dagsdosis på 5000 mg marine collagen.

Er der bivirkninger ved at drikke collagen-shots?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Indeholder fisk og kan indeholde spor af skaldyr.

Kan alle tage kosttilskuddet?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år. Indeholder fisk og kan indeholde spor af skaldyr.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Hampefrøolie
Hampefrøolie

1000 mg 180 Bløde Kapsler | Med Omega 3, 6 og 9

164 kr. 205 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide