emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

maxmedix GynecoMAX

500mg 60 Kapsler | Piller til Mandebryster
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Mandebryster kan være et problem for mange af os, men maxmedix er her for at hjælpe! GynecoMAX er en naturlig suppleret til mandebryster, skabt til at hjælpe med at styre vægt og tackle nogle af årsagerne til forstørrede bryster hos mænd. Indeholder omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser, disse piller til mandebryster er en enkel, bekvem og diskret måde at hjælpe med udseendet af dine mandebryster med lethed!

 • Naturligt supplement til mandebryster
 • Målretter overskydende fedt & vægtstyring
 • Med zink til vedligeholdelse af mandlige virilitetsniveauer
 • Indeholder en avanceret enzymblanding
 • Kun 2 kapsler om dagen
 • Velegnet til veganer & vegetarer
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er GynecoMAX?

GynecoMAX kapsler er premium piller til mandebryster fra det betroede maxmedix mærke. GynecoMAX-formlen er lavet med naturlige ingredienser af høj kvalitet, der hver især er valgt for deres evne til at hjælpe mænd med forstørrede bryster. Det er unikt på markedet og det ideelle valg for dem, der ønsker at undgå kirurgi. Da det er kapsler der er lette at tage, er dette mandebryst supplement hurtig og bekvem og bedst af alt diskret at bruge!

Hvordan slipper man af med mandebryster?

Mandebryster, også kendt som gynækomasti, kan have mange årsager, herunder fedme, alder, alkoholforbrug og en række medicinske tilstande. Så hvordan kan du slippe af med mandlige bryster? Der er mange områder i din livsstil du kan adressere for at hjælpe med at løse problemet med forstørrede mandlige bryster. Dette indebærer at have en mere afbalanceret og sund kost, sørge for at du træner regelmæssigt og prøve specifikke mandlige bryst øvesler, der retter sig mod fedtet, samt den mere drastiske mulighed ved operation. Du kan også prøve at tilføje ingredienser, der kan hjælpe med at reducere mandlige bryster, til din kost eller hvis du vil have noget lidt lettere, kan du ty til et bekvemt supplement mod mandebryster!

Hovedingredienser

Koffein

Koffein
Mange mennesker tænker på kaffe og den energiforøgelse, de modtager fra koffein, men det har også en række ekstra fordele! Dette omfatter at hjælpe med at brænde fedt i kroppen, hvilket er derfor det er fantastisk til overordnet og målrettet vægtstyring, en vigtig del af behandlingen af mandebryster.

Jod

Jod
Dette fantastiske mineral har en lang række spændende fordele, men vidste du det kan hjælpe med mandlige bryster? Dette skyldes, at jod bidrager til den normale produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og normal skjoldbruskkirtelfunktion, og problemer med skjoldbruskkirtlen er en af hovedårsagerne bag mandebryster.

Zink

Zink
Et andet fremragende mineral til kroppen og til overordnet sundhed og velvære er Zink. Dette mineral har også et stort udvalg af anvendelser og fordele, men det kan være værdifuldt for dem med mandlige bryster. Dette skyldes, at zink bidrager til opretholdelsen af normale niveauer af hormon i blodet.

Fuld liste af ingredienser: Aktive Ingredienser: Caffeine Anhydrous, Cacao (Theobroma Cacao), Broccoli Extract (5% Sulforaphane), Matcha Green Tea, Cordyceps Extract 4:1, Lactobacillus Acidophilus, Enzyme Blend: Protease, Lactase, Amalayse, Cellulase, Vitamin C, Selenium, Chromium, Vitamin B12, Zinc, Iodine.

Andre Ingredienser: Hydroxypropyl MethylCellulose (Capsule Shell), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide and Magnesium Stearate.

Anvendelse

For at bruge GynecoMAX skal du blot tage 2 kapsler om dagen med et hovedmåltid. Den nøjagtige tid på dagen er op til dine præferencer, men vi anbefaler samtidig konsekvent, at tage dem på samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så der er nok til en komplet 30 dages behandling. Kontakt læge før brug, hvis du er under medicinsk vejledning eller tager medicin. Tjek altid etiketten og læs den komplette liste over ingredienser inden første brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

90% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Lidt for tidligt at sige noget

  T Tim small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • de er nogle gode Produkter som jeg kan anbefale andre at prøve hilsen jan.s

  j jan trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • De virker fint

  K Kev small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Det virker!

  D Dan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • fungerer godt for mig

  P Paul small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person