Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VariGo Creme mod karsprængninger på ben

60 ml Creme | Tilskud til fjernelse af karsprængninger

Oversigt

Formuleret med en række fordelagtige botaniske ingredienser, har VariGo Creme til formål at hjælpe med synligheden af mindre attraktive årer på benene. Den absorberes hurtigt og har en behagelig aroma, og den er det ideelle valg for dem, der leder efter en naturlig og overfladisk måde at pleje sunde ben. Cremen hjælper ved at nære, berolige og styrke i dybden, hvilket gør det til den komplette alt-i-en creme som du kan nyde.

  • Til synlige ben årer
  • Intensivt hydrerende og nærende
  • Med Aloe Vera, Shea Smør & Kollagen
  • Vitamin E til at styrke & beskytte
  • Anvend to gange dagligt
  • Hurtigt & let absorberet
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Hvad er maxmedix VariGo Leg Cream?

Denne creme er en naturlig formular designet til at hjælpe med problemer med åreknuder. Den anvendes på det ønskede område og absorberes hurtigt og hydrerer og nærer huden, mens den arbejder dybt nede. En naturlig måde, med ingredienser som aloe vera, kollagen og shea smør, til at hjælpe med synligheden og ubehagelighederne ved disse mindre attraktive årer

VariGo Leg Cream formular

Fuld liste af ingredienser

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimeticone Mentha Arvensis Leaf Oil, Niacinamide, Soluble Collagen, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Zinc Oxide (CI77947), Caprylyl glycol, Citrus Limon Peel Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Lavandula Hybrida Oil, Hesperidin Methyl Chalcone, Disodium Edta, Allantoin, Phenylpropyl, Cistus Ladaniferus Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Carbomer, Tocopherol.

Anvisning

Anvend helt simpelt cremen blidt, ved at massere den ind i det ønskede område på benene eller fødderne i en cirkulær bevægelse, indtil det er helt absorberet. Brug to gange dagligt, helst en gang om morgenen og en gang om aftenen. For de bedste resultater, brug sammen med VariGo Kapsler. VariGo Leg Cream er lavet til en høj standard ved hjælp af naturlige ingredienser, og har derfor ikke nogen kendte bivirkninger og er sikker at bruge. Læs hele listen af ingredienser og check for personlige allergener. Konsulter en læge før brug, hvis du er gravid, ammer eller på medicin. Dette produkt er ikke for dem, der er yngre end 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

74.29% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, jeg kan anbefale VariGo til alle med tydelige åreknuder eller åresprængninger

D Diana
Bekræftet køb

Jeg har nu brugt VariGo i en måneds tid, og jeg må sige at jeg kan se en forskel allerede. Jeg glæder mig til at se resultatet efter længere tids brug.

C Caroline
Bekræftet køb

Den her creme har hjulpet en hel del på de blå åresprængninger jeg har på lårene. Kan klart anbefales

M Maj
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

N Nikolaj
Bekræftet køb

Kan godt anbefales - personligt synes jeg den virkede endnu bedre da jeg supplerede med tabletterne, men også ganske udemærket for sig selv

A Albert
Bekræftet køb

Synes ikke om duften, men den virker

F Frankie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide