Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

maxmedix VariGo Kapsler

60 Kapsler | Mod synlige karsprængninger på benene

Oversigt

Formuleret med 7 aktive ingredienser, er VariGo kapsler fra maxmedix designet til at støtte sunde ben indefra. Disse premium kapsler er designet til let daglig brug, og er ideel til dem der kæmper med trætte og ømme ben. Tag bare 2 kapsler om dagen, og vær på vej til at føle dig sundere og stærkere!

 • Tabletter mod karsprængninger
 • Til trætte, ømme ben
 • 7 naturlige aktive ingredienser
 • Med Hestekastanjefrø & Fyrretræbark Ekstrakt
 • Beriget med Piperine
 • Komplimenterer brugen af VariGo Creme
 • Certificeret høj kvalitet
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Mænd & kvinder
 • GMO Free

Hvad er VariGo Kapsler?

Som naturlige kapsler til karsprængninger er hver ingrediens i VariGo kapsel formularen nøje udvalgt for dets kendte fordele. Dette tilskud er det perfekte valg for dem der leder efter en naturligt måde at lindre en træt og øm følelse i benene med bare 2 daglige kapsler. Kapsel formen giver minimal indtrængen i din dag og dens premium naturlige formular triumferer mod konkurrenterne!

Hvordan kan et tilskud hjælpe med mine åreknuder?

Åreknuder findes som regel i benene og fødderne, og er de årer der er hævede, forstørrede og blå til en mørk lilla i farven. Hvis de er skyld i seriøs ubehag, bør du overveje at gå til en læge, men, hvis de bare er lettere irriterende og træls at se på, anbefaler vi at prøve et naturligt tilskud til at hjælpe med dem. Det kan være svært at finde de bedste kapsler til åreknuder, til hver person, men et naturligt valg er ofte det foretrukne.

VariGo hovedingredienser

Andre Ingredienser

Hestekastanjafrø (Aesculus Hippocastanum L.), Fyrbak (Pinus Pinaster), Hvid vegetabilsk gelatinekapsel som indkapslingsmiddel, Hesperidin Frugt (Citrus Aurantium) Ekstrakt (Tørt), Rosmarinblad (Rosmarinus Officinalis L.)Ekstrakt (Tørt), Hamamelisblad (Hamamelis Virginiana L.) Ekstrakt (Tørt), Ruscus rod (Ruscus Aculeatus), Sort Peberfrugt (Piper Nigrum L.) Ekstrakt (Tørt), Antiklumpningsagent: Vegetablisk magnesiumstearat (E470b), Siliciumdioxid (E551)

Hvordan du tager VariGo Kapsler

Tag 2 kapsler dagligt sammen med et glas vand. Tag dem efter et måltid. Uanset hvilken tid på dagen, du vælger at tage kapslerne, anbefaler vi, at du tager dem samme tid hver dag. Hver æske indeholder kapsler til 30 serveringer. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi, at du anvender disse kapsler sammen med VariGo Creme til topisk brug.

Advarsel

Opbevar dette tilskud et køligt og tørt sted (under 30°C). Indtag ikke mere end den daglige anbefalede mængde pr dag. Dette er et kosttilskud og kan derfor ikke erstatte en varieret og balanceret diæt og/eller en sund livsstil. Hold dette tilskud uden for børns rækkevidde. Tag ikke disse kapsler hvis du er allergisk

overfor nogen af ingredienserne. Brug ikke dette kosttilskud under graviditet eller hvis du ammer. Anvend ikke dette kosttilskud, hvis du er i hypersensitiv behandling. Giv ikke dette kosttilskud til børn under 12 år. Stop brugen af kosttilskuddet hvis du oplever agitation eller bliver nervøs.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

maxmedix VariGo Kapsler
maxmedix VariGo Kapsler

60 Kapsler | Mod synlige karsprængninger på benene

249 kr.

+
VariGo Creme til karsprængninger på ben
VariGo Creme til karsprængninger på ben

60 ml Creme | Creme til fjernelse af karsprængninger

189 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkeligt effektive tabletter. Flere af mine åreknuder er blevet meget mindre synlige, og jeg har ikke fået nye siden jeg er begyndt på disse tabletter.

M Merete
Bekræftet køb

Er hurtigt blevet rigtig glad for disse tabletter, men jeg tror at jeg for fremtiden vil prøve at købe cremen også, så det kan gå lidt hurtigere

A Aske
Bekræftet køb

Virkeligt gode tabletter! Kan kun anbefale dem, intet dårligt herfra

P Phillip
Bekræftet køb

Kan godt anbefale disse tabletter. Jeg køber dem sammen med cremen, og så er det faktisk en rigtig god kombination

J Jane
Bekræftet køb

Jeg har haft problemer med åreknuder i lang tid, men heldigvis kan jeg sige at disse tabletter har hjulpet med at gøre dem meget mindre synlige

R Rebekka
Bekræftet køb

Mine ben ser faktisk bedre ud nu

D Dawn
Bekræftet køb

Jeg tager 2 piller sammen med et måltid hver dag

B Bitten
Bekræftet køb

Fungerer fint for mig.

C Caroline
Bekræftet køb

Kan bestemt anbefale dette produkt!

T Torben
Bekræftet køb

Mine ben og fødder føles friskere end før. Tak!

K Karen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide