Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Hair No More System

Hårfjerningspakke

Skin Doctors

139 kr.
329 kr.
Du sparer:  190 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Skin Doctors Hair No More er et hurtig og smertefrit system til at fjerne uønsket hår på krop og ansigt. Dette to-trins hårfjerningssystem indeholder alt hvad du har brug for for at få et glat og smukt resultat. Med sin kombination af creme og hårhæmmende spray fjernes uønsket hår permanent og sikkert.

 • Fjerner uønsket hår let og smertefrit
 • Resultatet holder op til 6 uger
 • Fugter og blødgør din hud
 • Ingen smerter, ingen rifter og ingen tørhed!
 • Hurtige og længerevarende resultater

Skin Doctors Hair No More er et hurtigt og nemt hårfjernings kit som består af 2 hårfjerningscremer og en hårhæmmende spray. Behandlingen passer til alle hud- og hårtyper og tager kun få minutter at anvende.

Før og efter billeder af hårfjerning

Læs mere
Type: Creme & Spray
Størrelse: 120 ml & 2x100 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvordan virker Skin Doctors Hair No More?

Først, går Hair No More cremen ind og fjerner håret ved hjælp af Calcium Thioglycolate. Denne ingrediens har en hårfjernende effekt da det effektivt opløser keratin proteinet i håret.

Herefter bruger man den fugtgivende hårhæmmende spray. Denne indeholder salicylsyre fra pilebark der virker antiseptisk samtidig med at troldnød hjælper til at hele skadet hud. Troldnød hjælper også til at opfriske og blødgøre huden.

Hvordan bruger jeg Skin Doctors Hair No More?

1. Først anvender du hårfjerningscremen. Denne hårfjenringscreme påføres i et jævnt tykt lag over det ønskede område, hvorpå du ønsker at fjerne hår. Lad denne creme sidde i5-8 minutter, og kontrollere på et lille område, om området er klar til at blive fjernet. Hvis området er klart, fjerner du cremen med spartel, vand eller en fugtig klud. Skyl grundigt efter med vand.

2. Når håret er fjernet og området tørt, skal du påføre den hårhæmmende spray. Masser det grundigt ind i området. Anvend denne dagligt indtil hårvæksten bremses. Når hårvæksten er synligt reduceret, kan du nøjes med at anvende den 2 gange om ugen, for at vedligeholde resultatet. Den hårhæmmende creme virker allerede 10 minutter efter du har påført den og den vil fortsætte med at hæmme hårets vækst så længe du bruger den.

Du vil bemærke at nye hår, vil synes blødere og mindre end før påbegyndelse af Hair No More.

Hvornår kan jeg se resultater?

Hair No More hårfjernings kit virker øjeblikkeligt. Den effektive hårfjerningscreme virker inden for få minutter og den hårhæmmende spray vedligeholde en længerevarende hårfjerning.

Er Skin Doctors Hair No More sikker at anvende?

Produktet er ikke egnet til brug i næse, ører eller brystvorter. Det kan anvendes omkring anus, men det må ikke påføres for tæt på åbningen. Det samme gør sig gældende ved penis og skede åbningen.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

 • * Godt tilfreds med produktet. Virker helt sikkert bedre end jeg havde regnet med, og sparer mig god tid på hårfjerning i det lange løb :)
 • * Købte det efter at have læst om hårfjerningscreme på nettet. Virker utrolig effektivt !
 • * Rigtig god mouse og jeg behøver kun at barbere 1 til 2 gange om ugen.
 • * Wow! Virkelig god effekt fra dette produkt. Brugte den på benene, og skal kun fjerne hår en gang om måneden nu! Langt bedre end barbering... Kan klart anbefales
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev