Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

maxmedix HemaGo Creme

60 ml Creme | Naturlig Beroligende Formular til Hæmorider

HemaGo Creme fra maxmedix tilbyder dig en beroligende, let tilgang, der udnytte naturens kræfter. Et ekspertudvalg af naturlige botaniske ingredienser samles sammen med E-vitamin i en perfekt afbalanceret formel. HemaGo cremen er designet til at være en nem tilføjelse til din daglige rutine og tilbyder enkel tryghed og komfort, så du kan føle, at du tager et positivt skridt fremad med at tackle problemet med hæmorider.

  • Ideel på irriterede rektale områder
  • Beroliger og hydrerer
  • Rig på naturlige beskyttende ekstrakter
  • Med Aloe Vera, Calendula & Kamille
  • Beriget med beskyttende Vitamin E
  • Dermatologisk testet
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist
249
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er HemaGo Creme?

En beroligende tilgang, denn creme er designet til at hjælpe med problemet med hæmorider. Denne creme er lavet af naturlige ingredienser, med daglig anvendelse, HemaGo Cremen kan hjælpe dig med at komme videre med en øget følelse af komfort, lethed og selvtillid i din krop, mens du ved at du behandler dit bekymrende område med den bedst mulige pleje.

Protect
Beskyt

Med henblik på at fugte, beskytte og styrke huden bruges en række potente faktorer. Sukkulent plante ekstrakt, Aloe Vera, er inkluderet med E-vitamin, som begge er elskede for deres let berørte, hudelskende fordele.

Calm
Berolig

Når man oplever ømhed og irritation, er der behov for en intensiv beroligende tilgang. Med dette i tankerne bruges en trio af hædret botaniske derivater, Kamille, Calendula og Bisabolol.

Revitalise
Revitaliser

Cirkulation er en af hoved måderne til at hjælpe med hæmorider. Den revitaliserende blomst, Ruscus er inkluderet. Troldhassel er kendt for sin brug, ved hævelse, mens Arnica er elsket for sin anvendelse på rød hud.

Fuld liste af ingredienser

Aqua (Water), Hamamelis Virginiana water, Aloe barbadensis leaf extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Alcohol Denat., Caprylyl Glycol, Menthol, Panthenol, Triethanolamine, Allantoin, Disodium EDTA, Carbomer, Phenylpropanol, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Solidago Virgaurea Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Helianthus Annuus Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

Anvisning

Anvend cremen på det påvirkede område, med en ren finger med bløde, cirkulære bevægelser indtil det er helt absorberet. Gentag to gange dagligt, helst om morgenen og aftenen. Brug lige så længe, du finder det nødvendigt, selvom de relevante problemer ofte genopstår, men vi anbefaler, at du investerer i langvarig brug, så du altid har creme til rådighed, når det er nødvendigt.

Check den fulde liste af ingredienser for personlige allergener. Hvis du er blevet diagnosticeret med et specifikt problem vedrørende dette område, bør du konsultere en læge før brug.

Læs mere
maxmedix HemaGo Creme 60 ml Creme | Naturlig Beroligende Formular til Hæmorider

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det var ok. Ingen problemer.👍👍👍👍

M Marek S
Bekræftet køb

Virkede på minde end en uge

L Lisbeth M
Bekræftet køb

UUNDVÆRLIG

V Visti B
Bekræftet køb

jeg tro at det virker synse bage ikke den bliver minder

O Ole S
Bekræftet køb

Jeg vil bare sige at, jeg var meget imponeret over smertelindringen af Hemago creme. Jeg føler som mig selv igen, efter at brugt det blot et par dage.

D Dennis
Bekræftet køb

Er meget imponeret over den øjeblikkelige lindring Hemago cremen giver.

S Sofie
Bekræftet køb

Det virker rigtig godt - meget bedre end den salve jeg fik anbefalet fra lægen

H Hansen
Bekræftet køb

Hurtig virkning. jeg er meget tilfreds med hemago

L Louisa
Bekræftet køb

Indtilvidere meget tilfreds. det virker eftersigende som det skal

A Alexander Johansen
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter