Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Kosttilskud til gråt hår

60 Kapsler | Til mænd & kvinder med gråt hår

Oversigt

For dem, der søger efter hjælp til gråt hår, kunne Gray Hair Supplement være det perfekte valg. Formuleret af et avanceret katalase enzym kompleks er denne berigende formular ideel til både mænd og kvinder. Det indeholder også en række naturlige ingredienser, herunder zink og biotin, som er både kendt for at bidrage til vedligeholdelsen af sundt hår.

  • Nærende formular for mænd og kvinder
  • Designet til at behandle gråt hår
  • Avanceret katalase enzym kompleks
  • Med zink og biotin til vedligeholdelse af håret
  • Beriget med padderok, beta-sitosteroler og brændenælde
  • Til veganere og vegetarer

Katalase siges at spille en vigtig rolle i den naturlige proces af gråt hår, hvilket er grunden til, at Gray Hair Supplement indeholder hele 5000 BU, hvilket er noget af det stærkest tilgængelige på markedet.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
259 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Katalase og gråt hår

Selvom der er mange faktorer, der kan påvirke gråt hår, herunder genetik, alder, stress og en uafbalanceret kost, har man fundet ud af en af de vigtigste årsager kan være knyttet til katalase. Katalase findes i næsten alle levende organismer, og det er et normalt enzym, der arbejder ved at katalysere nedbrydning af hydrogenperoxid til vand og ilt. Hydrogenperoxid produceres naturligt i kroppen og fungerer som et kraftfuldt oxiderende middel. Eftersom vi bliver ældre, faldet niveauet af katalase, hvilket kan betyde, at høje niveauer af hydrogenperoxid begynder at akkumulere. Dette fører til oxidativ stress og en ødelæggelse af melanin, hvilket er et pigment, som er ansvarlig for hårfarve, og som et resultat begynder håret at blive gråt. Så hvis du ønsker at bekæmpe gråt hår, er det vigtigt at øge niveauet af katalase i kroppen.

Aktive ingredienser

Sammen med det vigtige katalase, den fantastiske ingrediens for at behandle gråt hår, indeholder dette eksklusive supplement en lang række andre gode aktive ingredienser, der hver er omhyggeligt udvalgt for deres mange fordele for hårets sundhed og vedligeholdelse. Hver af disse ingredienser er blevet omhyggeligt indkøbt og derefter optimalt målt til at gøre hver kapsel det bedste det kan være.

Biotin
Biotin

Sandsynligvis mere almindeligt kendt som Vitamin B7. Biotin er en del af den vandopløselige B-vitamin familie. Det findes i små mængder i fødevarer som blomkål, æg og svampe og har mange store fordele for kroppen og håret. Biotin er kendt for at bidrage til opretholdelse af normalt hår samt normal fremstilling af stofskiftet.

Zink
Zink

Findes i minimale mængder i fødevarer, herunder mørk chokolade, hvidløg og græskarkerner. Zink er en anden ingrediens, som er fantastisk for kroppen og især håret. Dette er fordi det er også er kendt for at bidrage til opretholdelse af normalt hår og også normalt stofskifte

Beta-Sitosteroler
Beta-Sitosteroler

Også kendt som plantesterol estere. Beta-Sitosteroler er en af en række af phytosteroler og er et plantestof, der findes i frugt, grøntsager, frø og nødder. De virker ved at hjælpe kroppen på mange forskellige måder, men forskning har knyttet dem til med en styrkende effekt på håret.

Padderok
Padderok

Padderok er kendt for at indeholde en række mineraler og organiske forbindelser. Det er rig på Silica, den naturlige form af silicium, som er meget gavnlig for håret, da en undersøgelse har knyttet det til at styrke håret.

Nælde
Nælde

Normalt kaldes det for brændenælde og Urtica Dioica af det videnskabelige samfund. Nælde er hjemmehørende i Europa og Nordamerika og er en plante med små lilla blomster. Traditionelt bruges det til at lave urtete, og denne plante har mange andre anvendelser, da det siges at være rig på revitaliserende bioaktive stoffer, der anses for at være særligt gavnligt for håret.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser - Vitamin B6 (som pyridoxin HCI), folat (folinsyre), biotin, pantothensyre (D -Cal. Pantothenat), zink (som zink oxid), Savpalme (Serenoa Serrulata) ekstrakt (bær), katalase, PABA, L-tyrosin, Padderok (Equisetum Arvense) ekstrakt (urt), brændenælde (Urtica Dioica) ekstrakt (rod), Beta-Sitosterol (fra plantesteroler), klorofyl, Fo-Ti (Polygonum Multiflorum) (rod), byg (Hordeum Vulgare) (græs).

Andre ingredienser - HPMC vegetabilske kapsler, vegetabilsk magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Hvordan man bruger det

Dette naturlige og eksklusive tilskud er udviklet specifikt til personer med gråt hår, og det er en nem tilføjelse til deres daglige rutine. Du skal kun tage 2 kapsler dagligt med vand. Det er helt op til dig, hvornår du tager kapslerne, men vi foreslår at tage det omkring samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 vegetarkapsler, som svarer til 30 portioner. For at få mest muligt ud af dette tilskud anbefaler vi, at bruge det som supplement med rækken af Foligain produkter, herunder koncentreret serum, shampoo og balsam. Flere brugere af Foligain Anti Gray tabletter har allerede kunne se resultater efter 4-6 uger, men vi anbefaler alligevel, at du anvender produktet i minimum 3 måneder, da resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

Tip

Denne eksklusive tilskud er lavet ved hjælp af høj kvalitets ingredienser, og er derfor sikkert at tage uden kendte bivirkninger. Som med alle nye tilskud anbefaler vi, at du læser den fulde liste over ingredienser i forhold til allergi. Hvis du er en gravid, sygepleje eller på medicin, skal konsultere en læge før brug. Ikke til brug for personer under 18 år.

Foligain Kosttilskud til gråt hår 60 Kapsler | Til mænd & kvinder med gråt hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(24)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.41% baseret på 28 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har lige fået det men ser lovende ud

l lucas P
Bekræftet køb

Den virker simpelthen godt.

J Joseph O
Bekræftet køb

Virker godt.🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Har prøvet produktet i næsten tre måneder. Jeg ved ikke hvor meget det har hjulpet ind til nu, men giver det 1-2 måneder mere

F Familien V
Bekræftet køb

Håber på de grå forsvinder 😊🙏🏻

K Kim
Bekræftet køb

Håber snart at der kommer den ønskede effekt. Kan se at kapslerne har lidt effekt " Kun brugt dem i 2 måneder" 🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Den er god.

S S K
Bekræftet køb

Der gik 3 måneder, så kunne jeg se det gode resultat.

P Pia H
Bekræftet køb

Endelig et produkt som rent faktisk virker!

J John
Bekræftet køb

Gråt hår er frusterende når man kun er i midt 30erne. Men dette supplement har gjort underværker på min hårfarve

H Hansen
Bekræftet køb

Godt og effektivt produkt, der har givet mig min naturlige hårfarve tilbage. En lidt dyr omgang men i længden betaler det sig til gengæld også.

J Jeppe
Bekræftet køb

Gråt hår er altid en træls omgang, så jeg er glad for, at der findes produkter som det her. Det har været meget effektivt og har gjort en stor forskel efter nogle måneder. Jeg er meget tilfreds.

P Pernille
Bekræftet køb

Er nok nødt til at købe mere af det her produkt, da 2 måneder kun har gjort en lille forskel. Det anbefales dog også, at man tager det i 6 måneder, så der er ikke andet for end at bestille noget mere.

M Malene
Bekræftet køb

Super godt produkt, hvor jeg har kunnet se resultater efter bare få måneder. Før-efter billederne taler sit tydelige sprog, da det virkelig fjerner en del af ens grå hår!

M Mads
Bekræftet køb

Helt igennem suverænt produkt, der har været nemt at tage og slet ikke har medført bivirkninger. Vil give ShytoBuy ret i, at der er penge at spare ved at bruge det her produkt, så det er helt sikkert også et plus.

K Kasper
Bekræftet køb

Har forsøgt mig med andre anti gråhårs produkter, men det her har uden tvivl haft den bedste effekt. Er lykkelig for endelig at have fundet en solid løsning! Vil i høj grad anbefale netop det her frem for andre lignende produkter.

L Laurits
Bekræftet køb

Købte det her produkt til min mand, da han var noget vemodig over at få grå år allerede omkring 40 års alderen. Til begge vores held, har det vist sig nyttigt allerede efter 3 måneder, da han så småt er ved at vende tilbage til sin gamle hårfarve.

S Silke
Bekræftet køb

Leveringen var decideret skuffende, men efter en god samtale med kundeservice blev jeg informeret om, at post nord havde fejlleveret min pakke. Har efter et stykke tid endelig modtaget mit produkt, så nu må vi håbe, at det kan leve op til forventningerne.

E Ella
Bekræftet køb

Fint tilfreds med Anti Gray, da det har gjort hvad det skulle og uden nogen problemer indblandet. Har heller intet at klage over mht. levering.

S Sofia
Bekræftet køb

Min kæreste har været super glad for det her produkt. Vi kan begge se betydelig forskel efter 6 måneder, så produktbeskrivelsen har holdt stik.

T Tobias
Bekræftet køb

Vil helt sikkert benytte mig af ShytoBuy igen efter at have haft en regulær succesoplevelse med anti gray. Fantastisk effektivt produkt, der er alle pengene værd!

E Emma
Bekræftet køb

Hurtig levering, knald god service og et produkt der lever fuldkommen op til forventningerne. Ikke så meget mere at sige der.

V Victor
Bekræftet køb

Er nok mest imponeret over, hvor praktisk processen med anti gray har været. Hurtigt og nem måde at reducere mængden af grå hår, så det er kun ventetiden man skal overvinde.

J Jannie
Bekræftet køb

Dejligt med en naturlig måde at holde de grå hår afstand frem for at skulle farve sit hår hele tiden. Det er helt klart et produkt af høj kvalitet, så jeg er godt tilfreds!

K Kristine
Bekræftet køb

Jeg begyndte at spote et par grå hår her og der, og satte mig ind i mulighederne for behandling. Det er bare ikke så let at få en natulig rød farve som den jeg har nu, så jeg ville hellere noget naturlig. Den har virket som en perle, og jeg vil gerne anbefale den

K Kirsten
Bekræftet køb

Ja, mine grå hår er ingen hemmelighed, men jeg var aldrig rigtig tilfreds med dem, så da jeg læste om det her supplement blev jeg rigtig glad. Det har fungeret som det skulle, så jeg er tilfreds :)

P Pia
Bekræftet køb

Mit hår ser meget bedre ud nu, tak!!! Vil blive ved med at bruge disse

S Sam
Bekræftet køb

Mit hår ser meget bedre ud nu

H Henry

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide