Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Kosttilskud til gråt hår

60 Kapsler | Til mænd & kvinder med gråt hår

Oversigt

For dem, der søger efter hjælp til gråt hår, kunne Gray Hair Supplement være det perfekte valg. Formuleret af et avanceret katalase enzym kompleks er denne berigende formular ideel til både mænd og kvinder. Det indeholder også en række naturlige ingredienser, herunder zink og biotin, som er både kendt for at bidrage til vedligeholdelsen af sundt hår.

  • Nærende formular for mænd og kvinder
  • Designet til at behandle gråt hår
  • Avanceret katalase enzym kompleks
  • Med zink og biotin til vedligeholdelse af håret
  • Beriget med padderok, beta-sitosteroler og brændenælde
  • Til veganere og vegetarer

Katalase siges at spille en vigtig rolle i den naturlige proces af gråt hår, hvilket er grunden til, at Gray Hair Supplement indeholder hele 5000 BU, hvilket er noget af det stærkest tilgængelige på markedet.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Katalase og gråt hår

Selvom der er mange faktorer, der kan påvirke gråt hår, herunder genetik, alder, stress og en uafbalanceret kost, har man fundet ud af en af de vigtigste årsager kan være knyttet til katalase. Katalase findes i næsten alle levende organismer, og det er et normalt enzym, der arbejder ved at katalysere nedbrydning af hydrogenperoxid til vand og ilt. Hydrogenperoxid produceres naturligt i kroppen og fungerer som et kraftfuldt oxiderende middel. Eftersom vi bliver ældre, faldet niveauet af katalase, hvilket kan betyde, at høje niveauer af hydrogenperoxid begynder at akkumulere. Dette fører til oxidativ stress og en ødelæggelse af melanin, hvilket er et pigment, som er ansvarlig for hårfarve, og som et resultat begynder håret at blive gråt. Så hvis du ønsker at bekæmpe gråt hår, er det vigtigt at øge niveauet af katalase i kroppen.

Aktive ingredienser

Sammen med det vigtige katalase, den fantastiske ingrediens for at behandle gråt hår, indeholder dette eksklusive supplement en lang række andre gode aktive ingredienser, der hver er omhyggeligt udvalgt for deres mange fordele for hårets sundhed og vedligeholdelse. Hver af disse ingredienser er blevet omhyggeligt indkøbt og derefter optimalt målt til at gøre hver kapsel det bedste det kan være.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser - Vitamin B6 (som pyridoxin HCI), folat (folinsyre), biotin, pantothensyre (D -Cal. Pantothenat), zink (som zink oxid), Savpalme (Serenoa Serrulata) ekstrakt (bær), katalase, PABA, L-tyrosin, Padderok (Equisetum Arvense) ekstrakt (urt), brændenælde (Urtica Dioica) ekstrakt (rod), Beta-Sitosterol (fra plantesteroler), klorofyl, Fo-Ti (Polygonum Multiflorum) (rod), byg (Hordeum Vulgare) (græs).

Andre ingredienser - HPMC vegetabilske kapsler, vegetabilsk magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Hvordan man bruger det

Dette naturlige og eksklusive tilskud er udviklet specifikt til personer med gråt hår, og det er en nem tilføjelse til deres daglige rutine. Du skal kun tage 2 kapsler dagligt med vand. Det er helt op til dig, hvornår du tager kapslerne, men vi foreslår at tage det omkring samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 vegetarkapsler, som svarer til 30 portioner. For at få mest muligt ud af dette tilskud anbefaler vi, at bruge det som supplement med rækken af Foligain produkter, herunder koncentreret serum, shampoo og balsam. Flere brugere af Foligain Anti Gray tabletter har allerede kunne se resultater efter 4-6 uger, men vi anbefaler alligevel, at du anvender produktet i minimum 3 måneder, da resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

Tip

Denne eksklusive tilskud er lavet ved hjælp af høj kvalitets ingredienser, og er derfor sikkert at tage uden kendte bivirkninger. Som med alle nye tilskud anbefaler vi, at du læser den fulde liste over ingredienser i forhold til allergi. Hvis du er en gravid, sygepleje eller på medicin, skal konsultere en læge før brug. Ikke til brug for personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(85)
4 Stjerner
(28)
3 Stjerner
(12)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.95% baseret på 125 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har lige fået det men ser lovende ud

l lucas P
Bekræftet køb

Den virker simpelthen godt.

J Joseph O
Bekræftet køb

Virker godt.🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Har prøvet produktet i næsten tre måneder. Jeg ved ikke hvor meget det har hjulpet ind til nu, men giver det 1-2 måneder mere

F Familien V
Bekræftet køb

Håber på de grå forsvinder 😊🙏🏻

K Kim
Bekræftet køb

Håber snart at der kommer den ønskede effekt. Kan se at kapslerne har lidt effekt " Kun brugt dem i 2 måneder" 🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Den er god.

S S K
Bekræftet køb

Der gik 3 måneder, så kunne jeg se det gode resultat.

P Pia H
Bekræftet køb

Det er så tideligt men skal nok komme med feedback senere hen 🙏🏻 Men det var nemt at bestille gøre det gerne igen hos dem

D Ddj
Bekræftet køb

Endelig et produkt som rent faktisk virker!

J John

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide