FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Extreme Argan & Gulerodsserum

50 ml Serum | Serum mod pigmentpletter og -fejl

Oversigt

Din hud er en fascinerende men også meget kompliceret organ, og du vil for alt i verden ikke eksperimentere med din huds sundhed og udseende. Det er hvor Makari™ Extreme Serum kommer ind i billedet. Med denne serum kan du bekæmpe hyperpigmentering, mørke pletter, ar pletter og misfarvninger en gang for alle. Denne serum indeholder kun 100% naturlige ingredienser, som er velkendt for deres effektivitet og sikkerhed. Prøv Makari™ Extreme Serum i dag, og få en smuk og glødende hud!

 • Indeholder argan og gulerodsolie for at lysne huden
 • Lavet med vigtige vitaminer og organiclarin
 • Hjælper med at blege fregner, mørke pletter, akne og pigmentering
 • Oplev et glødende og ungdommelig udseende
 • Nemt at bruge dagligt
 • Kan bruges på alle typer hud

Når det kommer til at vælge en intens hudlysningsbehandling, er denne mirakuløse serum med argan og gulerodsolie en sikker vinder. Ikke nok med at den gør din hud blød og velplejet, den hydrerer og lysner ligeledes, hvilket efterlader dig med et nærmest kosmetisk resultat, som kun de allerbedste dermatologer kan skabe. Brug blot denne serum 2 gange dagligt for et optimalt, smukt og ungdommeligt resultat, og få luksuriøs og smuk hud i dag!

 • Vegansk
 • Normal hud
 • Tør hud
 • Fedtet hud

Hvad er Makari™ Extreme Serum?

Kosmetik og hudpleje er ikke altid fair – det kræver konsekvent indsats, og selvfølgelig et produkt du kan stole på. Dette får du med denne serum fra anerkendte Makari™. Ved at minimere produktionen af melanin, og samtidig give dig nødvendige vitaminer og antioxidanter igennem de 100% naturlige ingredienser, kan du opnå en velplejet, velhydreret, smuk og glødende hud allerede fra første dags brug. Extreme serien fra Makari™ har alle de sunde og organiske ingredienser tilfælles, og de indeholder alle mirakelmiddelet organiclarin, hvilket skaber den unikke kombination som kan lysne din hud og give dig ungdommeligheden tilbage. En daglig brug af denne argan og gulerodsblanding vil give dig en gradvist lysere, mere smuk og strålende hud allerede fra dag 1. Slip af med dine pigmentpletter, dine ar og fregner, og mærk serummen virke i din hud.

Hvordan virker Makari™ Extreme Serum?

Denne serum virker igennem 100% naturlige ingredienser, hvilket ligeledes er hemmeligheden bag Makaris popularitet på det globale kosmetik marked. Makari™ har samlet en lang række fantastiske ingredienser, som længe har været anerkendt i kosmetikbranchen, og samlet dem i denne CARROT&ARGAN serie. I denne naturlige formular finder du bl.a. vitamin E, C og organiclarine, samt gulerods olie og argan olie.

Hvad er ingredienserne?

De aktive ingredienser i Makari Exclusive Toning Cream er arganolie, gulerod frø olie og Organiclarine. De øvrige ingredienser omfatter: Aqua (vand), PEG 100 glycerylstearat, isopropylmyristat, Cetearyl Alcohol, Glycerin, geraniol, propylenglycol, Mulberry (Morrus Alba Root) Extract, Ceteareth-20, Arbutin, Kojic dipalmitat, dimethicon, Mineral Oil ( Paraffinun), Lakrids (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Parfum (Fragrance), natriumlactat Allantoine, Methyl Gluceth -10, tocopherylacetat (Vitamin E), ascorbinsyre, natriumlaurylsulfat, vitamin A palmitat, dinatrium EDTA, methylparaben, natriummetabisulfit , Proylparaben, benzylalkohol, benzylbenzoat, hexylkanelaldehyd, benzylsalicylat, Citronellol, Citral, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Benzylcinnamat, cinnamylalkohol, Cinnamal, Linalool, coumarin, Eugenol, Famesol, geraniol.

Hvordan bruger jeg denne serum?

Dette produkt bidrager med at lette misfarvninger på ansigt eller krop. Påfør serummet med vatrondel direkte på det pigmenterede område. Bland en andel svarende til 20-40 pump med cleansing milk, lotioner, cremer, geler eller serum og påfør som anvist, for at øge effekten. Produktet skal bruges om aftenen, 2 gange om ugen.

Ofte købt sammen

Makari Extreme Argan & Gulerodsserum
Makari Extreme Argan & Gulerodsserum

50 ml Serum | Serum mod pigmentpletter og -fejl

459 kr.

+
StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

1 Vare

459 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(78)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.96% baseret på 107 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk produkt kan ikke få nok er det

R Ravi
Bekræftet køb

Jeg nægter at smøre min hud ind i kemikalier så jeg vil kun bruge naturlige hud produkter, men de virker bare næsten aldrig særligt godt. Men denne gang er jeg blevet positivt overrasket har aldrig prøvet et så effektivt produkt.

C Clara
Bekræftet køb

Det er ikke længere nødvendigt at vente månedsvis på at behandlinger skal begynde at virke, man kan virkelig se forskellen med det samme med makari

J Jane
Bekræftet køb

Fint produkt, holder hvad det lover

J Jannie
Bekræftet køb

Fik det anbefalet af min storesøster, og er super glad for at jeg lod mig overtale til at prøve det, er helt forelsket i produktet nu

K Kendra
Bekræftet køb

Har brugt Makari i et par måneder, og kan varmt anbefale det til andre

T Tanne
Bekræftet køb

Super lækker serum. Føles silkeblød på huden...

C Carina
Bekræftet køb

Dejlig tekstur og dufter super skønt.

A Anne-Katrine
Bekræftet køb

Fik den anbefalet af min mor og er rigtig glad for jeg købte den :)

T Tina
Bekræftet køb

Bedste serum jeg har prøvet. Bruger hele Makari Exclusive serien. det er den bedste!

N Nana

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game