Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

Oversigt

Marine collagen med hyaluronsyre er et naturligt kosttilskud med ingredienser som coq10, c-vitamin, aloe vera og zink til hud, knogler, led og oxidativ stress.

Tilskuddet er beriget med hyaluronsyre, Co-Q10, C-vitamin og andre essentielle vitaminer og mineraler til at give din naturlige kollagen-produktion et boost til anti-aging og en mere aktiv livsstil.

 • Naturlige collagen-piller til hud, knogler og led
 • Beriget med hyaluronsyre og Co-Q10
 • C-vitamin til knogle og brusk-sundhed
 • Zink til at beskytte cellerne mod oxidativ stress
 • Tag 3 kapsler dagligt, nok til 1 måned
 • Certificeret høj kvalitet
 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • GMO Free

Kollagens betydning

Kollagen er det vigtigste strukturelle protein i huden, knogler og led og det består af lange segmenter af aminosyrer sat sammen som en kæde. Når der er rigelige mængder kollagen ser huden glat, stram og ung ud. Alder, fysisk stress og miljømæssige faktorer som sollys og forurening kan medføre at kollagenniveauet falder, hvilket fører til at huden kommer til at se ældre ud og få tegn på ældning. Dette sker også for knogler, led og muskler da kollagen spiller en vigtig rolle for deres sundhed og funktion. Når niveauerne falder kan knoglerne svækkes og leddene bliver stive. Derfor er kollagen ikke bare populært i en række kosmetiske produkter, men også for dem der dyrker sport eller har en aktiv livsstil.

Hvorfor vælge Marine Collagen frem for konventionel kollagen?

Marine Collagen, der også kaldes fiskekollagen, er et protein der er udvundet fra saltvandsfisks skæl og det indeholder molekyler kaldet peptider. Disse peptider er kendt for at have en lavmolekylær størrelse og vægt og af den grund siges Marine Collagen at blive absorberet 1,5 gange mere effektivt og have en bedre biotilgængelighed end andre typer kollagen, herunder den kommer fra kvæg og svin. Derfor er forbindelsen mellem disse peptider og kollagensyntese (den hastighed hvormed kroppen producerer kollagen) og dens kvalitet blevet undersøgt grundigt. For mere information om denne forskning, klik her. Desuden har man undersøgt disse peptiders evner til at forbedre hudegenskaberne. Denne forskning tyder også på at Marine Collagen kan være særlig nyttig for dem der indtager en kost, eller følger en hudplejekur, der er rig på antioxidanter. Klik her for mere information om dette.

Formlen

Marine Collagen med hyaluronsyre - udviklet med en patenteret formel

Marine collagen med hyaluronsyre er et ideelt kosttilskud og udviklet specifikt til din hud, knogler og led. Den patenterede formel er unik på markedet, da selve collagen-pillerne er lavet ved hjælp af en perfekt kombination af 1200 mg NatiCol® mariene-kollagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10, zink samt andre essentielle vitaminer og mineraler, der siges aktivt at arbejde for at få en yngre-udseende hud samt give dine knogler og led den nødvendige støtte til at opretholde en aktiv livsstil.

Ideelt til hud, knogler, led, negle, hår, muskler og aldring

Kollagen er et livsvigtigt protein, som kroppen selv producerer, og det fungerer som et vigtigt strukturelt molekyle i vores hud, led og væv. Men med alderen reduceres den naturlige produktion af kollagen, hvilket kan føre til rynker, skrøbelige knogler, svage led og meget mere. Netop derfor vælger mange at tage kollagen-piller for at booste produktionen naturligt i håb om, at det kan føre til følgende:

 • Forbedring af hudens naturlige glød
 • Bekæmpe synlige aldringstegn
 • Give led, knogler og muskler den nødvendige støtte
 • Få en bedre hår- og neglesundhed

Marine Collagen med hyaluronsyre indeholder specifikt type 1 kollagen, der er ideelt til hud, knogler, sener, brusk, bindevæv og tænder, mens tilskuddets andre ingredienser giver den nødvendige støtte til led, hår, knogler og muskler, og er dermed et komplet kosttilskud til dig, der har brug for at give kroppen lidt selvforkælelse.

Hvem bør tage Marine Collagen med hyaluronsyre?

Kroppens kollagen-niveau begynder helt naturligt at falde, når man bliver 30. Her vil man opleve, at huden begynder at pose, led begynder at knirke, og generelt kan man mærke på kroppen, at man bliver ældre. Marine Collagen med hyaluronsyre er ideel i denne henseende, hvis du gerne vil forkæle din krop med den nødvendige støtte til flere livsvigtige kropsfunktioner, fra din huds udseende, til fordøjelse og sunde led. Tilskuddet er med andre ord til alle, der gerne vil have hjælp til selvforkælelse til at give kroppen de nødvendige mineraler og vitaminer til at støtte den naturlige kollagen-produktion.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 3 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst 1 time efter aftensmad. For at få de bedste resultater bør du tage kollagen-pillerne samme tid hver aften i en periode på minimum 3 måneder.

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Indeholder ingen kunstige farvestoffer, sødestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler, og er derudover GMP- og Halal-certificeret. Vi anbefaler at læse ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Ikke velegnet til personer under 18 år.

Komplet liste over ingredienser

Aktive Ingredienser - Marine Collagen, Aloe Vera 200: 1 (svarende til 18.000 mg af 100% ren Aloe Vera gele fra det indre af bladene), CO-Q10 (i form af Ubiquinon), Hyaluronsyre, C-vitamin (i form af Calciumsscorbat), Zink (i form af Zinkgluconat).

Andre ingredienser - Kapselskal - Hydroxypropylmethylcellulose. Antiklumpningsmidler - Maltodextrin, Magnesiumstearat og Siliciumdioxid.

Råd

Tag ikke mere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke ses som et alternativ til en varieret kost og sund livsstil. I tilfælde af at du er gravid, ammer eller tager andet medicin, anbefales det at kontakte egen læge før brug af dette produkt. Hvis du oplever bivirkninger, bør du stoppe med at tage produktet, og tage kontakt til din læge. Ikke velegnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Vingummier til Hår, Hud & Negle
Vingummier til Hår, Hud & Negle

60 Gummies | Rig på vitaminer & mineraler

169 kr.

+
Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum
Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

Luksus hudpleje & ansigtsmassage

249 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.54% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Allerede nu mærker jeg mere fugt til huden

S Sandra C
Bekræftet køb

Har brugt produktet i en lille måned og har derfor ikke nogle resultater endnu. Er dog lidt forvirret over hvordan det skal tages. På hjemmesiden står der en time efter aftensmaden og på produktet står der en time før. Jeg vælger dog, at tro på det, der står på produktet.

H Helle C
Bekræftet køb

God vare til prisen. Har ikke taget det så længe.

K Kenny G
Bekræftet køb

Glad for dette produkt. Min hud har fået mere glød. Kan se en tydelig forskel.

C Camilla
Bekræftet køb

Efter jeg er begyndt på dette produkt, oplever jeg mindsket appelsinhud på mine lår.

C Camilla
Bekræftet køb

Syntes jeg efter ca 2 mdr, kan se en forskel på huden. Den er begyndt at virke mere fast. Der er dog lidt vildledende info, her står på hjemmesiden at produktet skal tages 1 time efter aftensmaden og på selve produktet står der 1 time før.

H Helle
Bekræftet køb

Min hud har aldrig set bedre ud!

G Gaya
Bekræftet køb

Bedste kollagen jeg nogensinde har fået. Kapslerne er super nemme at tage

K Karen
Bekræftet køb

Jeg har svært ved at spise nok fisk i hverdagen så det er helt perfekt til mig

M Minna
Bekræftet køb

Mega godt produkt til os der hader smagen af fisk...

C Christian

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide