Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

GynecoMAX Kapsler mod mandebryster

500 mg 60 Kapsler | Målrettet overskydende fedt & vægtstyring

Oversigt

Mandebryster kan være et problem for mange af os, men maxmedix er her for at hjælpe! GynecoMAX er et naturligt tilskud til mandebryster, skabt til at hjælpe med at styre vægt og tackle nogle af årsagerne til forstørrede bryster hos mænd. Pillerne indeholder omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser, og de er en enkel, bekvem og diskret måde at hjælpe med udseendet af dine mandebryster med lethed!

 • Naturligt tilskud til mandebryster
 • Målretter overskydende fedt & vægtstyring
 • Med zink til vedligeholdelse af mandlige virilitet niveauer
 • Indeholder en avanceret enzymblanding
 • Kun 2 kapsler om dagen
 • Velegnet til veganer & vegetarer
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Køb 1 209 kr.
 • Køb 2 376 kr. 418 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 501 kr. 627 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er GynecoMAX?

GynecoMAX kapsler er premium piller til mandebryster fra det troværdige maxmedix mærke. GynecoMAX-formlen er lavet med naturlige ingredienser af høj kvalitet, der hver især er valgt for deres evne til at hjælpe mænd med forstørrede bryster. Det er unikt på markedet og det ideelle valg for dem, der ønsker at undgå kirurgi. Da det er kapsler der er lette at tage, er dette mandebryst tilskud hurtigt og bekvemt og bedst af alt diskret at bruge!

Hvordan slipper man af med mandebryster?

gynecomax
gynecomax

Mandebryster, også kendt som gynækomasti, kan have mange årsager, herunder fedme, alder, alkoholforbrug og en række medicinske tilstande. Så hvordan kan du slippe af med mandlige bryster? Der er mange områder i din livsstil du kan adressere for at hjælpe med at løse problemet med forstørrede mandlige bryster. Dette indebærer at have en mere afbalanceret og sund kost, sørge for at du træner regelmæssigt og prøve specifikke mandlige bryst øvelser, der retter sig mod fedtet, samt den mere drastiske mulighed ved operation. Du kan også prøve at tilføje ingredienser, der kan hjælpe med at reducere mandlige bryster, til din kost eller hvis du vil have noget lidt lettere, kan du ty til et bekvemt tilskud mod mandebryster!

Hovedingredienser

Koffein
Koffein

Mange mennesker tænker på kaffe og den energiforøgelse, de modtager fra koffein, men det har også en række ekstra fordele! Dette omfatter at hjælpe med at brænde fedt i kroppen, hvilket er derfor det er fantastisk til overordnet og målrettet vægtstyring, en vigtig del af behandlingen af mandebryster.

Jod
Jod

Dette fantastiske mineral har en lang række spændende fordele, men vidste du det kan hjælpe med mandlige bryster? Dette skyldes, at jod bidrager til den normale produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og normal skjoldbruskkirtelfunktion, og problemer med skjoldbruskkirtlen er en af hovedårsagerne bag mandebryster.

Zink
Zink

Et andet fremragende mineral til kroppen og til overordnet sundhed og velvære er Zink. Dette mineral har også et stort udvalg af anvendelser og fordele, men det kan være værdifuldt for dem med mandlige bryster. Dette skyldes, at zink bidrager til opretholdelsen af normale niveauer af hormon i blodet.

Fuld liste af ingredienser: Aktive Ingredienser: Caffeine Anhydrous, Cacao (Theobroma Cacao), Broccoli Extract (5% Sulforaphane), Matcha Green Tea, Cordyceps Extract 4:1, Lactobacillus Acidophilus, Enzyme Blend: Protease, Lactase, Amalayse, Cellulase, Vitamin C, Selenium, Chromium, Vitamin B12, Zinc, Iodine.

Andre Ingredienser: Hydroxypropyl MethylCellulose (Capsule Shell), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide and Magnesium Stearate.

Anvendelse

For at bruge GynecoMAX skal du blot tage 2 kapsler om dagen med et hovedmåltid. Den nøjagtige tid på dagen er op til dine præferencer, men vi anbefaler samtidig konsekvent, at tage dem på samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så der er nok til en komplet 30 dages behandling. Kontakt læge før brug, hvis du er under medicinsk vejledning eller tager medicin. Tjek altid etiketten og læs den komplette liste over ingredienser inden første brug.

GynecoMAX Kapsler mod mandebryster 500 mg 60 Kapsler | Målrettet overskydende fedt & vægtstyring

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

74.55% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

de er nogle gode Produkter som jeg kan anbefale andre at prøve hilsen jan.s

j jan
Bekræftet køb

fungerer godt for mig

P Paul
Bekræftet køb

Det virker!

D Dan
Bekræftet køb

De virker fint

K Kev
Bekræftet køb

Lidt for tidligt at sige noget

T Tim
Bekræftet køb

De virker hvis man spiser sundt og træner samtidig

T Tage
Bekræftet køb

Jeg oplevede ikke en så stor forskel...

H Holger
Bekræftet køb

Virkede rigtig fint for mig!

U Ulf
Bekræftet køb

Super godt produkt til en billig penge!

K Kjeld
Bekræftet køb

Det er så pinligt med mandebryster så jeg håber virkelig kapslerne kan hjælpe.. Fik dem anbefalet af en ven..

H Henrik

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide