emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Moisture Repair

Serum med hyaluronsyre
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Denne Moisture Repair Serum™ til opstramning af hud er en naturlig serum udviklet af det anerkendte mærke Adrian London. Denne serum indeholder hyaluronsyre, som styrker cellerne og strammer huden op. Denne serum er ligeledes i stand til at reducere oxidativt stress i cellerne, hvilket giver huden mere elasticitet og fugt. Stram huden op i dag med Moisture Repair Serum™ fra Adrian London!

 • Reducerer fine linjer og rynker på effektiv og sikker vis
 • Udglatter tør og beskadiget hud
 • Indeholder hyaluronsyre, for at øge fugtigheden i huden
 • Indeholder vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter
 • Fri for parabener, phthalater og sulfater
 • 100% naturligt – ingen bivirkninger

Ønsker du at få den friske fornemmelse på huden tilbage? Moisture Repair Serum™ til opstramning af hud kan give dig præcis hvad du ønsker! Denne serum indeholder alle de essentielle næringsstoffer du har brug for, for at stram huden op. Din hud vil hurtigt se meget yngre og smukkere ud. Få ungdommen tilbage med denne effektive serum fra Adrian London!

 • Glutenfri

Hvad er Moisture Repair Serum™?

Allerede i midten af tyverne begynder huden at aldre, og cellerne stopper med at regenerere af sig selv. Du vil langsomt ældes, og din hud vil se slap ud. Du vil hurtig savne din unge, smukke og stramme hud. Dette er der råd for, med denne serum fra Adrian London. Stram huden op igennem hyaluronsyren i serummen, som styrker cellerne og beskytter dem mod for tidlig ældning. Daglig brug af denne effektive serum forbedrer hudens elasticitet, og din hud vil derved se yngre og friskere ud.

Hvordan virker denne serum?

Af ren og skær natur producerer vores krop hyaluronsyre, som forsyner cellerne med tilstrækkelig fugt og balance. Produktionen af denne syre kan med tiden reducereres mere og mere. Resultatet bliver slap og rynket hud. Med Moisture Repair Serum™ fra Adrian London til opstramning af hud, kan du komme denne slappe og rynkede hud til livs. Denne serm tilføjer den rette dosis syre, hvilket reducerer rynker og huden strammes op. Du vil atter have smuk, ungdommelig og vital hud igen. Denne serum virker igennem antioxidanter, vitaminer og mineraler, som gør huden modsandsdygtig og selvreparerende igen. Dette vi tager til dagligt, såsom alkohol, nikotin eller blot en usund livsstil, er hvad der kan fremskynde ældningen af huden, hvilket denne serum i høj grad beskytter huden mod. Få stram hud med denne effektive og 100% naturlige serum, og oplev at ungdommeligheden og vitaliteten i din hud kommer tilbage.

Ingrediensliste

Udover rent vand, indeholder denne effektive serum følgende naturlige ingredienser:

Hyaluronsyre

Dette kaldes i kosmetikindustrien for ”de unges springvand”, og findes allerede fra naturens side i vores hudceller. Produktionen af denne syre falder dog med alderen, og derfor er det vigtigt at tage et hvis tilskud til denne syre. Denne serum indeholder præcis den mængde hyaluronsyre din krop har brug for, for at reducere rynker og for hurtig ældning.

Ethylhexylglyzerin

Er en naturligt beskyttende middel til huden, som er fremstillet af korn og planter. I denne serum til opstramning af hud, findes denne ingrediens i tilpasset mængde, for at fugte og beskytte huden mod skadelige miljømæssige påvirkninger, som kan reducerer spændinger i huden.

Phenoxyethanol

Afledt af planter, phenoxyethanol beskytter huden mod skadelige påvirkninger udefra, hvilket sørger for, at huden bevarer sin unge elasticitet, så du kan få stram hud på effektiv og sikker vis.

Er der bivirkninger ved Moisture Repair Serum™?

Da alle ingredienser i denne effektive serum fra Adrian London er naturlige, bør du ikke opleve nogen form for bivirkninger. Vi anbefaler dog at du alligevel tager et kig på ingredienslisten, for at se hvorvidt du potentielt er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Er du i tvivl, kan du prøve serummen på din håndflade, for at se, om du får en allergisk reaktion. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores venlige og danske kundeservice mellem kl. 10-18 hver hverdag.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • har byttet min gamle rynkecreme ud med denne serum.. den er simpelthen så god! har reduceret mine fine linjer, og min mand siger jeg ser 10 år yngre ud.. super god serum!

  G Grete small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • fantastisk anti rynke creme! elsker dette produkt!

  m marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • har reduceret mien linjer og opstrammet min hud.. eneste negative er prisen, det er sgu dyrt!

  a andrea small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person