Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sulphur Cream 25g
Sulphur Cream 25g

Harrogate Creme med Svovl

Med E-vitamin og shea smør

Oversigt

Svovlcremen fra Harrogate har indkapslet styrken fra det berømte Harrogate Spa ved at skabe en creme der udvisker linjen mellem skønhed og pleje. Denne luksuriøse nærende creme kombinerer eksklusivt svovl og kildevand fra Harrogate´s mineralkilder med plejende ingredienser som din hud vil elske og som gør cremen til en fast del af din basishudpleje.

  • Indeholder svovl og kildevand fra Harrogate Spa
  • Indeholder vitamin E og sheasmør til at fugte og nære huden
  • Hjælper med at reducere kløe, rødmen og irritation
  • Beriget med palisanderolie For en træagtig, blomsterduft
  • Kan bruges til alle hudtyper
  • Ikke testet på dyr
  • IKKE TESTET PÅ DYR

Harrogates berømte ´Engelske Spa´

Mineralkilderne i landsbyen Harrogate i North Yorkshire blev opdaget helt tibage i 1571 af ikke mindre end Dronnings Elisabeths huslæge og byen blev hernæst døbt ´Den engelske Spa´. Dette navn fik byen fordi kilderne indeholdt en række gavnlige mineraler, herunder svovl, jern og salt, som førte til at velhavende besøgende fra hele verden flokkedes til byen for at prøve de ekslusvie spa-behandlinger i de mineralholdige kilder.

Svovl i hudpleje

Svovl er et essentielt mineral som er til stede og nødvendigt for alle celler i kroppen, specielt i hår, hud og negle. En af svovls vigtigste roller i kroppen er at hjælpe med produktionen af kollagen, proteinet som hjælper med at opbygge celler og holde dem sunde. Kollagen er specielt vigtigt for huden da det hjælper den med at holde den stærk og glat. På grund af disse egenskaber har svovl fået tilnavnet ´naturens skønhedsmineral´ og er blevet en populær ingrediens i naturlige hudplejeprodukter; med svovlprodukter fra spa-byen Harrogate hørende til den eksklusive del af produktspektret.

Harrogate Svovlcreme

Cremen er formuleret med en unik kombination af Harrogate svovl og kildevand og en række naturlige hudplejeingredienser som gør at Harrogate Svovlcremen er en mild måde at pleje huden på. Den høje kvalitet af ingredienserne gør at svovlcremen er designet til at hjælpe med at fugte og nære tør hud og tilmed at lindre irritation. Den skønne blomsterduft stammer fra en omhyggelig tilsat mængde palisanderolie som gør denne nærende creme til et luksusprodukt som ingen hudpleje kan være foruden. Opdag de gavnlige virkninger af Harrogates mineralkilder og hvordan de på fineste vis kombinerer hudpleje med skønhed.

Hovedingredienser

Udover Harrogate svovl og kildevand indeholder Harrogate Svovlcremen også en række naturlige ingredienser:

image of rosewood
Essentiel palisanderolie

Palisanderolie er med sin krydrede og blomsteragtige duft et skønt bidrag til ethvert hudplejeprodukt og er blevet et fast indslag i high-end parfumer og sæber. Olien siges også at kunne opfriske og forynge huden.

image of shea butter
Sheasmør

Sheasmør er en velkendt ingrediens i hudplejeprodukter og den indeholder en række gavnlige vitaminer som er gode for huden. Den indeholder også fedtsyrer som hjælper med at fugte og nære.

image of soybean
Sojabønneolie

Sojabønneolie er naturlig rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og lechitin og dermed kan olien være meget gavnlig når den bruges på huden. E-vitamin og fedtsyrerne kan hjælpe med at nære huden mens lechitin siges at være en blødgører som kan afhjælpe irritation.

Fuld ingrediensliste : Aqua (Water), Cetearylalkohol, Natriumlaurylsulfat, Isopropylmyristat, Cetylalkohol, Kamfer, Svovl, Glycin Soja (Sojabønneolie), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Sheasmør), Cetylestre, Maris Sal. Rosa Centifolia, Triethanolamin, Alkohol, Urea, Natrium PCA, Natriumbenzoat, Aniba Rosaeodora (Duftstof) (Palisanderolie), Tocopherylacetat (Vitamin E), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Allantoin, Borsyre.

Brugsanvisning

Harrogate Svovlcremen består af naturlige ingredienser så den er anvendelig på alle hudtyper. Cremen benyttes ved at applicere på det ønskede område og dernæst at massere den ind I huden.

Som ved alle andre nye hudplejeprodukter anbefaler vi at du læser ingredienslisten for at checke om der er personlige allergener til stede I produktet. Da produktet er tillavet af naturlige ingredienser er der ingen kendte bivirkninger. Cremen er tiltænkt ekstern brug så undgå kontakt med øjne og mund.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(28)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.71% baseret på 40 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dufter godt uden for meget svovl i lugten

S Susie M
Bekræftet køb

Virker godt med en neutral god lugt

H Hans
Bekræftet køb

Lækker duft og fantastisk på min hud

M Maria
Bekræftet køb

Tuntuu todella auttavan ruusufinniin!

s sl
Bekræftet køb

Puhdistava tuote ongelma iholleni. Käytän pari kertaa viikossa!

P Pirkko O
Bekræftet køb

Ihana tuote!

M Miina
Bekræftet køb

Riktigt bra och lugnande ner min rosacea inom en månad och huden har nästan varit helt problemfri för de senaste åtta månaderna. Jag använder bara ett jättetunt lager, så det räcker länge.

M Molly
Bekræftet køb

Snabbar på läkningsprocessen när jag har finnar eller små sår som läker.

R Rasmus
Bekræftet køb

Ganska tjock svavelkräm, men sjunker in lätt i huden utan att kladda. Irriteterar inte min hud tillskillnad ifrån andra liknande krämer som jag har provat.

E Emily
Bekræftet køb

Jag tycker att paketet borde ha kommit snabbare, men krämen är bra.

A Arne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide