Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

iDerma

Terapimaske til ansigtet med Low Level Light LED lys

Oversigt

Oplev fremtiden inden for ansigtspleje med den enestående iDerma maske! Ved at udnytte kraften i Derma Pulse™ teknologi og bruge den i et patenteret visirdesign, skaber denne revolutionerende maske en enestående LLLT-enhed (Low Level Light Technology). Sig farvel til at spilde penge på dyre cremer, der bare lægger sig ovenpå huden; Med iDermas 128 sikre LED-lamper med varierende bølgelængder kan de trænge dybt ind i huden for virkelig at forny dens teint og udseende.

 • Håndfri, smertefri LED LLLT enhed
 • Patenteret Derma Pulse Technology™
 • Ideel til pletter, rynker, porestørrelse og misfarvninger af huden
 • Til alle hudtyper for både mænd og kvinder
 • 128 røde og infrarøde LED-lamper
 • Brug 3 gange om ugen i bare 8 minutter

Da vi nu lever i teknologiens tidsalder, og der findes utallige gadgets som er designet til at hjælpe i vores hverdag, er iDerma blevet skabt for at fremme din hudpleje, men stadig med den ultimative komfort og bekvemmelighed. Alt du behøver for at bruge apparatet er 8 minutter, hvor du bare kan læne dig tilbage, slappe af og lade apparatet gøre alt for dig. Slut dig til de mænd og kvinder som fører deres hudpleje ind i det 21. århundrede i dag med iDerma!

 • ISO
 • Klinisk bevist
 • CE-certificeret

Hvad betyder Low Level Light Therapy (LLLT)?

Low Level Light Therapy (LLLT) eller lysdiodefototerapi (LED-LLLT) blev oprindelig opdaget af etablerede organisationer som National Institute of Health og NASA, og er en avanceret teknik, som virker ved at anvende lysdioder med lavt niveau (LED) på hudens overflade. Disse LED-lamper bruger specifikke og omhyggeligt udvalgte bølgelængder, der arbejder for smertefrit at trænge dybt ind i hudlagene for at hjælpe på dens teint og udseende. De fleste LLLT-enheder bruger to forskellige typer LED-lamper; de røde lys hjælper med at stimulere elastin og kollagen, mens de infrarøde lys hjælper til med at stimulere regenerering. Blå og gule kan også bruges, men rød og infrarød vælges oftest, da de siges at trænge dybere ind i huden.

iDerma masken

IDerma er specielt udviklet med avanceret innovation, der oprindeligt først blev brugt af af NASA, og det er en af de mest avancerede teknologier indenfor hudpleje, der findes i dag. Der er teknologiske skønhedsprodukter, der bogstaveligt talt dækker alt fra hoved til tå, men når det kommer til ansigtspleje, kan mulighederne, når man er på jagt efter et produkt af god kvalitet, virkelig være begrænsede. Derfor er iDerma blevet skabt.

IDerma-masken er skabt ved hjælp af et banebrydende patenteret visirdesign og en førende Derma Pulse™ -teknologi. Det er et unikt apparat, der udnytter kraften i Low Level Light Therapy (LLLT) til at hjælpe med hudens udseende. Ved hjælp af en progressiv kombination af 128 røde og infrarøde LED-lamper med en specifik bølgelængde på 660 nm og præcis positionering, er denne maske et stort fremskridt, når det gælder hudplejeteknologi. De dage er ovre hvor man skulle påføre lag på lag af utallige dyre lotioner og cremer, der bare ligger oven på hudens overflade eller hvor man spildte kostbar tid med simple håndholdte LLLT-systemer; Den revolutionerende iDerma-enhed kan trænge dybt ind i hudens lag, og da den er håndfri og dækker hele ansigtet, er det en hurtig, enkel og afslappende måde at passe på din hud. Benefits of the iDerma

Patenteret Derma Pulse Technology™
Patenteret Derma Pulse Technology™

Hvor de fleste enheder normalt bruger enten synlige røde eller infrarøde LED-lamper, kombinerer denne teknologi begge to til at skabe en virkelig stærk kombination. De fleste LLLT-apparater bruger kun kun 1-30 LED-lys, men iDerma-masken benytter hele 128 lys, både røde og infrarøde!

Omkostningseffektiv
Omkostningseffektiv

Når du køber en iDerma-enhed, er det en engangsinvestering. Dette kan være en større udgift end du betaler for en af dine avancerede ansigtscremer, men hvis du lægger alle de dyre cremer og skønhedsbehandlinger sammen, vil du opdage at det på lang sigt kan give dig meget mere værdi for pengene end du første troede.

Sikker at bruge
Sikker at bruge

IDerma masken er smertefri og sikker til brug på lang sigt. For at sikre dette, er det indeholdt beskyttelsesbriller til øjnene, og den er designet til at være i en sikker og behagelig afstand fra huden på ansigtet. Mange er bekymrede for LED-lysene, men da de ikke bruger varme, vil de aldrig blive overophedet eller brænde huden.

Fuld dækning
Fuld dækning

Masken har et unikt patenteret, komplet ansigtsvisirdesign med 128 forskellige dioder, og er derfor lavet til at dække hele ansigtet, så der er ingen grund til at bekymre sig om at misse en plet, som når du bruger andre formede apparater. Desuden kan den faktisk spare dig for tid, sammenlignet med mindre enheder.

Håndfri
Håndfri

Med håndholdte enheder skal du hele tiden passe på at du ikke hopper et område over eller ikke fordeler lyset jævnt over ansigtet. Og så har du problemet med smerter i armen. Takket være det praktiske design af iDerma er dette ikke længere et problem, så du kan bare læne dig tilbage, slappe af og lade masken arbejde og gøre alt for dig.

Justerbar hovedrem
Justerbar hovedrem

IDerma er specielt designet til at være behagelig og nem at bære. En ting der sikrer det er den justerbare hovedrem. Den kan let tilpasses til enhver hovedform, så den er perfekt til kvinder og mænd af enhver størrelse. For at understrege, at den er blevet designet til at have den bedste komfort, har den endda en brugervenlig polstring af elastisk skum.

Automatisk Timer
Automatisk Timer

For at du bare kan læne dig tilbage og slappe af, mens du bruger din iDerma, indeholder masken en praktisk selvudløser, hvilket betyder, at LED-lysene automatisk slukker når der er gået 8 minutter. Dette gør det endnu nemmere at slappe af, mens du bruger apparatet, da du ikke længere behøver at sidde og stirre på uret!

Garanti
Garanti

Da vi mener, at iDerma er lavet i den højest mulige kvalitet, tror vi, at enhver kunde vil elske at bruge den. For at bevise, hvor stor tillid vi har til apparatet, og for at du kan købe en med ro i sindet, tilbyder vi 2 års garanti på hver iDerma-enhed, så du kan være helt sikker på dit køb.

Hvad er indeholdt?

Hvad er indeholdt?
 • iDerma Maske
 • Beskyttelsesbriller
 • Strømforsyning
 • Brugermanual

Brugsanvisning

Start med at placere masken på hovedet og justere stroppen for at gøre det behageligt. Mens du har masken i 'oppe' -positionen, skal du påføres dig de medleverede beskyttelsesbriller over øjnene. Vip derefter visiret ned, så det dækker ansigtet. Så kan du tænde iDerma og læne dig tilbage og slappe af, mens den arbejder. Efter en 8 minutters session slukker apparatet automatisk.

Sikker og nem at bruge

IDerma masken er fremstillet ved brug af materialer og teknologi af høj kvalitet for at sikre en komplet sikker anvendelse. For at sikre det bedste resultat er der lagt vægt på detaljerne helt fra design til produktion og anvendelsen. Teknologien i apparatet blev først anvendt af organisationer som NASA, og iDerma-enheden er CE-certificeret, hvilket gør den helt sikker at bruge. Apparatet har også beskyttelsesbriller for at beskytte øjnene samt polstret strop for ekstra komfort. Derudover leveres den med en praktisk brugsanvisning. Som altid når man anvender en enhed for første gang, anbefaler vi at læse den hele for at forstå enheden og hvordan den skal bruges korrekt.

IDerma masken er en ikke-invasiv og smertefri enhed, som endda kan bruges på følsom hud. Når du anvender apparatet, er der ingen potentiel risiko for skade som følge af overeksponering eller øget lysfølsomhed, så du kan gå ud i solen efter at have brugt den (med solcreme naturligvis!). I modsætning til mange andre hudplejemidler har iDerma ikke brug for at være slukket efter brug, så du kan være klar til at komme videre så snart din session er overstået. Desuden kan den endda være gavnlig til brug sammen med andre hudplejeprodukter og gøre dem endnu bedre for huden, så det er ideelt, da vi foreslår at bruge masken sammen med din favorit fugtighedscreme af god kvalitet.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(49)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.92% baseret på 58 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

This is so amazing! It took me a lot of research and consideration before buying this as it is quite expensive, but I've tried so many creams and products that I just went for it. I'm really glad I did though as this has worked better than anything has before!

A Anne
Bekræftet køb

Yes, this is expensive but I think it is worth it. Technology has come such a long way and this is working well for me so far. My mu even uses it when she comes round!

D Dani
Bekræftet køb

I have used a few times so far and like the actual mask, it is comfortable to wear and seems to cover my whole face. I haven't been using for long enough yet to judge the full effects for my skin though.

S Sam
Bekræftet køb

I do like this, but it is expensive. so 5 stars for the mask itself but -2 for the cost.

G Gabriella
Bekræftet køb

only used one but like it so far

P Paul
Bekræftet køb

I like how you only need to use it for8 minutes and that is is comfortable to wear. it did take some time to get used to but it doesnt hurt or anything. I just listen to music so the time goes quite fast.

C Camilla
Bekræftet køb

Lo utilizzo solo da 24 ore e il risultato è STREPITOSO

V Valeria
Bekræftet køb

Da quando uso questo dispostivo non ho più bisogno di creme! Promosso

C Cristina
Bekræftet køb

Questo prodotto è certamente costoso da acquistare ma vale il suo prezzo. Sono sorpreso dalla sua efficacia in sole 3 settimane. Continuerò per un po 'e vedrò se la mia carnagione continuerà a migliorare.

a antonello
Bekræftet køb

è proprio quello che cercavo. ottimo prodotto!!

D Daniela

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide