Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

GOLD MAX Daily til mandlig libido

60 Kapsler | Mod manglende sexlyst & rejsningsproblemer

Oversigt

Gold Max brandet har eksisteret i et godt stykke tid nu, og har fortjent et godt ry blandt mænd som leder efter potente kombinationer der hjælper i soveværelset. Dette daglige kosttilskud har seks forskellige ingredienser, blandet i de mest optimale doser, som er klemt sammen i en lille kapsel, der tages to gange dagligt.

  • Tag to om dagen, så er du altid klar
  • 450mg af kraftfulde kombinerede naturlige ingredienser
  • Verdenskendt anerkendt brand
  • HACCP certificeret
  • Kapsel er let at sluge
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
409 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er årsagerne til nedsat libido hos mænd?

Nogle siger at det hele er i hovedet, andre siger at det er et fysisk problem. Realiteten er at for forskellige menneske kan det være det ene, det andet eller begge. Lave niveauer af det mandlige kønshormon kan have en betydelig indvirkning, det samme gælder et højt indtag af alkohol. For lidt eller for megen motion kan også bidrage til de fysiske tilfælde. Når det kommer til psykiske faktorer, stress, depression og problemer i forholdet, kan disse have en direkte indvirkning på en mands vilje og mulighed for at præstere. Realiteten er at de fleste mænd gennemgår nogle eller alle disse, og du er ikke alene i at ville ændre tingene til det bedre.

Hvad er Gold Max?

Gold Max er en blanding af aminosyrer, mineraler og vitaminer. Den kan hjælpe med at opnå og fastholde styrke, kræfter, balance og fokus. Mineralerne er blevet valgt for deres evne til at blive hurtigt absorberet, og gør dette til en vel-balanceret, praktisk og passende til dagligt brug. Netop dette produkt er til en mand som vil gøre noget for at forbedre sig selv, og have styrken når det er nødvendigt - nat eller dag, hverdag eller weekend, uden at skulle bekymre sig om at glemme at tage en øjeblikkeligt virkende pille. Gør det til en vane at tage den hver dag, og du vil høste fordelene.

Vigtigste ingredienser

L-cystein
L-cystein

L-cystein, også kendt som N-acetyl-L-cystein (NAC), er en aminosyre som tages for at få mere energi og støtte kroppen, særligt under præstationer. Kroppen producerer L-cystein fra aminosyrerne Serin og Methionin, men for at understøtte denne proces, skal vi også have et godt niveau af vitamin B6. Nylige studier har understreget forholdet mellem NAC supplementer og dets potentielle fordele hos mænd. Læs mere.

vitamin B6 symbol
Vitamin B6

Også kendt som Pyroxidin, er vitamin B6 en vandopløselig vitamin, som hører til B-vitamin familien. Det bidraget til den normale funktion af nervesystemet, psykologiske funktioner, og reducerer træthed. Det er involveret i produktionen af serotonin, som er en stærk neurotransmitter som er kendt for at påvirke vores humør og fokus.

Zinc symbol
Zink

Zink Gloconat er znk saltet af Gloconisk syre og er hurtigt ved at blive en favorit ingrediens i et stort tal kosttilskud af høj kvalitet. Det menes at blive absorberet hurtigt i systemet og går endnu hurtigere i gang med sit arbejde. Zink er en nøgle ingrediens i mange biologiske processer. Det er anerkendt for at bidrage til vedligeholdelsen af et normalt niveau af mandligt kønshormon i blodet, sammen med normal fertilitet og reproduktion, da det beskytter celler fra oxidativ skade.

Vitamin D3
Vitamin D3

Vitamin D3, også kendt som Cholecalciferol, er blandt de bedste former for D-vitaminer, grundet dens egenskaber og absorbering. udover at bidrage til opretholdelsen af normal muskelfunktion og normale knogler, bliver den betragtet som en nøgle vitamin for energi og styrke, da den støtter normale niveauer af blodets kalk i kroppen.

Magnesium symbol
Magnesium

Magnesium Bisglycinat er en stabil og let-absorberet form for magnesium, et mineral som betragtes som kritisk vigtig for vores sundhed, og som er meget ustabil i sin rene form. Der er blevet lavet undersøgelser om magnesium og niveauer af mandligt kønshormon som foreslår sammenhæng mellem dem og mænds fysiske funktion. For mere info, se

Fuld ingrediensliste - Acetyl L-Cystein, Zink Gluconat Dehydrat, Magnesium Bisglycinat, Natriumselenit, Vitamin D3, Vitamin B6.

Hvordan tages det?

Tag en kapsel om morgenen og en om aftenen hver dag. En bøtte af Gold Max Daily Blue indeholder 60 kapsler som passer til en måneds forbrug. Da produktet bruger naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger knyttet til den. Det anbefales dog at du tjekker om du er allergisk for nogle af ingredienserne.

GOLD MAX Daily til mandlig libido 60 Kapsler | Mod manglende sexlyst & rejsningsproblemer

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig godt produkt - i sær når du tager det sammen med Blue. Det gode er, at blue giver øjeblikkelig virkning og daily giver en langsomt øget udholdenhed som så er vedvarende.. perfekt kombination

R Rasmus
Bekræftet køb

Godt produkt som virker efter hensigten.. vil dog anbefale at købe minimum 2 måneder for at få optimal effekt. den første uges tid skete der intet, men så begyndte det at tage fat.

M Mads
Bekræftet køb

kan anbefale dette til alle, som ønsker at billigt og vedvarende alternativ. det virker som det skal, dog først efter 1-2 uger.

A Anders
Bekræftet køb

elsker gold max produkterne og dette er ingen undtagelse - vær dog opmærksom på, at dette ikke er lavet til at virke øjeblikkeligt - prøv i stedet godl max blue eller gmax power for dette, de virker øjeblikkeligt

h henrik
Bekræftet køb

hurtig og diskret levering og godt produkt. 5 herfra

k kristoffer
Bekræftet køb

Har prøvet både Blue, GMAX og nu Gold Max Daily, og må indrømme at alle 3 er fantastiske produkter! Jeg elsker denne fordi effekten faktisk varer ved.. Jeg vil ikke sige, at den er "permanent", da den daler lidt efter et par måneder - dog er den langt mere vedvarende end de andre gold max produkter, som virker med det samme.. jeg tager derfor nu kun gold max daily, fordi effekten virker i længere tid. Overall et rigtig godt produkt!

T Thomas
Bekræftet køb

Det har hjulpet på min manglende lyst

B Bent
Bekræftet køb

Jeg synes, det fungerer fint.

K Kim
Bekræftet køb

Umiddelbart virker det for mig. Glæder mig til at se effekten over længere tid.

K Karl
Bekræftet køb

Glad for dem.

M Mikkel

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide