Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Intim pleje

Intim pleje er essentielt for at du passer på din krop på bedste vis, da de intime områder for både mænd og kvinder har behov for en anden og mere mild form for pleje end resten af kroppen. Netop derfor er det vigtigt, at du finder de rette produkter til intimpleje til dig! Hos ShytoBuy kan du finde produkter netop til dette formål, som alle er lette at anvende og sikre at bruge. Gå på jagt blandt intimpleje produkterne og finde den sæbe, vask, creme eller tilbehør som dækker netop dine behov, og oplev hvordan din krop vil nyde denne grundige og nænsomme pleje!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Alle kan finde en bred vifte af vaske, rensemidler og fugtighedscremer der kommer frem på markedet. Dette kan kun forklares ved, at mange mennesker nu ønsker et bestemt produkt, designet til at blive særligt brugt på deres intime dele. Mange nøje formulerede, intime vaske kan nu findes med det formål at tage fat på dine hygiejneproblemer og efterlade dig med en frisk følelse. Du kan finde den mandlige eller kvindelige intimsæbe til dig, uanset om du er mand eller kvinde.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.