Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VariGo Creme til karsprængninger på ben

60 ml Creme | Creme til fjernelse af karsprængninger

Oversigt

VariGo er en creme med naturlige ingredienser som aloe Vera, sheasmør og collagen til karsprængninger på benene. Cremen er hurtigabsorberende, og er den ideelle creme at inkludere i din hudpleje, hvis du har problemer med synlige blodkar på benene. Virker nærende, lindrende og styrker i dybden, og kan bidrage til, at du igen får selvtilliden til at vise dine ben frem, hvis du har træt af dine synlige karsprængninger.

  • Til synlige karsprængninger
  • Hydrerer og nærer
  • Med aloe vera, sheasmør og collagen
  • E-vitamin til at styrke og beskytte
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Hvad er VariGo-creme til karsprængninger?

VariGo er en creme lavet af naturlige ingredienser til at hjælpe med problemer med åreknuder. Den bruges på det problematiske område, absorberes hurtigt, hydrerer og nærer huden, mens den virker dybdegående. Er lavet med ingredienser som aloe vera, collagen og sheasmør, og er en naturlig måde til at hjælpe med synligheden og ubehagelighederne ved disse mindre attraktive årer.

VariGo-cremens egenskaber

Ingrediensliste

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimeticone Mentha Arvensis Leaf Oil, Niacinamide, Soluble Collagen, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Zinc Oxide (CI77947), Caprylyl glycol, Citrus Limon Peel Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Lavandula Hybrida Oil, Hesperidin Methyl Chalcone, Disodium Edta, Allantoin, Phenylpropyl, Cistus Ladaniferus Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Carbomer, Tocopherol.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du bruger cremen to gange dagligt morgen og aften ved at massere den ind på det ønskede område på ben eller fødder i en cirkulær bevægelse, indtil cremen er helt absorberet. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger cremen sammen med VariGo-kosttilskuddet.

Anbefalinger

VariGo er en creme lavet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

VariGo Creme til karsprængninger på ben
VariGo Creme til karsprængninger på ben

60 ml Creme | Creme til fjernelse af karsprængninger

151 kr. 189 kr.

+
maxmedix VariGo Kapsler
maxmedix VariGo Kapsler

60 Kapsler | Mod synlige karsprængninger på benene

199 kr. 249 kr.

1 Vare

151 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

74.29% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, jeg kan anbefale VariGo til alle med tydelige åreknuder eller åresprængninger

D Diana
Bekræftet køb

Jeg har nu brugt VariGo i en måneds tid, og jeg må sige at jeg kan se en forskel allerede. Jeg glæder mig til at se resultatet efter længere tids brug.

C Caroline
Bekræftet køb

Den her creme har hjulpet en hel del på de blå åresprængninger jeg har på lårene. Kan klart anbefales

M Maj
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

N Nikolaj
Bekræftet køb

Kan godt anbefales - personligt synes jeg den virkede endnu bedre da jeg supplerede med tabletterne, men også ganske udemærket for sig selv

A Albert
Bekræftet køb

Synes ikke om duften, men den virker

F Frankie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide