FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Ingrown Hair Lotion til Indgroede Hår

150 ml Lotion | Eksfolierende creme til indgroet hår

Oversigt

  • Hårfjerningscreme til indgroede hår
  • Lindrer, fugtgiver og beskytter
  • Eksfolierer, fugtgiver og styrker i dybden
  • Parabenefri lotion lavet af naturlige ingredienser
  • 100% tilfredshedsgaranti

Ingrown Hair Lotion fra Eco Masters er et innovativt hårfjerningsprodukt til indgroede hår, der plejer, fugtgiver og beskytter i dybden, så du kan få den bløde og glatte hud, som du drømmer om.

Ingrown Hair-lotionen bidrager blandt andet til at fjerne døde hudceller, lindre samt fugtgive irriteret hud, og er et hud- og hårplejeprodukt, som bør være at finde på dit badeværelse, hvis du gerne vil tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • TIL ALLE HUDTYPER
  • Vegetarisk

Drømmen om en glattere hud

Fjernelse af uønsket hårvækst er blevet en uundværlig del af de flestes krops- og hudplejeregimer. Dog kan rødme, kløe og endda de frygtede ingroede hår opstå som en ubehagelig bivirkning af at fjerne hår. Selvom det ofte ikke er skadeligt at have et indgroet hår, kan den lille klump, der opstår, være både grim og smertefuld. Mange bruger derfor en pincet, hvilket kan gøre ondt, og her kommer Ingrown Hair-lotion fra Eco Masters ind i billedet. Lotionen kan nemlig bidrage til at fjerne indgroede hår let og smertefrit, og eksfolierer, blødgør samt styrker din hud i processen!

Ingrown Hair Lotion - perfekt creme til indgroede hår

For at tage din hårfjerning til et helt nyt niveau har Eco Masters udviklet Ingrown Hair Lotion, en meget kraftfuld lotion til at hjælpe dig med at fjerne indgroede hår. Med lotionens eksfolierende egenskaber hjælper den med at fjerne døde hudceller, der omgiver selve håret, så du uden problemer kan fjerne de indgroede hår. Du skal blot bruge en vatrondel til at fugte huden med det indgroede hår for at få en simpel, smertefri og fokuseret behandling

Brugsvejledning

For at bruge lotionen til at fjerne indgroede hår, skal du fugte en vatrondel og påføre Ingrown Hair direkte på det berørte område. Sørg altid for, at din hud er helt ren og tør, før du påfører produktet. Lad produktet virke på huden i et par minutter og skyl af med lunkent vand. Sørg for at skylle produktet af inden for 15 minutter, især hvis du har følsom hud. Bør bruges kontinuerligt flere dage før hårfjerning, uanset om der er tale om barbering, voksning, epilering eller elektrolyse. Vi anbefaler, at du bruger lotionen dagligt og investerer i langvarigt brug.

Anbefalinger

Lotionen er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bør ikke bruges direkte efter hårfjerning - lad huden hvile i cirka 12 timer, før du bruger lotionen.

Ingrediensliste

Vand, Aqua, (fermenteret filtrat fra lactobacillus / kakaofrugt, decapeptide-1, polysorbat-20), (phenoxyethanol, benzoesyre, dehydroeddikesyre, aqua), dinatrium EDTA, duftmiddel.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(40)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.89% baseret på 71 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Helt fantastisk creme!! Jeg er helt vild med den og bruger den altid inden berbering!

A Anduva
Bekræftet køb

Rigtig god creme der har reduceret mængden af indgroede hår især på mine ben...

H Henriette
Bekræftet køb

Den er rigtig lækker men den er ikke så effektiv, som jeg havde regnet med.

R Rikke
Bekræftet køb

Den bedste creme mod indgroede hår jeg nogensinde har prøvet...

M Monica
Bekræftet køb

Dejligt og billigt produkt. Er virkelig glad for jeg købte det. Har aldrig prøvet nogen lotion så effektiv som den her

S Sophia
Bekræftet køb

god kvalitet og føles god på huden

D Dayna
Bekræftet køb

Jeg får altid indgroede hår når jeg barberer mig, så dette har været rigtig godt. Det føles dejigt på huden og klør ikke

C Carlota
Bekræftet køb

Elsker den. Flasken er bare så flot

L Line
Bekræftet køb

Jeg får altid indgroede hår når jeg barberer mine ben, og d bliver så irriteret og kløende. Dette har virkelig hjulpet indtil videre, så vil anbefale andre med det samme problem.

T Teri
Bekræftet køb

Den virker altså bare. Har anbefalet den til mine veninder

D Daniella

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide