FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Hair No More System

Hårfjerningssystem

Oversigt

Ønsket om en glat og hårløs hud har gjort hårfjerning en uundværlig del af mange en skønhedsrutiner. Skin Doctors har derfor samlet to geniale produkter i det Hair No More System, og det har til hensigt at opfylde dine behov med en holistisk tilgang. Sprayen og cremen arbejder sammen i perfekt, sublim harmoni.

  • Et helt system for nem hårfjerning
  • Cremen er hudvenlig og kraftfuld
  • Sprayen fokuserer på løbende behov
  • Kan enten bruges på ansigtet eller kroppen
  • Både mænd og kvinder kan bruge produktet
  • Utrolig hurtig og nem at bruge

Med ét mål for øje har Skin Doctors skabt Hair No More System, og navnet siger det hele! Målet er at også at eksfoliere, fugte og lindre, og det indeholder også E-Vitamin, Aloe Vera og botaniske midler, herunder Arnica, St. John's Wort og Witch Hazel. Uønsket hårvækst begynder at bekymre dig, vil Hair No More System være med dig, når du har brug for det.

Kraftfuldt middel men stadig blid for huden

Kraftfuldt middel men stadig blid for huden

I en verden, der er drevet mere af hvordan vi ser ud, er et glat, hårløst udseende blevet indbegrebet af en smuk krop. For at opnå dette kan man barbere, vokse, plukke, epilere og endda bruge laser - på trods af at de kan koste os penge, tid og smerter! Den dejlige følelse af helt glat, hud uden hår er er noget vi alle ønsker, hvilket er grunden til, at så mange af os gentagne gange gør brug af skadelige hårfjerningsmetoder. Det er nok sikkert at sige, at en sikker og holistisk metode at styre hårvæksten ville være brugbart for mange.

Cremet lækkerhed

Med al den rødmen og indgroede hår, der ofte underminerer vores bestræbelser på at opretholde en glathed, er det ikke en overraskelse, at mange leder efter en mere optimal hårfjerningsmetode. Brugen af en creme, som har alkaliske forbindelser, der sikkert reagerer med hår, er blevet særligt populært. De nedbryder keratinen i håret, og efterlader en vandet tekstur, der blot kan vaskes væk. Huden er derefter uden hår, og har ikke lidt skade gennem en skraber eller elektronisk enhed.

Hair No More

Hvis nogen forstår de komplekse krav af huden, er det Skin Doctors - og det gælder endnu mere hud, der får fjernet hår. Den proces vil altid risikere at fjerne vitale olier, og Skin Doctors har besluttet at inkludere den berømte, fugtgivende Aloe Vera for at nære og opretholde blødheden i din hud. De har også tilføjet E-Vitamin til miksen, hvilket stræber efter at beskytte og forsvare din hud.

Sprayens potens forstærkes ved inddragelse af talrige urteekstrakter, såsom Witch Hazel, Soy, Arnica og St John’s Wort. Disse bruges til at skabe en perfekt harmonisk balance mellem de eksfolierende og nærende faktorer. Ved at gøre brug af begge produkter samtidigt, kan du få bugt på dine kortsigtede og langsigtede hårproblemer bedst muligt. Du kunne være et skridt tættere på den silkebløde følelse, som du har ventet på.

Komplet liste over ingredienser

Creme: Vand (Aqua), kalium Thioglycolate, Sorbitol, Ceteareth-20, urinstof, Cetearyl alkohol, calciumhydroxid, Petrolatum, isopropylalkohol Myristate, duft (parfume), Magnesium aluminiumsilikat, PEG-20 stearat, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Tetranatrium EDTA, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) bladjuice, natriumhydroxid, Paraffin, titandioxid (CI 778891), Benzyl salicylat, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Spray: Vand (Aqua), propylenglycol, urinstof, Hamamelis Virginiana (troldnød) Bark/blad/kvist ekstrakt, natriumcitrat, hydrolyseret sojaprotein, salicylsyre, Menthol, Arnica Montana (Arnica) blomsterekstrakt, Hypericium Perforatum (St John's Wort) blomster/blade/stængel ekstrakt, Alba Pilebark ekstrakt, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, xanthangummi, Imidazolidinyl Urea.

Sådan bruger du Hair No More Cream & Spray

Det todelte program blev skabt for at fjerne uønsket hår og bidrager til at fjerne væksten i nyt hår. For at bruge den blide men potente creme skal du påføre et jævnt med et tæt lag over området. Lad det være på huden i op til 5 minutter, når det bruges i ansigtet, eller op til 8 minutter andre steder på kroppen. Skyl cremen ud ved hjælp af koldt vand.

Du kan bruge sprayen efter, at du har skyllet cremen ud, og at huden er tør. Spray huden med en ren tåge, og gnid huden indtil det hele er absorberet. Hvis du ønsker at bruge det på følsomme områder, skal du først spraye det på en vatpind. Vi anbefaler, at du bruger det uafhængigt af cremen for maksimalt udbytte hver dag i en uge efterfulgt af to gange om uge og fremefter.

Rådgivning

Hair No More System er et entydigt formuleret program, der tilbyder et alternativ fra de risikable og ødelæggende hårfjerningsprodukter. Når det er sagt, er ingen hud ens, og det kan reagere forskelligt, så giv det tid til omhyggeligt at læse de alle ingredienserne og instruktionerne for at sikre det er egnet for dig. Det anbefales også at du laver en lappetest af begge produkter 24 timer før første brug, og undgå brugen af sæbe, antiperspiranter, parfume eller andre lotions 24 timer efter brug af cremen.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(23)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.11% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Håber det er godt har ikke brugt det endnu:-)

J Jeanett
Bekræftet køb

Super Kvali.

Z Zlatan
Bekræftet køb

Rigtig god mouse og jeg behøver kun at barbere 1 til 2 gange om ugen.

L Lise
Bekræftet køb

Wow! Virkelig god effekt fra dette produkt. Brugte den på benene, og skal kun fjerne hår en gang om måneden nu! Langt bedre end barbering... Kan klart anbefales

A Anne
Bekræftet køb

Godt tilfreds med produktet. Virker helt sikkert bedre end jeg havde regnet med, og sparer mig god tid på hårfjerning i det lange løb :)

S Sara
Bekræftet køb

Købte det efter at have læst om hårfjerningscreme på nettet. Virker utrolig effektivt !

M Michael
Bekræftet køb

Jeg fik tit knopper efter barbering, det gør jeg ikke med dette produkt. Det er nok det bedste hårfjernings produkt jeg har prøvet hidtil. ????????

M Marie
Bekræftet køb

Fantastisk produkt med naturlige ingredienser...

T Trine
Bekræftet køb

jeg er allergisk over for mange hårfjerningsprodukter men dette er utrolig godt til min sensitive hud!

H Hanne
Bekræftet køb

Je commence à utiliser ce produit après m'être rasé ou épilé. Je l'utilise comme indiqué 2 fois par jour depuis une semaine et 2 fois par semaine jusqu'au prochain rasage ou épilation à la cire. Dès la première semaine, j'ai remarqué que les poils poussaient beaucoup plus lentement là où je me rasais et qu'aucun poil n'avait encore poussé là où je m'étais épilée à la cire. Je suis très heureuse de cet achat et je continuerai à l'utiliser !

X Xenia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game