FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Anti Aging Serum

40 ml Serum | Anti aging serum mod pigmentpletter

Oversigt

Reducér hurtigt dine fine linjer og rynker alt imens du øger hydreringen og giver din hud en større glød med Makari™ Anti-age Serum. Dette fantastiske produkt hjælper med at reducere ar fra akne, rynker og pigmentpletter efter blot få ugers brug. Brug Makari™ for at genoprette et sundt og ungdommeligt udseende.

  • Reducerer synligheden af akne ar, pigmentfejl og rynker
  • Øger hydrering og fugtigheden i huden, som gir smukkere hud
  • Forebygger yderligere udbrud af pigmentfejl og lignende
  • Brugbart på albuer, knoer, knæ og andre områder ramt af rynker og akne
  • Naturlige ingredienser gør den ideel som rynkecreme

Makari™ Anti-age Serum er den ideelle løsning til at gøre din hud smuk, blød og ungdommelig igen. Takket være de naturlige ingredienser, kan denne rynkecreme bruges på alle hudtyper. Bestiller du inden kl. 15:00 bliver din serum afsendt den næstkommende hverdag. Genvind vitaliteten med Makari™ i dag!

  • Vegansk
  • Normal hud
  • Tør hud
  • Fedtet hud

Hvad er Makari™ Anti-age Serum?

Denne rynkecreme og forebyggende serum fra Makari™ er produceret for at kunne behandle små områder af mørke pletter, misfarvning og pigmentfejl. Produktet er produceret af naturlige ingredienser, hvilket giver et langvarigt og sikkert resultat, som ligeledes forebygger mod lignende symptomer i fremtiden.

Hvordan virker det?

Serummet benytter en blanding af naturlige ingredienser, som er specielt og nøje udvalgt for deres virke i at hjælpe med at reparere hudens overflade, rense huden i dybden og forebygge mod senere udfald. Ingredienserne virker over og under hudens overflade, for optimal fugtning og effekt af huden. Derved opnår du det absolut bedste resultat, og en yngre, smukkere og mere glansfuld hud der varer ved.

Hvordan bruger jeg Makari™ Anti-age Serum?

Denne rynkecreme og anti-age serum er simpelt og effektivt at bruge, og tager kun få sekunder at anvende. Du spreder blot et tyndt lag serum på det berørte område dagligt. Lad herefter de naturlige ingredienser gøre arbejdet, og se magiske resultater efter få ugers brug.

Hvilke ingredienser indeholder Makari™?

Vand, Grape Extract, propylenglycol, glykolsyre, Hydroxyethylcellulose, hvedekim protein, Corn Uddrag, Acrylater Copolymerer, Mulberry Root Extract, hydrolyseret sojaprotein, mimoser tenuiflora ekstrakt, carrageenan ekstrakt, Locust Bean Extract, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, methylparaben, dinatrium EDTA, Fragrance og ascorbinsyre.

Er der nogle bivirkninger?

Makari™ Anti-age Serum er lavet af 100% naturlige ingredienser, og du bør derfor ikke opleve nogen form for bivirkninger. Dog anbefaler vi stærkt, at du tjekker listen af ingredienser ovenfor, for at finde ud af, om du er allergisk overfor nogle af dem. Derudover anbefales det, at lave en hurtig test på bagsiden af hånden, for at se om du får en allergisk reaktion. Undgå så vidt muligt at få kontant med øjet – får du ved et uheld serum i øjet, skylles øjet blot med lunkent vand.

Hvordan kan jeg bestille min rynkecreme?

At bestille din Makari™ rynkecreme og anti-age serum har aldrig været så simpelt og bekvemt. Vælg mellem en bred vifte af betalingsmetoder fra kreditkort til faktura og afbetaling igennem Klarna. Bestiller du inden kl 15:00 på en hverdag, bliver din vare afsendt næstkommende hverdag. Start din behandling hurtigt, nemt og effektivt hos ShytoBuy.dk!

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.57% baseret på 91 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

super effekt

g gitte
Bekræftet køb

elsker virkelig makariserien.. har købt så mange produkter herfra, og de er alle virkelig mirakuløse! effekten af denne rynkecreme er uden sammenligning!!

l lisa
Bekræftet køb

dyrt for en rynkecreme, men det er godt nok et godt produkt må jeg indrømme

h hanne
Bekræftet køb

dyrt og langsom levering.. produktet er dog fantastisk

d dyrt
Bekræftet køb

Bedste serum jeg har prøvet nogensinde

S Sandra
Bekræftet køb

Jeg er ok tilfreds...

P Pernille
Bekræftet køb

Yderst glad for den fantastiske serum...

A Anna
Bekræftet køb

Jeg er super glad for alle makaris produkter, og denne serum er ingen undtagelse!

M Mia
Bekræftet køb

Min hud har aldrig været pænere, og den stråler

C Caroline
Bekræftet køb

Lækker serum der føles utrolig luksuriøs :)

M Malene

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide