FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Valentinstilbud

Gold Max™ Daily Potenspiller

60 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

Oversigt

Gold Max™ Daily Potenspiller er udviklet med en avanceret formel af naturlige ingredienser som zink, magnesium, D3- og B6-vitamin til at øge mænds seksuelle ydeevne. De blå potenspiller er designet til at forbedre sexlysten, øge potensen samt give længere og hårdere rejsninger.

  • Støtte til mandligt kønshormon og dannelsen af sædceller
  • Potensmiddel med 100% naturlige ingredienser
  • Verdenskendt brand
  • Til potensproblemer
  • Tages 2 gange dagligt, kan suppleres med GMAX Power
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • For mænd
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er årsagen til problemer med potens og rejsning?

Mange er af den overbevisning, at rejsnings- og potensproblemer skyldes psykiske problemer, mens andre mener, at det er et fysisk problem. Men når alt kommer til alt, kan problemerne skyldes både det ene eller det andet eller en kombination af begge. Når det kommer til at fysiske, kan et højt indtag af alkohol og tobak, for lidt eller for meget motion, overvægt og lave niveauer af det mandlige kønshormon have en negativ påvirkning på rejsning og potens. Psykiske faktorer som stress, depression, parforholdsproblemer, angst og søvnforstyrrelser have en direkte påvirkning på mandens sexlyst og evne til at præstere i sengen. Faktisk vil de fleste mænd i løbet af deres liv opleve problemer med potensen, rejsning og sexlyst, og derfor er du ikke alene i din kamp om at afhjælpe disse.

Hvad er Gold Max potenspiller?

Gold Max er blå potenspiller til mænd med rejsningsproblemer, og indeholder aminosyrer, mineraler og vitaminer, som kan hjælpe dig med potensproblemer samt at holde fokus, balance og få ekstra styrke i sengen. De naturlige ingredienser er nøje udvalgt på baggrund af deres evner til at blive hurtigt absorberet i kroppen, hvilket gør potenspillen ideel til daglig brug. Produktet er udviklet med det formål at få mænd til at præstere bedre og give dig den nødvendige styrke og mentale overskud - uanset om det er nat eller dag, hverdag eller weekend.

Nøgleingredienser:

Brugsanvisning

For at få den bedste effekt anbefaler vi, at du tager en pille om morgenen og en om aftenen dagligt i en længere periode. En bøtte Gold Max™ Daily potenspiller indeholder 60 kapsler, som passer til en måneds brug. Kosttilskuddet er udviklet med naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for personlige allergier.

Ingrediensliste - L-arginin HCL, magnesium (som magnesiumoxid), C-vitamin (som ascorbinsyre), macarodsekstrakt, ginsengrodsekstrakt, savpalmeekstrakt, bukkehornsekstrakt, selen (som selenomethionin), B5-vitamin, zink (som zinkoxid), B12-vitamin, antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat, flydemiddel: siliciumdioxid, fyldemiddel: rismel, kapselskal af gelatine (kvæg).

Ofte købt sammen

GOLD MAX Daily Potenspiller
GOLD MAX Daily Potenspiller

60 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

409 kr.

+
SizeGain Plus
SizeGain Plus

30 Tabletter | Til penisstørrelse og præstation

349 kr.

+
GMax Power Potenspiller
GMax Power Potenspiller

450 mg 10 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

289 kr.

1 Vare

409 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(55)
4 Stjerner
(26)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.23% baseret på 87 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super god produkt, det virker

J Johar A
Bekræftet køb

Det kan anbefales.

K Karim J
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt - i sær når du tager det sammen med Blue. Det gode er, at blue giver øjeblikkelig virkning og daily giver en langsomt øget udholdenhed som så er vedvarende.. perfekt kombination

R Rasmus
Bekræftet køb

Godt produkt som virker efter hensigten.. vil dog anbefale at købe minimum 2 måneder for at få optimal effekt. den første uges tid skete der intet, men så begyndte det at tage fat.

M Mads
Bekræftet køb

kan anbefale dette til alle, som ønsker at billigt og vedvarende alternativ. det virker som det skal, dog først efter 1-2 uger.

A Anders
Bekræftet køb

elsker gold max produkterne og dette er ingen undtagelse - vær dog opmærksom på, at dette ikke er lavet til at virke øjeblikkeligt - prøv i stedet godl max blue eller gmax power for dette, de virker øjeblikkeligt

h henrik
Bekræftet køb

hurtig og diskret levering og godt produkt. 5 herfra

k kristoffer
Bekræftet køb

Har prøvet både Blue, GMAX og nu Gold Max Daily, og må indrømme at alle 3 er fantastiske produkter! Jeg elsker denne fordi effekten faktisk varer ved.. Jeg vil ikke sige, at den er "permanent", da den daler lidt efter et par måneder - dog er den langt mere vedvarende end de andre gold max produkter, som virker med det samme.. jeg tager derfor nu kun gold max daily, fordi effekten virker i længere tid. Overall et rigtig godt produkt!

T Thomas
Bekræftet køb

Det har hjulpet på min manglende lyst

B Bent
Bekræftet køb

Jeg synes, det fungerer fint.

K Kim

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide