Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

mysmile Menthol & Kul Tandpasta med Børste

Bleg dine tænder derhjemme

Oversigt

Smil til verden og verden smiler til dig - få en god grund til at smile stort til verden med denne tandblegnings kombipakke. Du får en naturlig og letanvendelig løsning til at lysne dit smil, og til at komme pletter og misfarvninger til livs. Opbyg selvtillid og giv dit smukke smil den chance til at stråle, det fortjener. Med en tandpasta til brug om dagen og en til brug om aftenen, samt en miljøvenlig bambustandbørste, er denne kombipakke en ideel løsning og et valg der er passer til enhver, der tænker på miljøet!

  • Med to tandpasta og to bambustandbørster
  • Naturlig og sikker tandblegning
  • Fri fra flour
  • Ideelt valg til sensitive tænder
  • Miljøvenligt alternativ
  • Velegnet veganere og ikke testet på dyr

Det er godt at smile

Smilet er et af de største accessories vi har - og det er et vi alle har! De fleste kan nok nikke genkendende til, at et smil kan gøre en kæmpe forskel og sprede enorm glæde. Smil er en essentiel del af vores sociale interaktioner - det er noget vi gør dagligt, og noget der kan efterlade et indtryk hos andre mennesker, om det så er en date, en jobsamtale eller en tur ud med familien.

Det er derfor vigtigt at vi plejer vores smil. En af de første ting der lægges mærke til ved et smil er tænderne - og det er også en af de ting vi ofte kan føle os utrygge ved, når vi smiler, da det er normalt at opleve pletter på tænderne på grund af madvarer og drikke såsom te og kaffe. En god tandpleje er derfor nødvendig, for at have det skinnende smil vi alle fortjener at kunne vise frem hver dag!

Til netop dette formål kan du få mysmile kombipakken med tandpasta og bambustandbørste, særligt sammensat til at hjælpe dig pleje dine tænder og håndtere pletter på tænderne. Få mere selvtillid og efterlad mennesker med et skønt smil!

De vigtigste ingredienser i kombipakken

I denne kombipakke får du to pakker af tandpasta og en tandbørste af bambus. Hver tandpasta, en til brug om dagen og en til brug om aftenen, er særligt designet med naturlige produkter, til at hjælpe dig tage vare på dit smil og dine tænder. De naturlige ingredienser er særligt udvalgt på baggrund af deres anerkendte egenskaber til at hjælpe med at håndtere pletter på tænderne!

Menthol
Menthol er inkluderet, på baggrund af den velkendte og friske duft og smag. Derudover er menthol anerkendt for at bidrage til at rense tænderne grundigt.

Calciumcarbonat
Calciumcarbonat er anerkendt for sine evner til at hjælpe med at fjerne plak og skind, samt at håndtere pletter på overfladen af tænderne. Det kan derfor bidrage til at lysne tænderne, ved at hjælpe med på mild og naturlig vis at fjerne uønskede pletter og farver på overfladerne.

Kulpulver
Kul er vokset i popularitet, da forskning har påvist, at det er stærkt absorberende. Dette betyder, at det kan hjælpe med at fjerne snavs og pletter, ved på mild vis at polere tænderne.

Aloe Vera
Aloe Vera er tilsat på baggrund af dets antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at støtte din tandpleje og opretholde en sund mund. Det kan hjælpe med at pleje dit tandkød, og indeholder derudover antioxidanter, der kan hjælpe med at bekæmpe uønskede og skadelige enheder i munden.

Hvem er det til?

Denne kombipakke er til alle, der ønsker at pleje deres tænder, samt lysne dem. På baggrund af de naturlige ingredienser er den velegnet vegetarer og veganere. Denne kombipakke anbefales ikke til brug for børn under 12 år.

Anvendelse

Denne kombipakke består af let anvendelige naturlige produkter til at lysne dit smil. Produkterne er veganske, ikke testet på dyr og er produceret med miljøet i fokus. Tilsammen udgør de et naturligt alternativ til at lysne tænderne og hjælpe med at behandle pletter. Fordi det er naturlige produkter er det særligt velegnet individer med sensitive tænder.

Produkterne er sammensat til daglig anvendelse, hvilket er grundlaget for at du opnår synlige resultater. Med både en tandpasta til brug om dagen og en tandpasta til brug om aftenen, betyder det derfor at du skal bruge dette to gange om dagen.

Tandpasta med menthol til brug om dagen

Brug en mængde på størrelse med en ært, og børst dine tænder i 2 minutter i løbet af dagen.

Tandpasta med kul til brug om aftenen

Brug en mængde på størrelse med en ært, og børst dine tænder i 2 minutter før du går i seng.

Et godt råd med på vejen: For bedste resultat anbefaler vi at du bruger denne kombipakke i forbindelse med mySmile Menthol tandpasta, til normalt brug.

Ingredienser

Denne kombipakke indeholder to forskellige tandpasta, en til brug om dagen og en til brug aften/nat.

Tandpasta til om dagen

Sorbitol, Aqua(Vand), Hydratiseret Silica, Glycerin, Laurylglucosid, Cellulosegummi, Xanthangummi,Calciumcarbonat, Natriumsaccharin, Natriumbenzoat, Calciumhydrogenphosphatdihydrat, Kaliumchlorid, Aromastoffer, Menthol, Magnesiumcarbonat, Copernicia Cerifera Voks, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Blad Ekstrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) Frøolie, Matricaria chamomilla (Kamille) Blomstekstrakt

Tandpasta til om aftenen

Sorbitol, Aqua(Vand), Hydratiseret Silica, Glycerin, Natriumcocoulglutamat, Cellulosegummi, Xanthangummi, Trækulspulver, Natriumsaccharin, Natriumbenzoat, Calciumhydrogenphosphatdihydrat, Aromastoffer, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) Frøolie, Ananas comosus (Ananas).

Vores Tilbud

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide