Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka oil
Manuka oil

East Cape Manuka Oil

10 ml Olie | Antibakteriel olie til svampeinfektion i huden

Oversigt

Manuka Oil 25% med en unik kombination af æteriske olier og manuka fremstillet af dampdestillerede blade i East Cape, New Zealand er baseret på forskning i hudpleje. Takket være dens blanding af kraftfuld manuka med bløde æteriske olier er denne sammensætning velegnet til alle hudtyper og den styrker hudens immunitet over for problemer som vorter, svamp og eksem.

 • Blanding af specielt formuleret manuka og æteriske olier
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Indeholder naturligt forekommende antimikrobielle triketone-sammensætninger
 • Let og problemfri påføring
 • Naturprodukt uden syntetiske dufte eller konserveringsmidler
 • Leveres i specielt ravfarvet glas som beskytter mod solskader

Ren manukaolie er kendt for sine unikke antibakterielle egenskaber, men når den bruges alene kan den virke for stærk for nogle. Ved at kombinere manuka med andre æteriske olier, såsom lavendel og tea tree, opnår man med East Cape Manuka Oil 25% en blid formel, der ikke kun udnytter fordelene ved manuka, men også alle dets naturlige ingredienser.

Hvad er vorter?

Vorter, der normalt optræder som små hudfarvede knopper på overfladen af huden, er en infektion forårsaget af virussen kaldet human papillomavirus (HPV). Næsten alle kan få disse vorter, som er forårsaget af kontakt med virussen. Når en beskadiget eller brudt del af huden kommer i kontakt med virussen, hvilket kan ske på flere måder, kan virussen komme ind i det yderste lag af huden, hvor den derefter kan udvikle sig til en vorte.

Den bedste måde at forebygge vorter på er at undgå kontakt med infektionen, men det kan i mange tilfælde være yderst vanskeligt og derfor har virussen kunnet sprede sig så meget allerede. Med over 100 forskellige virusstammer kan der være forskellige forhold, der får de forskellige vira til at udvikle sig. De mest almindelige steder man kan blive smittet med HPV er omkring swimmingpools og omklædningsrum, da mange af virusstammerne trives i varme og fugtige forhold. Der er mange andre måder og steder, hvor folk kan være i fare for at komme i kontakt med HPV, og de faktorer, der kan øge denne risiko, er bl.a.:

 • Brug af offentlige brusere
 • Arbejde med kød
 • Eksem eller rifter i huden
 • Dårligt immunsystem
 • Deling af personlige ejendele

Der findes mange primitive hjemmebehandlinger til at bekæmpelse af vorter. Disse er blevet overgivet fra generation til generation, men er ofte usikre og kan føre til ardannelse eller risikoen for at andre infektioner kommer ind i kroppen. Der er også medicinske alternativer til fjerne dem herunder kemisk peeling og kirurgiske metoder, men som navnene antyder kan disse være smertefulde og dyre. Derfor er der sket en stigning i naturlige og urtebaserede produkter, især dem der har antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at klare vorter på en mere omkostningseffektiv og enkel måde derhjemme.

Manuka Olie

Mens manuka honning er en populær ingrediens til kvalitets hudpleje, kan manuka olie være gavnlig for huden på forskellige måder. Olien er normalt sværere at finde end honningen og anses for mere unik. Dette skyldes, at den kun er lavet i det fjerne East Cape i New Zealand, hvor disse planter er kendt for deres unikke antibakterielle egenskaber.

Som det er tilfældet med dens australske slægtning tea tree olie er manuka olie blevet grundigt undersøgt for dens antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. På grund af disse egenskaber er manuka planten og olien blevet brugt af de indfødte maori-stammer til at afhjælpe svampeinfektioner, beskytte mindre rifter i huden, lindre muskelsmerter, bid og stik og endog som en gammel form for deodorant til at undgå kropslugt. Mange af disse anvendelser kan stadig ses i dag, men olien er nu også almindeligvis kombineret med andre ingredienser for at skabe højkvalitets hudplejeprodukter.

East Cape Manuka Olie 25%

Videnskabelig forskning i manuka olie fra Cawthron Institute i Nelson, Otago University Microbiology Department og University of Waikato New Zealand har vist de antibakterielle fordele ved manuka, og gennem deres omfattende test af East Cape manuka olie til bekæmpelse af en bred vifte af menneskelige patogener, fandt de frem til følgende:

 • 20 - 30 gange mere virksom end Australsk tea tree olie over for grampositive bakterier.
 • Flere gange mere effektive overfor svampestammer
 • Effektiv over for gramnegative bakterier og vira

I denne undersøgelse blev det også fundet at den er gavnlig for:

 • Seboroisk eksem
 • Ringorm
 • Lyskesvamp
 • Forkølelsessår
 • Eksem
 • Mygge- og sandfluebid

East Cape Manuka Oil 25% er en speciel blanding af manuka og hudvenlige æteriske olier, herunder sød mandel, citronmyrte, tea tree og lavendel. Denne kombination af ingredienser er det, der gør dette produkt unikt og ved at kombinere fordelene og egenskaberne i hver enkelt ingrediens bliver den en reel hudplejekandidat. For mere information om de videnskabelige studier, klik her.

Vigtigste ingredienser

Sammen med manuka olie indeholder denne formel også:

Brugsanvisning

Anvendes blot 1-2 gange dagligt på de ønskede områder. Da dette er en æterisk olieblanding, passer den til alle hudtyper. Dette produkt er kun beregnet til ekstern brug, og vi foreslår at lave en hudtest først. Undgå kontakt med øjnene. Hver flaske indeholder 10 ml, så den er perfekt til rejser eller til diskret og praktisk opbevaring derhjemme.

Ofte købt sammen

Emuaid Hudsalve (Blå)
Emuaid Hudsalve (Blå)

59 ml Salve | Antibakteriel salve til inflammeret og irriteret hud

459 kr.

+
Candida Kosttilskud med Probiotika
Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

229 kr.

1 Vare

459 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(42)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.57% baseret på 68 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget fint.Har hjulpet på min eksem i skridtet og balterne er næsten væk.

K Kim S
Bekræftet køb

Den virke som den skal.

K Kim S
Bekræftet køb

Godt produkt. Fik det anbefales

T Troels
Bekræftet køb

Go når man bruger med en fugtighedscreme, føles beroligende på huden

G Gal
Bekræftet køb

Dette er min favorit fra serien, let at bruge og fungerer bedst for min hudtype

O Oola
Bekræftet køb

jeg får tit forkølelsessår men denne olie hjælper mig rigtig meget med at behandle dem

M Malene
Bekræftet køb

den virker fint nok men jeg bryder mig ikke så meget om duften af æteriske olier

E Else
Bekræftet køb

Fantastisk olie til problemområder på huden... Den tager alt lige fra insektbid til svamp...

A Anida
Bekræftet køb

Olien er blevet en fast del af min daglige rutine.. Den er så nem og alsidig

P Pia
Bekræftet køb

Vi er alle sammen glade for den herhjemme, og en flaske bliver hurtig brugt op

J Jens

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide