Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka and Tea Tree Cream
Manuka and Tea Tree Cream

Manuka & Tea Tree Creme

50 g Creme | Lindrer irritation fra tør & kløende hud

Oversigt

Manuka og Tea Tree Creme er et naturligt produkt designet til at udnytte egenskaberne af dens hovedingredienser på en mild og fornøjelig måde. Denne premium creme er let at anvende, lavet af en unik kombination af manuka, tea tree og andre æteriske olier og er ideel for dem der lider af tørhed, rødme og irriteret hud.

 • Unikt produkt med Manuka tea tree og æteriske olier
 • Lindrer irritationen fra tør, rød og kløende hud
 • Indeholder Manuka olie med naturlige triketonforbindelser
 • Let at påføre og anvende
 • Indeholder lavendel- og citronmyrteolie for en blid duft
 • Ingen kunstige farvestoffer eller dufte

Med mange potentielle anvendelser for huden, kan denne Manuka og Tea Tree Creme bruges til meget. Denne blide creme er lavet ved at udnytte kraften fra naturlige ingredienser og kan bruges til alle hudtyper, til at hjælpe med at beskytte og passe på huden.

Hvad er fnat?

Fnat er et skadedyrsangreb i det ydre hudlag, lavet af små mider ved navnet Sarcoptes Scabiei. Det opstår når miderne graver og lægger æg i huden og derefter fortsætter med at formere sig og spredes. På huden kan det ligne et rødt udslæt, der kan opstå på stort set hele kroppen og kan være meget kløende. Som med ethvert skadedyrsangreb, kan fnatmiderne hurtigt formere sig og spredes igennem huden og til andre folk, hvilket gør det meget smitsomt, som mange ønsker at tage sig af så snart det viser sig.

Med over 300 millioner mennesker smittet med fnat verden over, har skadedyrsangrebet spredt sig hurtigt. Imidlertid, er der så mange menneskeskabte behandlinger mod fnat mider, og som med andre skadedyrsangreb og vira der spredes på samme måde, er de begyndt at tilpasse sig og bliver mere resistente. Videnskabelige undersøgelser fra Menzies School of Medicine i Darwin Australien opdagede dette med op til flere behandlinger og også en stigende resistens til andre. Dette har ført til et behov for mere end de typiske menneskeskabte produkter, hvilket har ført til en stigning i produktion og brug af naturlige muligheder.

Manuka olie

Lavet fra manuka planten, eller leptospermum scoparium, er manuka olie lavet ved at dampdestillere vildt høstede manukablade. Efter at have studeret manuka planterne overalt i New Zealand, fandt man ud af at dem der hørte hjemme i det fjerne East Cape i Northern Island, indeholdt de højeste niveauer af antimikrobielle triketonforbindelser, hvilket gør det til den bedste manuka olie med den højeste kvalitet. På grund af disse potentielle antibakterielle egenskaber fra East Cape manuka olie, er det blevet brugt at indfødte Maori folk til formål inklusiv:

 • Bid og stik
 • Skadet hud
 • Muskelsmerter
 • Svamp
 • Kropslugt
 • Skæl

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser omhandlende Manuka olie, venligst klik her. Tea tree olie Sandsynligvis en af de mest kendte æteriske olier, tea tree olie stammer fra Melaleuca Alternifolia træet, der hører hjemme i Australien. Tea tree olie er en normal komponent i hudpleje, specielt den der er lavet til at ramme acne, pletter og fedtet hud. Dette er på grund af at forskning har vist at det har mange antibakterielle og antiseptiske egenskaber, hvilket gør det brugbart til at reducere bakterieniveauet og beskytte huden. For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser omhandlende Tea Tree olie, klik venligst her.

Manuka og Tea Tree Creme

Denne Manuka og Tea Tree Creme blev lavet, ud fra en viden om fordelene fra både manuka og tea tree olie, som en måde hvorpå man kunne udnytte disse æteriske olier i en blid og let creme. Når det anvendes alene, kan disse æteriske olier være skrappe mod visse hudtyper, så ved at kombinere dem med mildere olier og hudplejeingredienser, kan man udnytte deres egenskaber til alle hudtyper. På grund af de potentielle antibakterielle egenskaber de to olier besidder, kan cremen være en ideel måde at kontrollere bakterier på huden. Det kan være meget gavnligt på mange områder at styre niveauet af skadelige bakterier på huden. Det kan hjælpe med at holde sår og hudafskrabninger rene og lade dem hele naturligt og sikkert. Bakterier kan også være grunden til mange kropslugte, så ved at reducere bakterierne, kan det hjælpe med at reducere mange uønskede lugte.

Da der har været en stigning i efterspørgslen af naturlige produkter der kan bekæmpe fnat, kan denne Manuka og Tea Tree Creme være et godt naturligt valg fo mange. Hovedolierne kan ikke alene hjælpe med at beskytte huden, men de er også begge kendt for at hjælpe som insektmiddel mod fnatmider og æg. Creme formen gør den også ideel til den irriterede hud skabt af fnatmider, da den nænsomt kan lindre og give fugt til området ved hjælp af den æteriske olieblanding.

Ingredienser

Udover manuka og tea tree, indeholder denne premium blanding også disse nyttige æteriske olier:

Fuld ingrediensliste: Manuka Hydrosol, Sød mandelolie, Manuka Olie, Tea Tree olie, Glycerin, Stearinsyre, Cetylalkohol, Stearylalkohol, Emulgator, Te, Citronmyrteolie, Lavendelolie, Konserveringsmiddel.

Anvendelse

Manuka og Tea Tree Creme er let at bruge og er en nem måde at have disse æteriske olier på huden. Anvend cremen ved at massere den ind i huden som ønsket. Da denne creme er blid, er den anvendelig for alle hudtyper, men test den på et lille stykke hud inden brug.

Sikker og naturlig blanding

Da denne creme er lavet af naturlige ingredienser, har den ingen kendte bivirkninger ved korrekt brug. Det anbefales altid at læse den fulde ingrediensliste når man prøver et nyt produkt, for at tjekke for personlige allergier. Dette produkt er til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene.

Ofte købt sammen

Emuaid Hudsalve (Blå)
Emuaid Hudsalve (Blå)

59 ml Salve | Antibakteriel salve til inflammeret og irriteret hud

459 kr.

+
Viaman Viper Potenspiller
Viaman Viper Potenspiller

8 Tabletter | Til mænd med rejsningsproblemer

169 kr.

1 Vare

459 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(40)
4 Stjerner
(23)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.30% baseret på 65 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super lækkert produkt

M Magnus
Bekræftet køb

Hjalp hurtigt mod fnat. Køber bestemt igen hvis jeg rammes af det skidt

F Frank
Bekræftet køb

God creme. Har brugt den mod ringorm og neglesvamp i noget tid. Så resultater indenfor en uge

B Birthe
Bekræftet køb

Når man har børn, rammes man ofte af de mest mærkværdige sygdomme. Fnat er en af dem, og det klør af helved til. Denne creme fik dog vores fnat til at forsvinde i løbet af bare 5 dage. Jeg har anbefalet det til alle jeg kender.

S Silas
Bekræftet køb

Absorberes godt og dufter som honning

D Davina
Bekræftet køb

Føles så blød, og absorberes godt

G Geri
Bekræftet køb

Jeg elsker både manuka og tea tree olie så denne creme er som sendt fra himlen!

E Emilie
Bekræftet køb

den dufter skønt og føles samtidig fantastisk på huden

L Lonni
Bekræftet køb

jeg har altid haft problemer med urenheder i huden og er rigtig glad for denne creme til at putte i ansigtet

C Christina
Bekræftet køb

bruger den altid hvis jeg har noget irritation eller rødme ved huden for den er bare det bedste til at lindre

S Sofie-Emilie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide