emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Lunette Menstruationskop

Menstruationskop
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Lunette menstruationskop er let at bruge, praktisk og komfortabel til menstruationsbeskyttelse. Den er lavet af allergivenlig- og hygiejnisk silikone med produktion i Finland. Du kan let bruge menstruationskoppen igen og igen i en periode op til 10 år. Der er ingen usikkerhed ved langvarig brug. I modsætning til almindelig menstruationsbeskyttelse har Lunette Menstruationskop ikke en absorberende effekt, men indsamler derimod. Dette er en fordel, fordi slimhinderne ikke oplever tørhed og den naturlige balance i kroppen opretholdes.

 • 100% allergivenlig
 • Sikker og duftfri
 • Praktisk, komfortabel og velegnet til enhver uanset kropsstruktur
 • Høj kapacitet – op til 12 timers brug af gangen
 • Skabt til langvarig brug, økonomisk og miljøvenlig
 • Fås i 2 størrelser

Lunette Menstruationskop kan anvendes uden pause i op til 12 timer. Derudover er den helt diskret og giver fri mulighed for at bevæge sig frit og uden bekymringer.

Hvad er Lunette Menstruationskop?

Lunette er en lille menstruationskop fremstillet af blød naturlig silikone, som er konstrueret til indføring i vagina under menstruation. Det er et sikkert og pålideligt alternativ til konventionelle hygiejnebind. Lunette Menstruationskop har allerede hjulpet tusindvis af kvinder i hele verden og er et godt eksempel på høj Finsk kvalitet.

Hvad er Lunette Menstruationskop lavet af?

Lunette Menstruationskop er lavet af medicinsk testet, allergivenlig silikone. Dette er en 100% naturligt og sikkert materiale, som ikke forårsager irritation eller andre sundhedsmæssige problemer ved langvarig brug. Ved brug af Lunette Menstruationskop betyder det også, at du ikke længere skal bekymre dig om tørre slimhinder, irritation eller betændelse som tamponbrugere ellers normalt risikerer.

Hvorfor skal jeg skifte til Lunette Menstruationskop?

Lunette er et revolutionerende alternativ til menstruationsbind og tamponer. Resultaterne fra kundetilfredshedsundersøgelser har været meget succesfulde og 95% af de adspurgte gav en positiv respons med bedst mulig bedømmelse. Ydermere findes der en række af forskellige grunde til, at Lunette Menstruationskop er et fremragende valg:

Lunette Menstruationskop er hygiejnisk og lugtfri. Den placeres i bunden af skeden og forstyrrer dermed ikke kroppens naturlige aktivitet. Således udgør den ingen risiko for infektioner og ubalance i skeden. Tilmed bevares den naturlige fugtbalance, så du ikke oplever tørre slimhinder som ellers er en normal bivirkning ved brug af tamponer.

Lunette Menstruationskop er simpel og diskret. Grundet høj-kvalitets materialer tilpasser den sig naturligt væggene i vagina, samt enhver kvindelig struktur. Du kan være fuldt aktiv ved brug af Lunette, og du kan både dyrke sport, svømme og sove uden selv at mærke, at du anvender en menstruationskop.

Lunette Menstruationskop er frem for alt 100% pålidelig. Sammenlignes den med konventionelle hygiejnebind er kapaciteten høj, hvilket betyder at den kun sjældent skal tømmes. Hvis din menstruation er gennemsnitlig skal Lunette Menstruationskop tømmes efter 8-12 timer. Ved kraftig menstruation skal den tømmes efter 4-6 timer.

Hvordan virker Lunette Menstruationskop?

Lunette er designet til an give en behagelig, sikker og hygiejnisk beskyttelse under menstruation. Den virker på følgende måde:

 • I modsætning til en tampon er Lunette ikke beregnet til at absorbere. Lunette placeres i stedet ved i nederste del af skeden lige bag skambenet, hvilket danner en opsamlende effekt.
 • Lunette er fremstillet af fleksibelt materiale. Den er udformet på en måde, hvor den korrekt indstillet danner en lille undertryk som får den til at klæbe perfekt til vaginal væggene. Dette medfører ingen forstyrrelser af balancen i skeden og den naturlige månedlige proces kan gennemføres med det formål at rense for døde celler og bakterier.

Hvem kan anvende Lunette Menstruationskop?

Lunette Menstruationskop er velegnet til brugere i alle aldre. Derudover er den også velegnet til kvindelige atleter. Menstruationskoppen fra Lunette kommer i to forskellige størrelser, så enhver kan få opfyldt sit behov.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Lunette Menstruationskop fås i to forskellige størrelser: Størrelse 1 er beregnet til mild til moderat niveau af menstruation og særligt yngre kvinder som endnu ikke har haft samleje, hvor størrelse 2 er bedst egnet til kvinder som har normal til kraftig niveau. Størrelse 1 er tilmed fremstillet af en blødere type af silikone til nemmere opsætning.

Størrelse 1: Mild til moderat menstruation Størrelse 2: Normal til kraftig menstruation
TAGLIA 1: FLUSSO MEDIO-LEGGERO

Tilføj til kurv
 • Blødere silikone
 • Intervaller på 8-12 timer
 • Diameter 41 mm og højde 47 mm
 • Antennelængde på 25 mm
 • Indhold af bægeret 25 ml
TAGLIA 2: FLUSSO MEDIO-ABBONDANTE

Tilføj til kurv
 • Normal silikone
 • Intervaller på 4-6 timer
 • Diameter 46 mm og højde 52 mm
 • Antennelængde på 20 mm
 • Indhold af bægeret 30 ml

Hvordan bruger jeg Lunette Menstruationskop?

Desinficer først Lunette Menstruationskop inden brug – enten ved kogning i en gryde eller med desinficerende middel.

Brug af Lunette Menstruationskop er ligesom at køre på cykel – det kan virke svært til at starte med, men når du lærer det føles det ganske let og naturligt.

1. Vask dine hænder
God hånd-hygiejne beskytter dit helbred. Brug en sæbe som ikke indeholder parfume eller andre potentielt irriterende stoffer. Du kan også gøre koppen våd før opsætning for lettere brug eller anvend en vandbaseret glidecreme.
2. Fold sammen som vist på billedet
Tryk Lunette flad og fold derefter i en C-form. Det kræver lidt øvelse de første par gange, men du erfarer hurtigt den nemmeste måde.
3. Opfør i vagina mens koppen holdes tæt foldet
Hold koppen fast med fingrene og indsæt i skeden. Find et naturligt punkt, hvor koppen holdes på plads.
4. Placer Lunette i en passende position
Dette kan synes svært i starten, men efter få gange vil du lære din krop at kende. En menstruationskop anbringes i en anden position end en tampon – nemlig den nederste del af skeden. Drej koppen for at sikre, at den sidder korrekt så lækager ikke kan forekomme. Nyd herefter din dag, hvor du kan bevæge dig aktivt som du plejer. Husk at tømme Lunette senest 12 timer efter brug.
5. Fjern Menstruationskoppen
Vask hænderne og placer dig i en komfortabel stilling. Klem bunden af koppen for at frigøre vakuum. Frigivelsen af vakuum genererer en lille lyd, som bekræfter at koppen kan fjernes. Træk koppen blidt ud. Undgå pludselige bevægelser så indholdet ikke spildes. Fjern bunden af koppen og tøm indholdet i toilettet.
6. Rengør menstruationskoppen
Efter menstruation skyld med vand for at undgå pletter. I forbindelse med tømning af menstruationskoppen kan den let og simpelt skyldes med vand. Du kan også tørre den af med klude eller endda toiletpapir. Lunette Menstruationskop behøver ikke at blive steriliseret i forbindelse med tømning.
7. Desinficer Lunette efter afslutningen på din menstruation
Efter afslutningen af din menstruationsperiode skal Lunette desinficeres og rengøres grundigt. Dette kan gøres enten ved brug af desinficerede middel eller ved kogning. Ved kogning placeres menstruationskoppen i en gryde til den er helt tildækket med vand. Til dette formål bør du få din egen lille gryde. Kog Lunette i 5-20 minutter. – dette vil sterilisere før næste gangs brug. Til opbevaring skal der bruges åndbart materiale – Lunette må ikke opbevares i en plastikpose eller lufttæt beholder.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Mange tak for et godt produkt. Jeg havde faktisk ikke svært ved at begynde at bruge den og fik den allerede dagen efter jeg bestilte!

  S Signe small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tusind tak for et godt og naturligt produkt! Perfekt alternativ til tamponer som jeg ellers plejede at bruge. Har fuldstændig vænnet mig til koppen nu og er begyndt at spare mange penge nu.

  J Julie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lidt svær i begyndelsen, men så fungerer det bare mega godt! Super glad for at jeg købte Lunette :)

  A Anna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person