Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Sulphur Creme 25g Creme | Med E-vitamin og shea smør

Harrogate

119 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

GRATIS UPS-LEVERING
UPS-ekspreslevering (1 hverdag) på denne cirkulationstræner.

Svovlcremen fra Harrogate har indkapslet styrken fra det berømte Harrogate Spa ved at skabe en creme der udvisker linjen mellem skønhed og pleje. Denne luksuriøse nærende creme kombinerer eksklusivt svovl og kildevand fra Harrogate´s mineralkilder med plejende ingredienser som din hud vil elske og som gør cremen til en fast del af din basishudpleje.

 • Indeholder svovl og kildevand fra Harrogate Spa
 • Indeholder vitamin E og sheasmør som hjælper med at fugte og nære huden
 • Hjælper med at reducere kløe, rødmen og irritation
 • Beriget med palisanderolie som giver en træagtig, blomsterduft
 • Kan bruges til alle hudtyper
 • Ikke testet på dyr

Cremen er beriget med palisanderolie som giver en krydret, blomsterduft og en glat tekstur og dermed gør cremen til en god måde at holde din hud sund på. Med de naturlige ingredienser er Harrogate Svovlcremen anvedelig til alle hudtyper og da den tilmed er pH-balanceret er den ideel til at hjælpe med at holde huden sund og på toppen.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Harrogates berømte ´Engelske Spa´

Mineralkilderne i landsbyen Harrogate i North Yorkshire blev opdaget helt tibage i 1571 af ikke mindre end Dronnings Elisabeths huslæge og byen blev hernæst døbt ´Den engelske Spa´. Dette navn fik byen fordi kilderne indeholdt en række gavnlige mineraler, herunder svovl, jern og salt, som førte til at velhavende besøgende fra hele verden flokkedes til byen for at prøve de ekslusvie spa-behandlinger i de mineralholdige kilder.

Svovl i hudpleje

Svovl er et essentielt mineral som er til stede og nødvendigt for alle celler i kroppen, specielt i hår, hud og negle. En af svovls vigtigste roller i kroppen er at hjælpe med produktionen af kollagen, proteinet som hjælper med at opbygge celler og holde dem sunde. Kollagen er specielt vigtigt for huden da det hjælper den med at holde den stærk og glat. På grund af disse egenskaber har svovl fået tilnavnet ´naturens skønhedsmineral´ og er blevet en populær ingrediens i naturlige hudplejeprodukter; med svovlprodukter fra spa-byen Harrogate hørende til den eksklusive del af produktspektret.

Harrogate Svovlcreme

Cremen er formuleret med en unik kombination af Harrogate svovl og kildevand og en række naturlige hudplejeingredienser som gør at Harrogate Svovlcremen er en mild måde at pleje huden på. Den høje kvalitet af ingredienserne gør at svovlcremen er designet til at hjælpe med at fugte og nære tør hud og tilmed at lindre irritation. Den skønne blomsterduft stammer fra en omhyggelig tilsat mængde palisanderolie som gør denne nærende creme til et luksusprodukt som ingen hudpleje kan være foruden. Opdag de gavnlige virkninger af Harrogates mineralkilder og hvordan de på fineste vis kombinerer hudpleje med skønhed.

Hovedingredienser

Udover Harrogate svovl og kildevand indeholder Harrogate Svovlcremen også en række naturlige ingredienser:

image of rosewood
Essentiel palisanderolie
Palisanderolie er med sin krydrede og blomsteragtige duft et skønt bidrag til ethvert hudplejeprodukt og er blevet et fast indslag i high-end parfumer og sæber. Olien siges også at kunne opfriske og forynge huden.
image of shea butter
Sheasmør
Sheasmør er en velkendt ingrediens i hudplejeprodukter og den indeholder en række gavnlige vitaminer som er gode for huden. Den indeholder også fedtsyrer som hjælper med at fugte og nære.
image of soybean
Sojabønneolie
Sojabønneolie er naturlig rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og lechitin og dermed kan olien være meget gavnlig når den bruges på huden. E-vitamin og fedtsyrerne kan hjælpe med at nære huden mens lechitin siges at være en blødgører som kan afhjælpe irritation.

Fuld ingrediensliste : Aqua (Water), Cetearylalkohol, Natriumlaurylsulfat, Isopropylmyristat, Cetylalkohol, Kamfer, Svovl, Glycin Soja (Sojabønneolie), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Sheasmør), Cetylestre, Maris Sal. Rosa Centifolia, Triethanolamin, Alkohol, Urea, Natrium PCA, Natriumbenzoat, Aniba Rosaeodora (Duftstof) (Palisanderolie), Tocopherylacetat (Vitamin E), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Allantoin, Borsyre.

Brugsanvisning

Harrogate Svovlcremen består af naturlige ingredienser så den er anvendelig på alle hudtyper. Cremen benyttes ved at applicere på det ønskede område og dernæst at massere den ind I huden.

Som ved alle andre nye hudplejeprodukter anbefaler vi at du læser ingredienslisten for at checke om der er personlige allergener til stede I produktet. Da produktet er tillavet af naturlige ingredienser er der ingen kendte bivirkninger. Cremen er tiltænkt ekstern brug så undgå kontakt med øjne og mund.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.7% baseret på 961 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev