Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Biotin Kosttilskud

10000 mcg 60 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

Oversigt

Foligain Biotin-kosttilskud indeholder en potent daglig dosis på 10.000mcg biotin til at give dit hår, hud og negle den nødvendige støtte med et keratin-boost. Er ideelt til både mænd og kvinder, der lider af hårtab og tyndt hår, som gerne vil have selvtilliden tilbage ved at give kroppen de nødvendige byggesten til at pleje hår, hud og negle indefra og ud.

  • Hurtigopløsende tabletter, kan tages uden vand
  • Til sundt hår, hud og negle
  • Glutenfri, laktosefri og vegansk
  • Til mænd og kvinder, der lider af hårtab og tyndt hår
  • Lækker kirsebærsmag
  • Vegansk
  • Glutenfri

Foligain Biotin-kosttilskud - til hud, negle og hår

Med alderen er det helt naturligt, at vores hår begynder at miste fylde og blive tyndere. Nogle gange skyldes tyndere hår kosten, mangel på vitamin, aminosyrer og mineraler. Hårtab kan dog også være arveligt, og i de fleste tilfælde skyldes tyndt hår ikke generelle helbredsproblemer. Men selvom vi er sunde og raske, kan hårtab og tyndt hår påvirke både mænd og kvinders selvværd hårdt. Netop derfor vælger flere at tage Biotin-kosttilskud som et naturligt alternativ til at få selvtilliden tilbage, hvis de lider af hårtab eller tyndt hår.

Kosttilskuddet indeholder biotin, også bedre kendt som B7-vitamin, der er et vandopløseligt B-vitamin-kompleks til fedtforbrænding, nervesystemet, fordøjelsen og hjerte-kar. Kroppen bruger især biotin til at forbrænde fedt samt kulhydrater, og kombineret med pantothensyre (B5-vitamin) styrker vitaminet hår, negle og forhindrer splittede ender, hårtab og tyndere hår.

Foligain Biotin-tabletter - støtte til kroppens keratinproduktion

Foligain Biotin-kosttilskud indeholder vigtige næringsstoffer, der giver støtte til sundt hår, negle og hud. Keratin er et essentielt protein, som hår, hud og negle primært er lavet af, og eftersom biotin booster kroppens keratinproduktion, hjælper vitaminet med at støtte hårets sundhed og styrke, selvom biotin i sig selv ikke fører til øget hårvækst.

Kosttilskuddets vigtigste ingrediens

Biotin

Er et vigtigt vitamin, der foruden at støtte normalt sundt hår, hud og negle bidrager til et normalt stofskifte, nervesystem, fedtforbrænding, kognitive evner og muskelfunktion. Biotin er også kendt som et såkaldt hjælpeenzym, som hjælper med at omsætte fedt og kulhydrater. Hjælper også med at omsætte aminosyrer og produktion af urinstof i leveren.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 tablet dagligt sammen med et hovedmåltid. Kosttilskuddet er hurtigopløsende, og kan tages uden vand, hvilket er unikt i forhold til andre biotin-tilskud på markedet.

Foligain Biotin-tilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser hele ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle bivirkninger. Hvis du er gravid, ammer eller tager anden medicin, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt sted utilgængeligt for børn. Bør ikke indtages, hvis bøttens forsegling er brudt ved levering.

Ingrediensliste

Biotin (10000 mcg), sorbitol, fruktose, naturlige smagsstoffer, vegetabilsk stearinsyre, vegetabilsk magnesiumstearat, cellulose, citronsyre.

Ofte købt sammen

Foligain Biotin Kosttilskud
Foligain Biotin Kosttilskud

10000 mcg 60 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

119 kr.

+
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

199 kr.

+
Foligain Biotin Shampoo
Foligain Biotin Shampoo

473 ml Shampoo | Til tyndt hår

179 kr.

1 Vare

119 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har købt både piller, shampoo og balsam. Virker efter hensigten, og er begyndt at kunne se en betydelig forskel. Er en glad mand.

B Bjarne
Bekræftet køb

Købte det til min mand, der var begyndt at blive lidt tynd i toppen. Han virker til at være ganske tilfreds med resultatet indtil videre.

G Grethe
Bekræftet køb

Virker efter hensigten.

S Susan
Bekræftet køb

Tager pillerne og bruger dem sammen med shampoo og balsam fra samme producent. Endelig et produkt, der virker til tyndt hår!

B Brian
Bekræftet køb

Generelt lidt dyrt, men virker som det skal, selvom jeg kun har taget pillerne i et par uger.

L Lasse
Bekræftet køb

Har haft store problemer med tyndt og fint hår i flere år. Men kan allerede se en effekt selv efter et par uger. Så har fået lidt selvtillid tilbage!

M Martin
Bekræftet køb

Hurtigt levering. Billige biotin piller. Virker efter hensigten. Kan anbefales.

K Karoline
Bekræftet køb

Bruger også shampoo og balsam med biotin, og har kunnet se en mærkbar effekt efter kort tid. Vil helt sikkert anbefale produkterne fra foligan.

K Kim
Bekræftet køb

Har taget biotin piller hver dag i en periode. Nu må vi se, om de giver den ønskede virkning på mit tynde hår.

M Morten
Bekræftet køb

Har haft problemer med selvtilliden på grund af mit hår i flere år, og fandt tilfældet dette produkt. Nu håber jeg bare, at det virker.

S Sisse

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide