Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka Kombipakke mod fnat

Kombipakke | Olie, creme & sæbe med Manuka

Oversigt

Manuka Naturals Fnat Kombination er en specielt udvalgt kollektion af tre nøgleprodukter, til at hjælpe med vedligeholdelse og beskyttelse af huden. Denne kombination udnytter alle fordelene fra manuka og en række æteriske olier, til at lave en række produkter, rettet mod specifikke hudpleje behov.

  • Indeholder Manuka Sæbe, Manuka og Tea Tree Olie og Creme
  • Udnytter de antibakterielle triketonforbindelser i manuka
  • Indeholder citronmyrte, lavendel og sød mandelolie
  • Kan hjælpe med at lindre irritation og rødme
  • Hjælper med at beskytte og nære huden
  • Med naturlige ingredienser og uden kunstige farvestoffer

De tre produkter i Manuka Naturals Fnat Kombination er alle valgt efter hvordan de samarbejder hen imod et fælles mål. Olieblandingen er en kraftigere kombination ef æteriske olier, der kan levere koncentrerede fordele på bestemte områder. Cremen kan hjælpe med at lindre, nære og give fugt til området, imens sæben kan bruges som en daglig rensende og desinficerende sæbe der hjælper med at beskytte huden.

438 kr. 487 kr. Du sparer 49 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er fnat?

Fnat er en form for parasitisk skadedyrsangreb, der forekommer når små mider kaldet Sarcoptes scabiei bor i det yderste hudlag. Så snart miderne har lavet kontakt, kan de grave og lægge æg, hvilket fører til at de hurtigt spreder sig til større områder. Det er sådan de bliver til et skadedyrsangreb, der kan se ud som et slemt udslæt, og ofte er kløende og irriterende. Som med andre infektioner, spredes fnat mider ved kontakt, enten med huden eller ting der har været i kontakt med huden.

Med et estimeret tal på 300 millioner mennesker verden over berørt af fnat, er det klart et problem der fortsætter med at sprede sig og vokse. Dette har dog skabt problemer i måderne til at få bugt med miderne, da de imens de fortsætter med at sprede sig, udvikler sig og bliver mere resistente. Videnskabelige undersøgelser fra Menzies School of Medicine i Darwin Australien opdagede dette med op til flere behandlinger og også en stigende resistens til andre. Dette har nu ført til behovet for nye måder at bekæmpe skadedyrsangrebet, og da mange menneskeskabte syntetiske stoffer ikke længere er så virkningsfulde, har mange valgt at vende sig mod naturlige ingredienser, for at få hjælp.

Hvorfor Manuka Olie?

Manuka olie er konsekvent hovedingrediensen i denne kombinationspakke og med god grund. Den specifikke manuka olie der bruges i denne kollektion, blev valgt da den anses for at være den manuka olie med den højeste kvalitet. Det er fordi den er lavet af manuka planten fra East Cape i New Zealand. Planterne fundet i dette fjerne område har været undersøgt og det er opdaget at de indeholder det højeste niveau af den triketonforbindelse, der giver planten sine antibakterielle egenskaber. Olien lavet af disse overlegne planter er derefter lavet ved hjælp af dampdestillation af vildt høstede manuka planter, hvilket resulterer i en manuka olie af høj kvalitet, der så tilføjes Manuka Naturals produktsortiment.

Manuka Sæbe

Bestående af en specielt lavet blanding af naturlige ingredienser, inklusiv en række æteriske olier, er Manuka Sæbe en let måde at tage sig af sin hud. Denne manuka Sæbe kan bruges til hvad som helst og hvordan du ønsker og er det mest fleksible af de tre produkter. Det kan bruges som en almindelig sæbe fro at hjælpe med at rense huden, som hånddesinfektion for at hjælpe med at beskytte eller på bestemte områder af huden til at hjælpe hudens immunitet mod bakterier. Hvad enten det bruges på hele kroppen eller kun på et bestemt område, er denne sæbe lavet som en afslappende måde at hjælpe med at beskytte og passe på huden.

Manuka og Tea Tree Olie Blanding

Manuka og Tea Tree Olie Blanding er specielt lavet som en kraftig kombination af æteriske olier kendt for deres antibakterielle egenskaber. Efter opdagelsen af at Japanske forskere der studerede resistens overfor almindelige fnat behandlinger, fandt ud af at Manuka æterisk olie fra New Zealand var effektiv mod fnat mider ved lave koncentrationer, lavede holdet hos Manuka Naturals Manuka og Tea Tree Olie Blanding, som en unik æterisk olieblanding, til naturligt at hjælpe med irritationen fra fnat mider.

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser, venligst klik her.

Manuka og Tea Tree Olie Creme

På samme måde som Olieblandingen, er Manuka og Tea Tree Creme skabt til at drage nytte af de potentielle antibakterielle egenskaber fra de æteriske olier, men på en blidere og mere lindrende måde. I creme form, kan disse olier være roligere for huden og med tilføjelsen af de andre ingredienser, bliver det en god måde at hjælpe med at lindre, nære og generelt tage sig af huden.

Ingredienser

Manuka Sæbe: Sodium Palm Kernelat (Palmeolie, Palmekerneolie), Leptospermum Scoparium Olie (Manuka Olie), Helianthus Annuus (Solsikke) Kerneolie, Backhousia Citriodora Olie (Citronmyrteolie), Titandioxid, Mucic acid, Citral (Citrongræsolie fraktion), terpinen-4-ol (tea tree olie fraktion), Cedrol (Cedertræolie fraktion).

Manuka og Tea Tree Olie Blanding: Ren East Cape Manuka Olie fra New Zealand (10%) og Australsk Tea tree olie (5%) Sød Mandelolie, Citronmyrteolie.

Manuka og Tea Tree Creme: Manuka Hydrosol, Sød mandelolie, Manuka Olie, Tea Tree olie, Glycerin, Stearinsyre, Cetylalkohol, Stearylalkohol, Emulgator, Te, Citronmyrteolie, Lavendelolie, Konserveringsmiddel.

Anvendelse

De tre produkter i denne blanding er skabt til at arbejde sammen og måden den anvendes, afhænger af din huds behov og rutine. For hvert individuelt produkt er der dog her noget information om anvendelse:

Manuka Sæbe :Påfør på fugtig hud og masser i cirkulære bevægelser. Dette er en naturlig sæbe og er blid nok til dagligt brug.

Manuka og Tea Tree Olie Blanding :Påføres 1-2 gange dagligt på de ønskede områder. Da det er en olieblanding, er den allerede blandet med andre æteriske olier, du kan dog benytte vegetabilsk olie hvis du skal sprede den over et større område.

Manuka og Tea Tree Creme: Masser blidt cremen ind i huden som ønsket og lad det absorbere.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fjernede min irritation og rødme med det samme

M Martine
Bekræftet køb

Rigtig god salve, olie og sæbe

R Rebekka
Bekræftet køb

Jeg havde svært ved at finde et naturligt produkt mod fnat, men dette er helt fantastisk

S Sara
Bekræftet køb

Overordnet set er jeg rigtig glad for sættet

B Bettina
Bekræftet køb

Alle produkter er af høj kvalitet, og jeg er rigtig glad for dem

A Anette
Bekræftet køb

Rigtig dejligt at finde et naturligt produkt der kan hjælpe mod fnat

D Dan
Bekræftet køb

Det gør hvad det lover, og produkterne dufter godt

F Frederikke
Bekræftet køb

Min kone købte sættet til mig, og det fungerer fint

K Klaus
Bekræftet køb

Der var et fnat-udbrud på mit arbejde, så jeg bestilte dette sæt hjem. Det ankom lynhurtigt

L Louise
Bekræftet køb

Helt fantastiske produkter. Super effektive og dufter virkelig dejligt

H Holly

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide