Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trichoceutical Oral Tabletter 30 Tabletter | Kostilskud til tyndt hår

Af: HAIRGENESIS®

299 kr.


Se mere

HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets leverer en yderst kraftig naturlig formel, der har til formål at tykne håret hos både mænd og kvinder. Vidste du, at selvom de synlige virkninger er forskellige for mænd og kvinder, er de faktorer, der resulterer i hårudtynding, de samme? HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets indeholder en avanceret formel, der bruger ny og revolutionerende teknologi til mere effektivt at målrette hårsækkene og reducere naturlige skader, hvilket er en vigtig årsag til hårtab. HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets vil derfor hjælpe dig med at genvinde dit tykke og ungdommelige hår!

 • Hjælper med at hæmme hårtab og øger hårvækst!
 • Formålet er at øge hårets tykkelse
 • Kombination af naturlige ingredienser
 • State-of-the-art undersøgte udviklinger
 • Maksimal styrke tabletter
 • Benyt sammen med resten af HairGensis-serien for at opnå optimale resultater
 • Spar 25% på multipakker af 6 styks med gratis levering!

I modsætning til folkelig tro kan kvinder lide under hårudtynding mindst lige så meget som mænd gør. Over halvdelen af befolkningen i Danmark vil få problemer med hårtab på et eller andet tidspunkt i deres liv. HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets er blevet skabt med en 3 gange mere potent formel til at hjælpe dig med at bekæmpe dit tyndere hår!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er HairGenesis Oral Tablets?

HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets er fantastiske nye soft-gel tabletter, der inkorporerer HairGenesis' nyeste forskning og teknologi i hårtab og kan hjælpe med at opnå et sundere og tykkere hår. State-of-the-art leveringssystemer tillader hårsække bedre at kunne absorbere den naturlige formel. HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets kan hjælpe med skaldethed og hårudtynding, herunder både hos mænd og kvinder. Derudover er disse bløde gel tabletter også designet til at være lette at synke.

Hvordan vil det hjælpe mig?

Vidste du, at over 50% af alle kvinder over 65 vil blive påvirket af kvindelig skaldethed? Mere end 65% af alle mænd vil også lide af mandlig skaldethed i løbet af deres levetid. På trods af at det er så almindeligt, forsøger mange mennesker at skjule problemer med hårudtynding. Efter flere årtier har de seneste fremskridt ført til, at HairGenesis skaber avancerede tabletter til maksimal styrke specielt til at hjælpe hårvækst. Så nu hvor du kan forsøge at bekæmpe problemet, kan du stoppe med at forsøge at skjule det!

Hvordan virker det?

HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets udnytter nyskabende videnskabelig udvikling for effektivt at målrette hårsækkene og levere den kraftige formel, der rammer hårets rødder! En nøglefaktor for udbrud og progression af hårtab er betændelse i hovedbundsækkene. HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets bruger naturlige ingredienser til at forsøge at stoppe denne betændelse.

Hvordan bruger jeg det?

HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets er designet til brug som dagligt kosttilskud. Soft-gel tabletter, som er yderst lette at sluge, skal tages oralt en gang dagligt på samme tid.

Ingredienser

HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets indeholder en banebrydende potent formel bestående af en række naturlige, gavnlige ingredienser. Når de kombineres, forsøger disse ingredienser at hjælpe med at reducere hårudtynding og understøtte fortykkelsen af dit hår. HairGenesis er langt foran sine konkurrerende mærker, da HairGenesis som de eneste udelukkende benytter naturlige ingredienser! Nedenfor er de vigtigste ingredienser:

 • Vitamin D er en vitamin, der er gavnligt på mange måder. Mangel på D-vitamin kan resultere i hårtab. Inkluderingen af D-vitamin i disse tabletter gør det muligt for dem at hjælpe med at hæmme hårudtynding.
 • E-vitamin er en stærk antioxidant. Som et resultat, er det afgørende for de regenerative funktioner i kroppen og for at beskytte organer og væv. Vitamin E har en særdeles god påvirkning på hårudtynding, da det hjælper med at forynge håret og dets genvækst.
 • Trichoceutical Proprietary Blend er et enormt gavnligt sammenkog af naturlige ingredienser i de rette mængder, som skal fremme fortykkelse af hår og reducere hårtab.

Nedenfor er den fulde liste over de naturlige ingredienser, som er tilsat i Hairgenesis Trichoceutical Oral Tablets:

D-vitamin, E-vitamin, Phytosteroler, beta-cyclodextrin, N-acetylcystein, alpha lipoic syre, savpalme, Berberine HCL, Resveratrol, Genestein dicalciumphosphat, vegetabilsk stearinsyre, Cellulose, natriumcroscarmellose, vegetabilske magnesium stearat, siliciumdioxid, Titandioxid.

Videnskabelig undersøgelse

En nylig videnskabelig undersøgelse af effekten af orale kosttilskud til hårtab kom ud med fantastiske resultater. Undersøgelsen konkluderede, at de orale kosttilskud signifikant øgede hårvæksten. HairGenesis Trichoceutical Oral Tablets har haft gavn af resultaterne af dette studie og sigter mod at hjælpe med hårudtynding og hårtab.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev