FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Leveres lige til døren*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Color Rescue

Formuleret til at modvirke gråt hår

Hvilken betydning har katalase for gråt hår?

Selvom der er mange potentielle årsager til gråt hår; herunder stress, genetik, alder og en dårlig kost, har man fundet ud af, at en af de vigtigste årsager kan være knyttet til mængden af katalase.

Katalase er et enzym med antioxidante egenskaber, som bidrager til at nedbryde brintoverilte til vand og ilt. Din krop danner helt automatisk brintoverilte som en del af dit stofskifte, og en for høj koncentration af dette i de hårdannende celler kan føre til, at du får gråt hår.

Med alderen vil kroppens naturlige produktion af katalase helt automatisk begynde at falde, hvilket kan bidrage til, at der begynder at ske en overophobning af brintoverilte.

Denne proces fører til oxidativ stress og ødelæggelse af melanin, hvilket er et pigment, som er ansvarlig for hårfarve. Dermed vil håret helt automatisk begynde at blive gråt.

Så hvis du gerne vil give dig selv en ekstra hjælp i kampen mod det grå hår, er det vigtigt at øge niveauet af katalase i kroppen, da det har en direkte påvirkning på din hårfarve.

Foligain Color Rescue til at modvirke gråt hår

Eksperterne fra Foligain har flere års erfaring med at lave naturlige kosttilskud til at hjælpe med alt fra hårtab til fedtet hår, som har hjulpet utallige både mænd og kvinder verden over med at få det drømmehår, som mange hungrer efter.

På baggrund af deres mange års erfaring har de nu brugt deres ekspertise og lavet Foligain Color Rescue, der er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til at modvirke gråt hår.

Foligain Color Rescue indeholder blandt andet enzymet katalase, der er et enzym, som kan bidrage til at modvirke ødelæggelsen af melanin, som er det pigment, som er ansvarlig for din hårfarve.

Foruden det vigtige enzym katalase indeholder kosttilskuddet også folat, biotin og niacin, som bidrager til at forbedre cirkulation i hovedbunden til sund og normal hårvækst.

Alt dette gør, at du med Foligain Color Rescue får et kosttilskud, der er specielt formuleret til at bevare samt genoprette din normale hårfarve, samtidig med at de aktive ingredienser bidrager til en bedre cirkulation i folliklerne til en sund og normal hårvækst.

Hvad er katalase?

Katalase er et enzym med antioxidante egenskaber, der bidrager til at nedbryde brintoverilte til vand og ilt. Brintoverilte er et affaldsprodukt fra kroppens stofskifte, og en for høj koncentration af dette i de hårdannende celler kan føre til, at håret bliver gråt.

Hvordan kan Foligain Color Rescue hjælpe mod gråt hår?

Kosttilskuddet indeholder enzymet katalase, der bidrager til at modvirke nedbrydelse af melanin, som er det pigment, som er ansvarlig for din hårfarve.

Hvilke andre fordele er der ved Foligain Color Rescue?

Foruden at modvirke gråt hår indeholder tilskuddet også aktive ingredienser, der bidrager til at pleje håret og bidrager til en normal og sund hårvækst.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at se en effekt?

Flere brugere af Foligain Color Rescue-kapsler har allerede kunnet se resultater efter 4-6 uger, men vi anbefaler dog, at du bruger tilskuddet i minimum 3 måneder, da resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

Er der bivirkninger ved Foligain Color Rescue?

Dette er et kosttilskud med naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Foligain Colour Rescue mod gråt hår?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(98)
4 Stjerner
(41)
3 Stjerner
(18)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

89.62% baseret på 157 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har lige fået det men ser lovende ud

l lucas P
Bekræftet køb

Den virker simpelthen godt.

J Joseph O
Bekræftet køb

Virker godt.🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Har prøvet produktet i næsten tre måneder. Jeg ved ikke hvor meget det har hjulpet ind til nu, men giver det 1-2 måneder mere

F Familien V
Bekræftet køb

Håber på de grå forsvinder 😊🙏🏻

K Kim
Bekræftet køb

Håber snart at der kommer den ønskede effekt. Kan se at kapslerne har lidt effekt " Kun brugt dem i 2 måneder" 🙂

P Pia H
Bekræftet køb

Den er god.

S S K
Bekræftet køb

Der gik 3 måneder, så kunne jeg se det gode resultat.

P Pia H
Bekræftet køb

Det er så tideligt men skal nok komme med feedback senere hen 🙏🏻 Men det var nemt at bestille gøre det gerne igen hos dem

D Ddj
Bekræftet køb

Endelig et produkt som rent faktisk virker!

J John

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide