Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Intensive Colon Cleanse

10-dages udrensningskur til maven

Hvorfor får man luft i maven og forstoppelse?

Det er helt normalt at få forstoppelse, som ofte skyldes, at du indtager for få fibre og vand kombineret med for lidt fysisk aktivitet. Forstoppelse er ofte kendetegnet ved, at du har svært ved at komme af med afføringen, og det skyldes ofte ophobning af afføring i tarmsystemet.

Forstoppelse kan ligeledes give luft i maven, som kan være en både irriterende og lidt pinlig tilstand. Oppustethed skyldes ofte indelukket luft og intolerance over bestemte fødevarer eller ingredienser, hvor kroppen ikke er i stand til at nedbryde maden ordentligt.

Der er selvfølgelig mange metoder, som du kan bruge, hvis du ofte har problemer med luft i maven, oppustethed eller forstoppelse. En metode kan være at undgå at spise eller begrænse dit indtag af specifikke fødevarer, eksempelvis linser, rosenkål, bønner, kunstige sødestoffer eller mejeriprodukter (hvis du er laktoseintolerant).

Alternativt kan du overveje en naturlig udrensning af tyktarmen med kostfibre, mælkesyrebakterier og mineraler til at afhjælpe forstoppelse, luft i maven og oppustethed. Og her kan WeightWorlds Intensive Colon Cleanse-udrensningskur være din hjælper i nøden.

Hvilke fordele er der ved Colon Cleanse-udrensningskur?

WeightWorlds Intensive Colon Cleanse er et naturligt kosttilskud specielt formuleret som en 10-dages udrensningskur til din mave, fordøjelse og tarmsystem

Kosttilskuddet indeholder nøje udvalgte kostfibre, probiotika, mælkesyrebakterier og mineraler, som kan bidrage til at afhjælpe problemer med luft i maven, oppustethed og fordøjelsen.

Blandt de nøje udvalgte mavesunde ingredienser kan nævnes loppefrøskaller og brune risfibre, der begge har et højt fiberindhold, som er gode for at skabe en mave og fordøjelse i perfekt balance.

Derudover indeholder Intensive Colon Cleanse også mælkesyrebakterier (probiotika), som kan bidrage til at skabe balance de mellem "gode" og "dårlige" tarmbakterier, og derfor indeholder tilskuddet mælkesyrebakterierne acidophilus og bifidobakterien, der er gavnlige for tarmsundheden.

Hjælper tilskuddet mod forstoppelse, luft i maven og oppustethed?

Intensive Colon Cleanse er formuleret med probiotika, kostfibre og mineraler, der er velegnet til at hjælpe mod forstoppelse, oppustethed og luft i maven.

Kan tilskuddet bidrage til at udrense kroppen?

Ja, WeightWorlds naturlige kosttilskud bidrager til udrensning af kroppen, og er specielt formuleret til at bidrage til at udrense tarmen og tyktarmen.

Hvem bør tage Intensive Colon Cleanse?

Har du ofte problemer med forstoppelse, luft i maven og oppustethed? Så er denne 10-dages udrensningskur perfekt til dig.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i 10 dage.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Intensive Tarmerensning-kapsler?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Hemapro Hæmoridepiller
Hemapro Hæmoridepiller

60 Kapsler | Kosttilskud til Hæmorider

189 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

86.54% baseret på 51 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det okay, lille forskel

P Pom
Bekræftet køb

Mit job betyder at jeg altid er på farten, hvilket resulterer i lidt forkerte madvaner og ofte mavebesvær og luft i maven. Denne kur giver mig roen tilbage

g gert
Bekræftet køb

Hurtigtvirkende + god pris

S Sandra
Bekræftet køb

Helt klart anbefales.

I Isabel
Bekræftet køb

Jeg følte mig 10 kilo lettere efter de 10 dage!

A Astrid
Bekræftet køb

Rigtig god 10 dages kur... Meget effektiv

H Henriette
Bekræftet køb

Tager en kur hvert halve år for at holde min krop ung og frisk

K Kirsten
Bekræftet køb

Fantastisk produkt... Man føler sig bedre tilpas efter de 10 dage

A Allan
Bekræftet køb

Min kone og jeg tager en kur efter sommerferien og efter jul for at udrense

K Klaus
Bekræftet køb

Den perfekte naturlige udrensning... Nem at bruge og god

C Casper

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide