Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

mysmile Menthol & Kul Tandpasta med Børste

Bleg dine tænder derhjemme

Oversigt

  • Med 2 bambus-tandbørster til tandblegning hjemme
  • 1 menthol-tandpasta til brug hver morgen
  • 1 aktivt kul-tandpasta til brug hver aften
  • Ingen flour og perfekt til sensitive tænder
  • 100% tilfredshedsgaranti

mysmile tandblegningssættet er designet til tandblegning hjemme og kommer med to bambustandbørster samt to forskellige tandpastaer; en med aktivt kul og en med menthol.

Brug menthol-tandpastaen hver morgen, når du står op og brug herefter aktivt kul-tandpastaen hver aften før sengetid, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at lysne dit smil og komme pletter samt misfarvninger til livs.

  • Tilfredshedsgaranti
  • BPA-fri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Uden parabener

Det er sundt at smile

Smilet er et af de vigtigste accessories vi har - og det er et vi alle har! De fleste kan nok nikke genkendende til, at et smil kan gøre en kæmpe forskel og sprede enorm glæde. Smil er en essentiel del af vores sociale interaktioner - det er noget vi gør dagligt, og noget der kan efterlade et indtryk hos andre mennesker, om det så er en date, en jobsamtale eller en tur ud med familien.

Det er derfor vigtigt, at vi plejer vores smil. En af de første ting, der lægges mærke til ved et smil, er tænderne - og det er også en af de ting, vi ofte kan føle os utrygge ved, når vi smiler, da det er normalt at opleve pletter på tænderne på grund af madvarer og drikke såsom te og kaffe. En god tandpleje er derfor nødvendig for at få det skinnende smil, som vi alle fortjener!

Til netop dette formål kan du få mysmile kombipakken med tandpasta og bambustandbørste, særligt sammensat til at hjælpe dig pleje dine tænder og håndtere pletter på tænderne. Få mere selvtillid og efterlad et godt førstehåndsindtryk med et smukt smil!

De vigtigste ingredienser i kombipakken

I denne kombipakke får du to forskellige tandpastaer og to bambustandbørster: En mentholtandpasta til brug om morgenen og en tandpasta med aktivt kul til brug om aftenen til at hjælpe dig med tage vare på dit smil og dine tænder. De naturlige ingredienser er særligt udvalgt på baggrund af deres anerkendte egenskaber til at hjælpe med at håndtere pletter på tænderne!

Menthol
Menthol er inkluderet på baggrund af den velkendte og friske duft og smag. Derudover er menthol anerkendt for at bidrage til at rense tænderne grundigt.

Calciumcarbonat
Calciumcarbonat er anerkendt for sine evner til at hjælpe med at fjerne samt at håndtere overfladiske pletter på tænderne. Det kan derfor bidrage til at lysne tænderne ved at bidrage på en mild og naturlig vis at fjerne uønskede pletter og farver på overfladerne.

Aktivt kul
Kul er vokset i popularitet, da forskning har påvist, at det er stærkt absorberende. Dette betyder, at det kan bidrage til at fjerne snavs og pletter ved på mild vis at polere tænderne.

Aloe Vera
Aloe Vera er tilsat på baggrund af dets antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der kan bidrage til din tandpleje og opretholde en sund mund. Det kan bidrage til at pleje dit tandkød, og indeholder derudover antioxidanter, der kan bidrage til at bekæmpe uønskede og skadelige enheder i munden.

Brugsvejledning

Kombipakken indeholder naturlige produkter ideelle til tandblegning hjemme. Produkterne er veganske, ikke testet på dyr og er udviklet med miljøet i fokus. Sammen er de et naturligt alternativ til at lysne tænderne og hjælpe med at behandle pletter. Kan bruges af alle og er særligt velegnet til personer med sensitive tænder.

Er velegnet til daglig brug, og bør bruges dagligt i minimum 3 måneder for at få det bedste resultat. Brug morgen-tandpastaen hver morgen og aften-tandpastaen hver aften før sengetid som en del af din tandplejerutine.

Methol tandpasta til brug om morgenen
Brug en mængde på størrelse med en ært, og børst dine tænder i 2 minutter hver morgen.

Aktivt kul-tandpasta til brug om aftenen
Brug en mængde på størrelse med en ært, og børst dine tænder i 2 minutter før sengetid.

Ingrediensliste

Menthol tandpasta
Sorbitol, Aqua(Vand), Hydratiseret Silica, Glycerin, Laurylglucosid, Cellulosegummi, Xanthangummi,Calciumcarbonat, Natriumsaccharin, Natriumbenzoat, Calciumhydrogenphosphatdihydrat, Kaliumchlorid, Aromastoffer, Menthol, Magnesiumcarbonat, Copernicia Cerifera Voks, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Blad Ekstrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) Frøolie, Matricaria chamomilla (Kamille) Blomstekstrakt

Aktivt kul-tandpasta
Sorbitol, Aqua(Vand), Hydratiseret Silica, Glycerin, Natriumcocoulglutamat, Cellulosegummi, Xanthangummi, Trækulspulver, Natriumsaccharin, Natriumbenzoat, Calciumhydrogenphosphatdihydrat, Aromastoffer, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) Frøolie, Ananas comosus (Ananas).

Ofte købt sammen

mysmile Menthol & Kul Tandpasta med Børste
mysmile Menthol & Kul Tandpasta med Børste

Bleg dine tænder derhjemme

199 kr.

+
mysmile Tandblegningssæt
mysmile Tandblegningssæt

6 dages program til lysere tænder

495 kr.

+
Candida Kosttilskud med Probiotika
Candida Kosttilskud med Probiotika

180 Kapsler | Fremmer venlige bakterier i tarmen

205 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(24)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.72% baseret på 38 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Refreshing! Does exactly what it says. I use it regularly. Would highly recommend!

C Carla
Bekræftet køb

Bought this a month ago. Worked really well for me! My teeth look brighter than ever before! Love the bamboo brushes, so gentle on my teeth! Awesome product!

K Karen
Bekræftet køb

I ordered recently and have been using the toothpastes and the brush for two days now. I love the mint flavour of the day toothpaste! Hope it’s gonna help me whiten my teeth soon!

R Rachel
Bekræftet køb

I wasn’t sure about buying these. But after using it for one month, I thank myself for trying it. So effective toothpastes at such a cheap price! Can’t believe it! Will order it again!

L Lisa
Bekræftet køb

Perfect alternative for nasty chemical-filled teeth products! A great combo for everyday brushing needs. My teeth look and feel so clean. The days of yellow teeth are gone thankfully!

E Emma
Bekræftet køb

Thank you for these magical toothpastes! I used them for a week now and my teeth already look so much cleaner! Love the refreshing feel I get after every use. Can’t miss it a single day!

M Michael
Bekræftet køb

Finally a teeth whitening product that actually works! Thanks mysmile! These pastes worked wonders for my teeth!

G Gorden
Bekræftet køb

Refreshing toothpastes! Does exactly what they claim! Got super-fast delivery! Overall great service!

D Daria
Bekræftet køb

Have been having it for three months now. Got rid of those rigid stains so easily! Recently recommended it to my friend, she is in love with its flavour and so am I!

M Maria
Bekræftet køb

Amazing teeth whitening kit at such an affordable rate! Received my order in just two days! Very happy with the way the customer service works. Love buying from shytobuy! I will upload my honest review after a month’s use.

M Max

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide