Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HairGenesis Tilskud til tyndt hår

30 Tabletter | Til fint & tyndt hår

Oversigt

Maxmedix HairGenesis® Trichoceutical® Tabletter er et revitaliserende tilskud, der leverer stimulerende egenskaber til områder af tyndt hår! Designet til at hjælpe dem med fint og tyndt hår, sætter mænd og kvinder verden rundt deres tillid, til disse premium naturlige ingredienser. Med brud af den eksklusive Trichoceutical® teknologi, er disse avancerede orale tabletter de mest populære til dato.

 • Designet til fint & tyndt hår
 • Klinisk undersøgte ingredienser & formular
 • Med Vitamin D & E & Serenoa Repens
 • Avanceret Trichoceutical® Teknologi
 • Ideel sammen med Hairgenesis® overfladiske produkter
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 259 kr.
 • Køb 2 466 kr. 518 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 621 kr. 777 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er HairGenesis® Trichoceutical® Tabletter?

HairGenesis Trichoceutical® Tabletter er skabt på baggrund af avanceret forskning og udviklende Trichoceutical® teknologi. De indeholder en proprietær blanding af ingredienser og botaniske ekstrakter, så mænd og kvinder, der leder efter en naturlig måde at hjælpe med tyndt hår, sætter deres tillid til disse tabletter.

Takket være deres premium-formel kan de ses som et super-vitamin til hår, der kombinerer thioctic syre, LSESr, beta-cyclodextrin og beta-sitosterol.

Nøgle Ingredienser

Vitamin D
Vitamin D

Det fantastiske Vitamin D er kendt for at bidrage til normal absorption af Kalcium, Fosfor og flere andre biologiske funktioner. Den vigtigste form af vitaminet er D3, også kendt som Cholecalciferol. Der har endda været undersøgelser der har forsket i forbindelsen mellem lav koncentration af Cholecalciferol og problemer med fortyndende hår.

Trichoceutical® Blanding
Trichoceutical® Blanding

Trichoceutical® proprietær blanding er eksklusiv for HairGenesis® og er en stor del af, hvad der gør det så unikt. Det består af en enestående fusion af ingredienser såsom Phytosterols, Alpha Lipoic Syre, Serenoa repens and Resveratrol der alle er specielt udvalgt og undersøgt for deres brug i forbindelse med tyndt hår hos mænd og kvinder.

Vitamin E
Vitamin E

Vitamin E er en gruppe af forbindelser der inkluderer både Tocopheroler og Tocotrienols.En af de mest populære funktioner af Vitamin E er beskyttelse af celler fra oxidativ stress. De seneste undersøgelser har undersøgt forholdet mellem oxidativ stress og fortyndende hår og hvordan et tilskud af Vitamin E kan vise sig nyttigt.

Andre ingredienser

Phytosteroler (40% Beta Sitosterol), Beta Cyclodextrin, N-Acetylcysteine, Alpha Lipoic Syre, Saw Palmetto (Serenoa repens) (Bær), Berberine HCL (Berberis), Resveratrol (Polygonum Cuspidatum), Genistein (fra Soya). Andre ingredienser: Dicalcium Phosphate, Vegetabilsk Stearinsyre, Cellulose, Sodium Croscarmellose, Vegetabilsk Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Titandioxid.

Anvendelse

For at bruge, skal du helt simpelt tage en tablet oralt, hver morgen efter morgenmad. Hver flaske indeholder 30 tabletter så du vil have en måneds forbrug. For at få det bedste til dit hår, anbefaler vi at bruge dem sammen med det fulde udvalg af HairGenesis® produkter, inklusiv serum, shampoo og balsam. Mens positive resultater kan opstår på så lidt som fire til seks uger, anbefaler vi stærkt at starte ud med en periode på tre måneders brug, før du begynder at evaluere resultaterne.

Da de kun indeholder naturlige ingredienser har tabletterne ikke nogen kendte bivirkninger, og de er blevet klinisk testet så de er sikre at bruge for både mænd og kvinder. Som det er med alle HairGenesis® produkter, er disse tabletter egnet til fortsættende- og langtidsbrug. Flasken kommer forseglet for sikkerhed og friskhed. Vi anbefaler at læse den fulde liste af ingredienser igennem, og tjekke for personlige allergier før første brug. Dette produkt er til dem der er ældre end 18 år. HairGenesis® Oral Tabletter er produceret i et FDA-reguleret farmaceutisk produktionsfacilitet under de højeste GMP standarder.

HairGenesis Tilskud til tyndt hår 30 Tabletter | Til fint & tyndt hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Mit hår gror hurtigere og fyldigere end det har gjort i mange hår. er så glad..

D Dorte
Bekræftet køb

Nemme at sluge. Venter stadig på effekten man har også kun taget dem i et par dage

T Trille
Bekræftet køb

Fantastiske hårpiller. Køb dem nu bare de virker altså rigtig godt

A Anitta
Bekræftet køb

Disse er fantastiske! Mit hår ser så godt ud

A Avina
Bekræftet køb

Jeg synes, jeg har fået en smule mere hår. Fortsætter med at tage pillerne.

G Gregor
Bekræftet køb

Mit hår føles tykkere og sundere

L Lis
Bekræftet køb

Jeg vidste ikke, man kunne tage piller mod tyndt hår, men det ser ud til at fungere.

S Sofie
Bekræftet køb

Dejligt let at tage

L Lars
Bekræftet køb

Har hjulpet på mit fine hår. Ingen bivirkning indtil nu.

K Karsten
Bekræftet køb

Dejligt produkt!

C Caro

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide