Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tilbud

Makari Exclusive Sæbe

200 g Sæbe | Eksfolierende sæbe

Makari™ produkter er alle lavet med naturlige planteekstrakter fra jorden. Makari™ Exclusive Eksfolierende Sæbe er den nyeste og mest eksklusive sæbe fra Makari, som nu også indeholder Organiclarin – et verdenskendt stof, som har vist effekt i kosmetikindustrien i mange år. Med denne eksfolierende sæbe får du ikke kun en silkeblød hud – du får ligeledes en lysere og mere glødende hud, både i ansigtet og på kroppen. Få ungdommen tilbage med Makari™!

 • Lavet af 100% naturlige planteekstrakter
 • Lysner og bleger naturligt huden, og efterlader silkeblød hud
 • Eksfolierer og fjerner døde hudceller
 • Resultater allerede efter 1-2 ugers brug!
 • Kan bruges af alle hudtyper

Makari™ Exclusive Eksfolierende Sæbe giver din hud mulighed for at bekæmpe døde hudceller, tør hud og ru pletter. Du vil efter meget kort tid begynde at se en betydelig positiv effekt i form af blødere, smukkere og mere velhydreret og strålende hud. Eftersom sæben ikke indeholder blegemiddel eller kemikalier, er sæben 100% sikker at anvende, og du bør derfor ikke se nogen form for bivirkninger.

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud
239
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Exclusive Eksfolierende Sæbe?

Uanset om du lider af pigmentpletter, fregner, ældningspletter eller akne-ar, skal du vide, at du ikke er alene. Derfor bringer vi denne effektive og naturlige sæbe fra Makari™, som virker igennem 100% naturlige og godkendte ingredienser. Derved kan du ikke blot eksfoliere huden, og derved få en silkeblød hud, men ligeledes lysne og derved fjerne mørke pletter og fregner. Sæben er beriget med naturlige planteekstrakter, sammen med Organiclarin, der tilsammen helbreder, fugter og genopbygger huden helt naturligt.

Hvilke ingredienser findes i sæben?

Foruden vidundermiddelet Organiclarin, findes en lang række andre 100% naturlige ingredienser i sæben. Se følgende liste: Natrium palmate, Aqua (Water), Glycerin, Shea Butter, Carrot Oil, retinylpalmitat, Organiclarine, lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Gulerod (Daucus Catota Sativa) olie, natriumchlorid, Arbutin, Prunus Armeniaca (abrikos Seed Extract), Sodium hydroxid, Parfum (Fragrance), tetranatrium EDTA, BHT, en-Isomethyl ionon, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, FD & C Red # 4, FD & C Red # 33, Kojic Acid.

Hvordan virker Makari™ Exclusive Eksfolierende sæbe?

Borte er de dage, hvor du var nødt til at stole på dyre produkter og skadelige hudbehandlinger for at få en klar og strålende hud. Organiclarin er det sikreste og mest effektive naturlige stof, som findes på markedet. Ingrediensen er en vigtig del af hele den eklsusive Makari™ serie, hvad end det er sæber, lotions, cremer eller serummer. Få en lysere og smukkere hud med denne eksklusive sæbe fra Makari™!

 • Naturligt baserede ingredienser
 • Sikkert at bruge på alle hudtyper
 • Fjerner effektivt pigmentering og mørke pletter over tid
 • Fugter og udglatter huden, og efterlader en smuk og ungdommelig glød

Er det sikkert at bruge?

Alle produkterne i Makari™ serien er 100% naturlige, og indeholder ingen form for blegemidler eller kemikalier. Dette gør dem en yderst sikker hudplejeserie, som samtidig er yderst effektiv. Du bør, grundet de naturlige ingredienser, derfor ikke opleve nogen form for bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten, for at se om du eventuelt er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Er du stadig usikker, kan du foretage en lille test på din håndflade, for at se, om du skulle få en allergisk reaktion.

Læs mere
Makari Exclusive Sæbe 200 g Sæbe | Eksfolierende sæbe

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

76.67% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har aldrig haft så blød hud i mit liv

M Marianne
Bekræftet køb

Meget dyr, men også fantastisk sæbe, hvis du er villig til at betale for kvalitet så er det et super produkt

J Johanne
Bekræftet køb

Bruger den sammen med Makaris andre produkter til ansigt og krop, og det gør virkelig underværker

S Signe
Bekræftet køb

Dufter fantastisk, og giver dejlig blød hud

K Karen
Bekræftet køb

Dejligt med rigtigt naturlige produkter

J Julie
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter