Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Harrogate Svovl Kombi

Naturlig kombi pakke mod hudinfektioner fra Harrogate

Oversigt

Harrogates Kombi-Pak kombinerer 4 af topprodukterne fra Harrogates Svovlsæbe Selskab og er blevet skabt for at hjælpe med din hudpleje. Med deres milde naturlige formulering er produkterne ideelle til alle hudtyper og kan bruges sammen i perfekt harmoni.

  • Indeholder sæbe, creme, hånd- og ansigtssæbe og bodywash
  • Med kildevand og svovl fra Harrogate Spa
  • Designet til at at hjælpe med rengøring og rensning af huden
  • Beriget med E-vitamin som nærer og fugter
  • Til regelmæssig brug på alle hudtyper
  • Ikke testet på dyr

Alle produkter er tillavet på mineralholdig kildevand fra det berømte ´Engelske Spa´ og produktserien er designet til at kombinere skønhedspleje med hudpleje. Brugen af svovl (også kaldet ´naturens skønhedsmineral´) fra Harrogates mineralkilder og E-vitamin gør at disse produkter ikke blot hjælper med at rense huden men også nærer og beskytter den.

Harrogates berømte ´Engelske Spa´

Den lille landsby Harrogate i North Yorkshire blev navngivet ´Den engelske Spa´ da 88 forskellige mineralkilder rige på svovl, jern og salt blev opdaget i området i det 16. århundrede. Kildernes indhold af mineraler gør dem perfekte for huden og dette er grunden til at mange naturlige spa- og skønhedsbehandlinger blev oprettet omkring de fantastiske naturlige kilder. Opdagelsen af kilderne og fremkomsten af naturlige skønhedsbehandlinger gjorde at mange velhavende besøgende fra hele verden kom til landsbyen for selv at opdage mineralkildernes gavnlige effekter. Af denne grund er byen stadig kendt over hele verden for sine kilder og sine ekslusive spa-behandlinger.

Svovl og huden

Svovl er et essentielt mineral i vore kroppe som hjælper med produktionen af kollagen. Kollagen er et protein som agerer som byggesten for cellerne og det findes i størst koncentration i hår, negle og hud. Det er vigtigt da det hjælper med at holde cellerne sunde og stærke og derfor er svovl et meget anvendeligt mineral, specielt for huden. Svovl er derfor med rette blevet kaldt ´naturens skønhedsmineral´ og er blevet brugt i en lang række hudplejeprodukter. Svovl er også et af de vigtigste mineraler som findes i Harrogates naturlige kilder som er meget populære for deres gavnlige virkning på huden og som skønhedspleje.

Harrogate Kombi-Pak

Harrogates Kombi-Pak er designet til at hjælpe med din hudpleje og består af fire specifikke produkter som kan kombineres efter behov til at skabe en helt unik hudpleje. Kombi-Pakken består af fire Harrogate Svovl produkter: En sæbe, bodywash, hånd- og ansigtsvask og en creme. Hvert af disse produkter er specielle i deres hudpleje takket være de naturlige ingredienser som de alle deler. Hovedingrediensen i hvert produkt er naturligt svovlholdigt kildevand som er blevet håndtappet fra Harrogates engelske Spa. Produkterne er hernæst blevet beriget med E-vitamin og andre gavnlige ingredienser for huden. Dette gør serien til den ideelle måde at pleje din hud naturligt på. Ved at kombinere hudpleje med skønhedspleje er disse produkter blevet formuleret til ikke blot at rengøre huden men også at rense, beskytte og nære huden så den efterlades med en fantastisk følelse.

Ingredienser

Den originale svovlsæbe: Natriumsalte af talg, Natriumsalte af palmekerneolie, Aqua (Vand), Svovl, Parfume (Duft), Glycerin, Natriumchlorid, Tocopherylacetat (Vitamin E) Linalool, Butylphenolmethylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl Alkohol, Geranial, Tetranatrium EDTA, Tetranatrium Etidronat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexencarboxaldehyd, Citronellal, Farver: CI 77891 (Titaniumdioxid), CI 47005 D & C Gul No.l0).

Svovlcreme: Aqua (Water), Cetearylalkohol, Natriumlaurylsulfat, Isopropylmyristat, Cetylalkohol, Kamfer, Svovl, Glycin Soja (Sojabønneolie), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Sheasmør), Cetylestre, Maris Sal. Rosa Centifolia, Triethanolamin, Alkohol, Urea, Natrium PCA, Natriumbenzoat, Aniba Rosaeodora (Duftstof) (Palisanderolie), Tocopherylacetat (Vitamin E), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Allantoin, Borsyre.

Hånd- og Ansigtsvask med Svovl: Aqua (Vand), Natriumlaurylsulfat, Cocoamidopropylbetain, Cocamide DEA, Polysorbat-20, Natriumchlorid, Glykolstearat, Cymbopogon Schoenanthus (Duft) (Citrongræsolie),Tocopherol Acetat (E-vitamin), Kolloid Svovl, Benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon, Citronsyre, Cl 42090 (FD & C Blue No. I).

Bodywash med Svovl:

Aqua (Vand), Natriumlaurylsulfat, Ammoniumlaurylsulfat, Cocamidopropylbetain,Cocamide DEA, Polysorbat-20, Glycolstearat, Tocopherylacetat (E-vitamin), Cymbopogon Nardus (Duft) (Essentiel Citronelleolie), Kolloid Svovl, Benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon, Citronsyre C1 42090 (FD & C Blue No.1).

Brugsanvisning

Da produkterne i denne kombi-pak er designede til let at kunne indpasses i enhver hudpleje er der ingen specifik rækkefølge hvori produkterne skal bruges. Det afhænger af din huds behov. Her er vore anbefalinger til brug:

Vi anbefaler at sæben bruges om morgenen til at rense huden. Sæben er også velegnet til specifikke områder på kroppen så den kan bruges hvor der er behov. Vi anbefaler hernæst at bruge Bodywash hvis du bader hele kroppen eller Hånd- og Ansigtsvasken hvis du bare vil rense ansigtet. Hånd- og Ansigtsvasken kan også bruges løbende gennem dagen til at holde hænderne rene. Slutteligt, når huden er vasket og tør, kan du bruges cremen til at holde din hud næret, fugtet og beskyttet mod dagen som kommer. Denne hudpleje kan også buges om aftenen eller når du måtte have behov for at rense din hud. Hvert produkt I denne kombipakning er let at bruge og her er lidt vejledning til hvert enkelt produkt:

Den originale svovlsæbe: Påfør våd hud og massér for at skabe et skum. For at få mest ud af sæben bør skummet sidde på huden et par minutter før der skylles med varmt vand. Undgå kontakt med øjne og mund.

Bodywash med Svovl og Hånd- og Ansigtsvask med Svovl: Produkterne påføres våd hud og masseres ind i huden for at skabe et skum og skylles af med varmt vand. Undgå kontakt med øjne og mund.

Svovlcreme: Cremen påføres vasket og tør hud på det ønskede område og masseres ind i huden. Lad cremen sidde et par minutter så den absorberes komplet før eventuelle andre produkter påføres.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.55% baseret på 30 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fungerer fint og er velduftende

S Susie M
Bekræftet køb

Jag gillar inte lukten. Men de hjälpte minska mitt problem.

S Sotiria I
Bekræftet køb

Jag älskar harrogate. Jag tycker att det är ett väldigt underskattat märke. Inte de snyggaste flaskorna, men riktigt snäll och bra för huden.

W Wilma
Bekræftet køb

Kom väldigt snabbt. Produkterna komplementerar varandra.

T Tony
Bekræftet køb

Hjälpte mot min rosacea!

V Viola
Bekræftet køb

Jag är glad att jag hittade den här efter lite googling. Oj, vilken skillnad det har blivit. Mindre röd och irriterad hud.

L Leila
Bekræftet køb

Jovars

A Ante
Bekræftet køb

This is the ideal combo which I have started to implement into my skincare routine. My skin is feeling significantly cleansed and extra smooth :-)

A Annonym
Bekræftet køb

Ein ausgezeichnetes Produkt, ich kannte die Produktpalette überhaupt nicht und wurde nicht enttäuscht

A Astrid
Bekræftet køb

Es hat lange gedauert, bis ich nach guten Schwefelprodukten gesucht habe. Diese Reihe erfüllte meine Erwartungen, sehr zufrieden ! Danke

M Martina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide