Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

Oversigt

Ved kun at bruge NatiCol® Marine Collagen, der stammer fra Pangasius- og Tilapia-fisk der lever i områder af Amerika og Asien, og kombinere det med hudplejeingredienser af højeste kvalitet er Marine Collagen Advanced formlen et unikt kollagen tilskud, der giver en perfekt synergieffekt som hjælper dig med at passe på din hud, knogler og led.

 • Til opretholdelse af sund hud, knogler og led
 • Beriget med Hyaluronsyre og Coenzym Q10
 • C-vitamin bidrager til dannelse af kollagen
 • Zink til beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress
 • Ingen kunstige farver, smagsstoffer, sødemidler eller konserveringsmidler
 • Neutral smag og lugt

Kollagen er et af de vigtigste proteiner til genopbygning af kroppen og er essentiel for at holde huden, knogler og led sunde. Det betyder at Marine Collagen Advanced er perfekt til dem der ønsker at genvinde deres ungdommelige udseende og give deres kollagen et naturligt boost, samt for dem der ønsker at passe på deres knogler og led.

 • Certificeret høj kvalitet
 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • GMO Free
 • Køb 1 219 kr.
 • Køb 2 394 kr. 438 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 525 kr. 657 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Kollagens betydning

Kollagens betydning

Kollagen er det vigtigste strukturelle protein i huden, knogler og led og det består af lange segmenter af aminosyrer sat sammen som en kæde. Når der er rigelige mængder kollagen ser huden glat, stram og ung ud. Alder, fysisk stress og miljømæssige faktorer som sollys og forurening kan medføre at kollagenniveauet falder, hvilket fører til at huden kommer til at se ældre ud og få tegn på ældning. Dette sker også for knogler, led og muskler da kollagen spiller en vigtig rolle for deres sundhed og funktion. Når niveauerne falder kan knoglerne svækkes og leddene bliver stive. Derfor er kollagen ikke bare populært i en række kosmetiske produkter, men også for dem der dyrker sport eller har en aktiv livsstil.

Hvorfor vælge Marine Collagen frem for konventionel kollagen?

Marine Collagen, der også kaldes fiskekollagen, er et protein der er udvundet fra saltvandsfisks skæl og det indeholder molekyler kaldet peptider. Disse peptider er kendt for at have en lavmolekylær størrelse og vægt og af den grund siges Marine Collagen at blive absorberet 1,5 gange mere effektivt og have en bedre biotilgængelighed end andre typer kollagen, herunder den kommer fra kvæg og svin. Derfor er forbindelsen mellem disse peptider og kollagensyntese (den hastighed hvormed kroppen producerer kollagen) og dens kvalitet blevet undersøgt grundigt. For mere information om denne forskning, klik her. Desuden har man undersøgt disse peptiders evner til at forbedre hudegenskaberne. Denne forskning tyder også på at Marine Collagen kan være særlig nyttig for dem der indtager en kost, eller følger en hudplejekur, der er rig på antioxidanter. Klik her for mere information om dette.

Formlen

Imagen de harina de maiz
NatiCol® Marine Collagen

Denne specifikke type hydrolyseret kollagen er af høj kvalitet og specifikt udvundet fra Pangasius- og Tilapia-fisk, der stammer fra områder i Asien og Nord- og Sydamerika. Det der gør NatiCol® Marine Collagen så unik i forhold til konventionel Kollagen er den ekstraordinært lave molekylærvægt samt at det indeholder 8 forskellige essentielle aminosyrer.

Imagen de aloe vera
Aloe Vera

Aloe Vera er almindelig kendt for at være god for huden ved topisk brug, men det kan også være gavnligt når det tages som en del af et tilskud. Nogle af dets aktive forbindelser er blevet undersøgt med henblik på deres interaktion med frie radikaler og deres beskyttende virkning på kroppen. En undersøgelse har også vurderet Aloe Veras indvirkning på absorberingen af C-vitamin. Klik her eller her for mere information

Logo Vitamina C
C-Vitamin

C-vitamin er en af de vigtigste hudvenlige vitaminer og er kendt for at bidrage til beskyttelse af celler mod oxidativt stress og til normal kollagendannelse, som er vigtig for hudens normale funktion. Det er også kendt for at bidrage til normal kollagendannelse der hjælper med at opnå sunde knogler, brusk og tandkød samt opretholdelsen af sunde knogler og led.

Logo Coenzina Q10
CO-Q10

Coenzyme Q10, også kaldet Ubiquinon, er et vitaminlignende stof der produceres i kroppen. Efterhånden som vi bliver ældre siges det at kroppen mister sin evne til at syntetisere CO-Q10 fra den mad vi spiser og derfor benytter mange naturlige produkter der indeholder denne ingrediens. Der er også udført flere undersøgelser vedrørende CO-Q10 og aldringsprocessen. Klik her for mere information.

Imagen de Ácido hialurónico
Hyaluronsyre

Hyaluronsyre, også kendt som Hyaluronan, forekommer naturligt i kroppen og er kendt for at bidrage til en sund, fast og ung hud. Efterhånden som vi bliver ældre, og når vi udsættes for forskellige miljøfaktorer, falder niveauerne langsomt, hvilket fører til at huden bliver svagere. Derfor det anses for at være gavnligt for huden at man indtager det topiskt eller oralt for at hjælpe med at genopbygge de naturlige niveauer

Imagen de Zinc
Zink

Zink betragtes som et meget vigtigt mineral for overordnet sundhed og velvære, men det er også kendt for at være gavnligt for vedligeholdelsen af en sund hud. Dette skyldes at zink er kendt for at bidrage til beskyttelsen af celler mod oxidativt stress og til at opnå en normal proteinsyntese. Oxidativt stress er blevet udpeget som en hovedårsag til tegn på for tidlig ældning.

Komplet liste over ingredienser

Aktive Ingredienser - Marine Collagen, Aloe Vera 200: 1 (svarende til 18.000 mg af 100% ren Aloe Vera gele fra det indre af bladene), CO-Q10 (i form af Ubiquinon), Hyaluronsyre, C-vitamin (i form af Calciumsscorbat), Zink (i form af Zinkgluconat).

Andre ingredienser - Kapselskal - Hydroxypropylmethylcellulose. Antiklumpningsmidler - Maltodextrin, Magnesiumstearat og Siliciumdioxid.

Hvordan bruges det

Du skal blot tage 3 kapsler hver aften en time efter aftensmaden sammen med et glas vand. Prøv at tage kapslerne på samme tid hver dag, hvis det er muligt. Hvert glas indeholder 90 kapsler, derfor bør du have til 30 dages forbrug. Vi anbefaler at du tager det i mindst 3 måneder for korrekt at kunne vurdere tilskuddets indvirkning på din krop.

Naturligt kollagentilskud

Da Marine Collagen Advanced er fremstillet med naturlige ingredienser er det sikkert at bruge og der er ingen kendte bivirkninger. Derudover indeholder det ingen kunstige farver, smagsstoffer, sødemidler eller konserveringsmidler. Disse kapsler er også Halal-certificerede. Før du begynder at tage dem første gang skal du altid læse etiketten for at tjekke for eventuelle personlige allergier eller uhensigtsmæssigheder. Dette tilskud er ikke beregnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Allerede nu mærker jeg mere fugt til huden

S Sandra C
Bekræftet køb

Har brugt produktet i en lille måned og har derfor ikke nogle resultater endnu. Er dog lidt forvirret over hvordan det skal tages. På hjemmesiden står der en time efter aftensmaden og på produktet står der en time før. Jeg vælger dog, at tro på det, der står på produktet.

H Helle C
Bekræftet køb

God vare til prisen. Har ikke taget det så længe.

K Kenny G
Bekræftet køb

Glad for dette produkt. Min hud har fået mere glød. Kan se en tydelig forskel.

C Camilla
Bekræftet køb

Efter jeg er begyndt på dette produkt, oplever jeg mindsket appelsinhud på mine lår.

C Camilla
Bekræftet køb

Min hud har aldrig set bedre ud!

G Gaya
Bekræftet køb

Bedste kollagen jeg nogensinde har fået. Kapslerne er super nemme at tage

K Karen
Bekræftet køb

Jeg har svært ved at spise nok fisk i hverdagen så det er helt perfekt til mig

M Minna
Bekræftet køb

Mega godt produkt til os der hader smagen af fisk...

C Christian
Bekræftet køb

Jeg er bare super glad for disse kapsler og jeg elsker at tage kollagen så jeg ikke kommer til at se gammel ud før tid

M Maj

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide