Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Oligo.DX

Gel til behandling af cellulite

Oversigt

Ingen af cellulites øgenavne, lige fra appelsinhud til hytteost, er noget vi vil knytte til huden på vores krop! Men denne noget mystiske tilstand kan være meget svær at håndtere, og kan påvirke ens selvværd. Således at du kan tage fat på disse særlige bekymringer i dit eget hjem, har DS Laboratories mesterligt blandet potente ingredienser i Oligo.DX gelen.

  • For at behandle cellulite i hele kroppen
  • Perfekt til brug på lår og balder
  • Multiaktiv gel med koffein
  • Beriget med røde tang og vedbend
  • Nanosome leveringsmetode
  • Påføring en gang dagligt

Med en særlig formulering sigter mod hudens elasticitet, fasthed og cellulites udseende. Oligo.DX bestræber sig på at hjælpe dig med at komme videre og føler en større følelse af selvtillid i hele din krop. Denne geniale gel er ideel til brug på balderne og benene samt andre dele af din hud, og skal kun bruges én gang dagligt.

  • Klinisk bevist
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Uden parabener
  • SLS-fri

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Om Cellulite

Cellulite, også kaldet ‘appelsinskal’, er let genkendeligt med sit karakteristiske udseende - men mange af os er ikke klar over den underliggende mekanisme. Disse klumpede smilehuller bliver lavet af fedtceller, der er trængt ind gennem musklen under hudens overflade, og selvom de kan synes at være udløst af kropsfedt, kan selv den slankeste kæmpe med dette problem. Det er mest almindeligt hos kvinder på balder og lår, og forskellige metoder har forsøgt at tackle dette, som blandt andet kan skyldes dårlig cirkulation. Dog kan kirurgiske tilgange være ubehagelige og dyre med blandede resultater. Ville en målrettet tilgang ikke være at foretrække?

Nanosome teknologi

For at få mest muligt ud af produktet har ingredienser, der er brugt til at opnå en dyb absorption, blevet brugt i optimale mængder. Nanosome indkapsling hjælper med at nå disse målsætninger ved at binde rene aktive faktorer inde i liposomale mikrokugler. Disse med en fosfolipid tolaget sammensætning stræber efter at minde om den menneskelige hud. Nanosome teknologi virker ved at trænge dybt ind i huden, og derefter gradvist frigive ingredienserne.

Oligo.DX

Med en forståelse for hvordan en glat og pletfri hud kan øge selvtilliden, har DS Laboratories besluttet at skabe et målrettet produkt for dig og din cellulite. Med en innovativ blanding af faktorer, der er bundet sammen med nanosome teknologi, skal Oligo.DX gelen bruges over de områder, som du ønsker at behandle.

Koffein
Koffein

Denne faktor er kendt for sine energigivende kvaliteter på kroppen, og det er nu til at finde i hårplejeprodukter. Det er blevet undersøgt gennem videnskabelige studier, der påviser sine gavnlige egenskaber og bruger som en stimulator af lipolyse. Klik her for at finde ud af mere.

Carnitin
Carnitin

En ingrediens som i stigende grad findes inden for kosttilskud, stræber efter at øge kropslig energi, denne aminosyre bruges til stimulerende og styrkende kvaliteter, der arbejder i harmoni med koffein. I dag betragtes det nu som afgørende inden for lipid oxidation, især i harmoni med andre faktorer og er blevet undersøgt for dette.

Ruscus Aculeatus
Ruscus Aculeatus

Almindeligt kendt som Butcher Broom er det sandsynligt, at denne plante vil blive anerkendt for sine små røde bær, kendt som 'Christmas Berry'. De er nu at blive inkluderet i topiske cremer og geler, selvom de i lang tid er blevet brugt mod hævelse og betændelse. Forskning har undersøgt med hensyn til cellulite.

Escin
Escin

Dette stof er et vigtigt ekstrakt af hestekastanje eller conker, som bruges i håndteringen af hævelse og ømhed ud over at beskytte, og det gør dette gennem interaktion med blodkarrene. Det bruges til at styrke huden og lindre ødem, som ofte er forbundet med dårligt blodomløb. Læs mere her.

Indisk Lotus
Indisk Lotus

Også kendt som det latinske navn Nelumbo nucifera. Denne usædvanligt smukke blomst ses i hele Asien og er kendt for at hjælpe med at behandle mange kropslige bekymringer. Takket være dets bioaktive komponenter, er det bruges til at støtte hudens elasticitet og fremme et yngre udseende. Find ud af mere her.

Vedbend
Vedbend

Udover at blive kaldt Hedera, er denne plante kendt for sin bemærkelsesværdige styrke, stædighed og fasthed. Med hensyn til huden anses det for at være ideel til udseendet, som skyldes dårligt blodomløb. Klik her for at finde ud af mere om dette.

Carrageenan
Carrageenan

Planten, der kommer fra rødt tang, anses for at være en meget vigtig tilføjelse inden for hudpleje på grund af plantens evne til at modstå den hårdeste oceaniske tilstand, har dette ekstrakt et højt indhold af flavonoider, som har ført til det bliver anbefalet til brug på cellulite.

Komplette ingredienser

Vand, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Steareth 10, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Dimethiconol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Lecithin, Hydrolyzed Casein, Butcher Broom (Ruscus Aculeatus) Root Extract, Tea-Hydroiodide, Carnitine, Caprylyl Glycol, Escin, Xanthan Gum, Maltodextrin, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Potassium Sorbate, Acacia Senegal Gum, Ethylhexylglycerin, Silica, Hedera Helix (Ivy) Extract, Carrageenan (Chondrus Crispus), Butylparaben, Propylparaben, Tripeptide-1.

Brugsanvisning

For maksimal nydelse anbefales det, at du bruger Oligo.DX gel efter bad. En gang om dagen skal du bruge en passende mængde af gel på det område, som du er mest bekymret over for at sikre, at det er jævnt fordelt. Der er dog ingen grund til at massere det ind. Sørg for ikke at have tøj på den pågældende område, mens det absorberer. Cellulite er en fortsat bekymring, så det anbefales, at du investerer i lang tids brug.

Vejledning

Hver DS Laboratories produkt er lavet med et udtrykkeligt drive for ekspertise for dig og din hudpleje. Du bør dog altid gennemlæse de fulde ingredienser, før du bruger det for første gang, da der altid er en lille chance for, at de vil indeholde noget, som du er allergisk over for. Pas på ikke at kombinere den fugtgivende sæbe eller creme på det samme områder som gelen, da det kan påvirke effekten.

Oligo.DX Gel til behandling af cellulite

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

76.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har i lang tid skammet mig over at vise min krop, på grund af appelsinhud men Oligo har virkelig gjort underværker for at hjælpe mig af med det problem

C Cecilie
Bekræftet køb

Holder hvad det lover

J Jane
Bekræftet køb

Får virkelig min hud til at se så meget bedre ud. Plus irriterer ikke som ofte sker med andre cremer jeg har prøvet

C Chloe
Bekræftet køb

Lækkert, min hud har aldrig set bedre ud

J Jari

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide