Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ingrown Hair Lotion

150 ml Lotion | Hjælper med at reducere indgroet hår

Oversigt

Hårfjerning er en grundpille i både den mandlige og kvindelige pleje og udseende - et velplejet og glat look har en afgørende betydning! Men de skridt, vi tager for at opnå denne effekt kan have ulemper, såsom indgroet hår, der opstår i de steder, vi ikke ønsker at se dem. Så du kan behandle disse bekymringer, byder Eco Masters Ingrown Hair Lotion på en innovativ tilgang.

  • Hjælper med at fjerne indgroet hår
  • Potent hudblødgørende tonic
  • Potent eksfoliering
  • Forfriskende følelse
  • Nem og simpel påføring
  • Formuleret uden parabener

Et energisk eksfolierende men blødgørende produkt er nu klar til at bruges i din regelmæssige hårfjernings-rutine. Eco Masters Ingrown Hair Lotion bestræber sig på at hjælpe med både at forebygge og undgå indgroet hår. Med blot en hurtig påføring ved hjælp af en vatpind eller vatrondel kan du bruge det til at målrette de steder, der generer dig mest.

  • Vegansk
  • TIL ALLE HUDTYPER
  • Vegetarisk
  • IKKE TESTET PÅ DYR
$18.84 $20.96 Du sparer $2.11

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Den bumpede vej til glattere hud

Fjernelse af uønsket hår er blevet en uundværlig bestanddel hos de fleste. Men uønskede resultater vil til tider opstå. Disse kan omfatte rødme, kløende udslæt eller endda det frygtede indgroet hår. Dette sker når en hårspidsen enten bøjer tilbage eller vokser sidelæns og ind i huden. Selv om det hovedsagelig ikke skader os, kan denne lille bule være både grim og ubehagelig. Mange mennesker ender med at ty til brug af pincet, som ikke kun gør ondt, men de tager også tid! Der må være så mange mennesker i hele verden, der søger efter at finde en ny måde at håndtere dette problem på.

Ingrown Hair Lotion

For at revolutionere din hårfjerningsrutine, er Ingrown Hair Lotion en effektiv lotion, der aspirerer til at fjerne indgroet hår og indgroet hår ben med en potent eksfolierende og nærende tilgang. Med eksfolierende faktorer sigter denne lotion mod at hjælpe med at fjerne død hud omkring håret, hvilket gør det muligt at fjerne det lettere. Med en målrettet og effektiv påføring ved hjælp af en vatpind eller vatrondel, kan du tage et skridt mod disse bekymringer.

Komplette ingredienser

Vand, (Lactobacillus / kakaofrugt filtrat, Decapeptide-1, Polysorbat 20), (Phenoxyethanol, benzoesyre, Dehydroacetic syre, Aqua), dinatrium EDTA, duft.

Sådan bruges denne lotion

For at bruge på indgroet hår, skal du fugte en vatpind og påføre det direkte på området. For større områder som ansigt, hals eller bikinilinje, skal du bruge en vatrondel. Lad det live på huden i et par minutter og skyl derefter. Især hvis din hud er følsom, skal du sørge for at skylle ud inden for femten minutter. Brug flere dage før hårfjerning, barbering, voksning, epilering eller elektrolyse. Vi anbefaler at du investerer i lang tids brug.

Vejledning

Alle Eco Masters produkter er beregnet til at være en sikker, komfortabel og enkel tilføjelse til din regelmæssige hudplejerutine. Tag dig tid til at læse de fulde ingredienser, før du bruger produktet i tilfælde af, at de indeholder noget, som du er allergisk over for. Brug ikke 24 timer før eller efter hårfjerning. Må ikke bruges på beskadiget eller solbrændt hud, intime områder, eller for tæt på øjne og mund.

Eco Masters Indgroet Hår Lotion 150 ml Lotion | Hjælper med at reducere indgroet hår

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dejligt og billigt produkt. Er virkelig glad for jeg købte det. Har aldrig prøvet nogen lotion så effektiv som den her

S Sophia
Bekræftet køb

Den virker altså bare. Har anbefalet den til mine veninder

D Daniella
Bekræftet køb

Elsker den. Flasken er bare så flot

L Line
Bekræftet køb

Jeg får altid indgroede hår når jeg barberer mine ben, og d bliver så irriteret og kløende. Dette har virkelig hjulpet indtil videre, så vil anbefale andre med det samme problem.

T Teri
Bekræftet køb

Jeg får altid indgroede hår når jeg barberer mig, så dette har været rigtig godt. Det føles dejigt på huden og klør ikke

C Carlota
Bekræftet køb

god kvalitet og føles god på huden

D Dayna
Bekræftet køb

Helt fantastisk creme!! Jeg er helt vild med den og bruger den altid inden berbering!

A Anduva
Bekræftet køb

Rigtig god creme der har reduceret mængden af indgroede hår især på mine ben...

H Henriette
Bekræftet køb

Den er rigtig lækker men den er ikke så effektiv, som jeg havde regnet med.

R Rikke
Bekræftet køb

Den bedste creme mod indgroede hår jeg nogensinde har prøvet...

M Monica

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide