Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Marine Collagen Combo

Duo supplement og ansigtsmaske

Oversigt

Marine Collagen Combo er to komplementære produkter, som er designet til at være den ideelle måde at pleje din hud. En unik duo af Marine Collagen Advanced supplement og Collagen Facemask. Denne kombination indeholder noget af det bedste kollagen samt et væld af fantastiske hudelskende ingredienser, så du kan forkæle din hud med det bedste.

  • For behandling af tegn på aldring
  • Virker indefra og udefra
  • Med Coenzym Q10 og hyaluronsyre
  • Eksklusiv NatiCol® Marine Collagen
  • Dagligt tilskud og to gange ugentligt
  • Ideel til brug på alle hudtyper

Formuleret med det eksklusive NatiCol® Marine Collagen, Marine Collagen Advanced kapsler virker på molekylært niveau indefra og udefra på din hud. Dette er suppleret med Collagen Facemask. En dobbelt-ugentlig intens nærende maske, som er designet til at hjælpe med at slukke tørstig hud. Sammen plejer de huden på alle vinkler og er den ideelle måde at hjælpe med at tackle aldringstegnene for at efterlade din hud med en smuk ungdommelig glød.

Kollagen og huden

Bestående af lange segmenter af aminosyrer arrangeret i en kæde, er kollagen strukturelle proteiner i huden og spiller en afgørende rolle i dets sundhedstilstand og vedligeholdelse. Når kroppen er ung, er der rigelige mængder af naturligt forekommende kollagen i huden, hvilket er grunden til det ser glat og blødt ud. Når vi ældes og er udsat for miljømæssige faktorer, reduceres disse niveauer, hvilket resulterer i linier og rynker. Som et resultat er kollagen en fantastisk tilføjelse til enhver naturlig hudplejerutine, da de supplerede naturlige niveauer kan bidrage til at få huden til at se og føler sig ung og sund igen.

Marine Collagen Advanced

Marine Collagen Advanced er den bedste måde at pleje din hud indefra. Maxmedix ønskede at være sikker på, at de kun brugte det bedste til deres tilskud. Dette resulterede i brugen af NatiCol® Marine Collagen, som stammer fra Pangasius og Tilapia fisk i Amerika og Asien. I forhold til andre typiske typer som kvæg og svin, siges marine kollagen at være overlegen. Dette skyldes, at peptiderne indeholder en lav molekylær størrelse, og vægten kan absorberes 1,5 gange mere effektivt i kroppen.

For at tage tingene et skridt videre, kombinerer de derefter denne fantastisk form af kollagen med en række eksklusive hudplejefavoritter. Dette inkluderer Aloe Vera, C-vitamin, CO-Q10, hyaluronsyre og zink. Hver enkelt af disse ingredienser er blevet specielt udvalgt for deres individuelle fordele for huden. Fra at hjælpe til at fugte huden, beskytte det fra eksterne kræfter og støtte sin ungdommelige styrke. Sammen gør denne eksklusive kombination til et kraftcenter af et naturligt supplement, som er designet til at støtte og styrke huden indefra og udefra.

Collagen Facemask

Collagen Facemask arbejder eksternt for at pleje huden. Denne luksuriøse maske kombinerer tre forskellige typer af plantebaseret kollagen for at skabe en forstærket effekt. Dette blandes derefter med en bred vifte af andre hudelskende ingredienser, der alle er valgt for deres evner til at hjælpe huden. Dette omfatter aloe vera, jojobaolie, E-vitamin, gulerodsekstrakt og C-vitamin. Når de kombineres, udgør disse ingredienser en effektiv ansigtsmaske, hvilket er den ideelle måde at behandle din hud, da det har til formål at nære og styrke huden.

Komplet liste over ingredienser

Marine Collagen Advanced

Aktive ingredienser - Marine Collagen, Aloe Vera 200:1 (svarende til 18.000 mg af 100% ren Aloe Vera gel), CO-Q10, (som ubikinon), hyaluronsyre, C-vitamin (som calcium ascorbat), zink (som zink gluconat).

Andre ingredienser - kapsel - HydroxyPropyl Methylcellulose. Antiklumpningsmidler - maltodextrin, magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Collagen Facemask

Aqua/vand, Cyclomethicone, Paraffinum Liquidum/mineralsk olie, Cera Alba / bivoks, Ethylhexyl methoxycinnamat, Faex uddrag / gær Extract, Glycerin, Glyceryl stearat, Kaolin, Panthenol, PIND-100 stearat, propylenglycol, Pullulan, Simmondsia Chinensis frø olie / Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Aloe Barbadensis blad ekstrakt / Aloe Vera blade ekstrakt, ascorbinsyre, hydrolyseres Corallina Officinalis ekstrakt, Daucus Carota Sativa ekstrakt, Daucus Carota Sativa (gulerod) rod ekstrakt, hydrolyseres Silke, Imidazolidinyl Urea, magnesiumsilikat aluminium / Magnesium aluminium silikat, Phenoxyethanol, tokoferyl-acetat, Citrus Aurantium Dulcis blomst olie / Citrus Sinensis (Sweet Orange) blomst olie, Limonen, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Brugsanvisning

Marine Collagen Advanced

Tag 3 kapsler hver nat omkring en time efter at have spist middag og med et glas vand. For at få det mest ud af dette eksklusive supplement, skal du tage kapslerne omkring det samme tidspunkt hver dag. 1 flaske indeholder 90 kapsler, så varer i 30 dage. Vi foreslår at bruge produktet i mindst 3 måneder for at vurdere effekten.

Collagen Facemask

Med en let og cirkulær bevægelse skal du påføre en lille mængde af masken, mens du undgår den sarte hud omkring øjne og mund. Når det først er påført, skal du læne dig tilbage og slappe af i omkring 10-15 minutter. Fjern masken forsigtigt med lunkent vand og tør med et rent håndklæde. For de bedste resultater skal du bruge det to gange om ugen.

Tip

Både Marine Collagen Advanced tilskuddet og Collagen Facemask bruger kun den bedste kollagen og naturlige ingredienser, og så er det sikkert at bruge på alle hudtyper. Når du bruger et produkt for første gang anbefaler vi, at di gennemlæser den fulde liste af ingredienser for begge produkter for at kontrollere for potentiel personlig allergi. Vi foreslår også, at du udfører en lappetest af ansigtsmasken 24 timer før brug. Denne kombination er ikke egnet til vegetarer og hvis du er gravid eller på medicin, skal du konsultere din læge først.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(23)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.10% baseret på 28 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super collagen creme giver fugt og spændstighed.

S Sandra C
Bekræftet køb

These products when used together work greatly to decrease aging in the skin.

G Gerry
Bekræftet køb

Bra!

Z Zeina
Bekræftet køb

Det här är min tredje omgång som jag köper det här paketet. Jag kan inte leva utan det nu. Det verkar förbättra min hud och är bättre än krämer och piller som är mycket dyrare.

T Tina L.
Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Jag har använt den i över ett år nu. Jag är 56 och har knappt en enda rynka.

M Marianne
Bekræftet køb

Da quando uso Marine Collagen Combo la mia pelle sembra ringiovanita di 10 anni! Complimenti, un altro grande prodotto offerto dal vostro sito.

J Jasmine
Bekræftet køb

Funziona davvero, tutti i prodotti di questa linea sono miracolosi! Assolutamente consigliato.

G Giada
Bekræftet køb

Buon pacchetto. L'ordine è stato spedito rapidamente. Ma la consegna ha richiesto diversi giorni per un problema con il corriere.

p paolo
Bekræftet køb

Ho acquistato questo kit al collagene marino composto dalla crema viso e le capsule per massimizzare i risultati del collagene marino di cui già conoscevo i benefici. Ormai la mia pelle ha riacquistato una nuova giovinezza.

O Ornella
Bekræftet køb

Questo pacchetto è il migliore della sua categoria. Gli do un 5/5.

S Simona

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide