Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

PheroMen Feromoner til mænd

15 ml Spray | Attraktiv, sensuel maskulin duft

Oversigt

Længslen efter at møde en partner er næsten helt universelt, uanset hvordan vi ser det, kan det være en forvirrende og mystisk proces. Globalt set er mænd på jagt efter en ny måde at bevæge sig fremad. Hvad nu hvis naturen har de svar, vi har ledt efter? For dem som kender til det, er feromoner blevet en kult favorit. Med Pheromen kropsspray kan du nyde en fantastisk ny metode til at tiltrække en kvinde.

  • Duftende kropsspray
  • For at øge den mandlige charme
  • Øger den mandlige selvtillid
  • Sensuel aroma
  • Attraktiv, lille og flot flaske
  • Bruges efter behov

Vi sætter alle pris på effekten af duft - der hvem har aldrig bemærket ens duft og fået fanget deres opmærksomhed?! Pheromen bruger en præcis fusion af ingredienser, hvor hver eneste aspirerer til at tilbyde en kvalitet af sensorisk karisma. Et hurtigt sprøjt kan hjælpe dig med at booste din selvtillid.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
309 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Feromoner - fantastisk!

Hemmeligheden bag lyst og begær er et af mysterierne i livet – og især hos dyr, hvor de ikke har muligheden for at snakke sammen! Uden evnen til at kommunikere vokalt er de i stand til at give udtryk for deres fysiske ønsker på et øjeblik. Dette menes at være på grund af forskellige grunde, hvor en af dem er feromoner, som er kemikalier, der udgives af en person, og derefter optages via en anden persons næse, hvilket resulterer i en reaktion. Så her er den opfølgende spørgsmål: er der noget man kan drage fordel af? Forskere er begyndt at undersøge rollen for, hvordan disse naturligt forekommende kemikalier kan virke i denne uudgrundelige magnetisme mellem et to individer. Hvor fantastisk ville det være at indarbejde disse kemikalier i vores egen jagt på en partner?!

Duftens forførende egenskab

Vi har alle fået et hint af en anden persons fysiske duft eller parfume, og har fået en særlig reaktion – uanset om den var god eller dårlig! Der er ingen tvivl om, at en persons personlige duft kan have en særlig indflydelse, hvilket er hvorfor parfumeindustrien er så stor. Hver eneste dag er mænd på jagt efter en signatur-duft. Dette kan være at forbedre deres tiltrækning til kvinder, eller at udtrykke en følelse af personlighed. Et hurtigt sprøjt kunne være det som du behøver for at øge din selvtillid.

Pheromen

Med en overvejelse for betydningen af duft og feromoner til mænd og deres partnere rundt om i verden, blev Pherofem sprayen skabt. Hver enkelt faktor var markeret med ønsket om at øge din selvsikkerhed og din sensuelle aura. Med en sexet duft findes Pheromen sprayen i en udpræget designeragtig flaske, som ser godt ud ved dit sengebord eller i dit badeværelse.

Komplette ingredienser

Alkohol Denat, Aqua, Parfum, Hydroxyisohexyl 3-cyklohexen Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, cumarin, Linalool, alfa Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Limonene, Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Citral, Citronellol, CI42090.

Sådan bruges Pherofem

Denne opsigtsvækkende spray er designet til at være den næste fantastisk tilføjelse til dit liv, uanset om du bruger det hver dag eller kun til særlige lejligheder. Pheromen spray er designet til at bruges præcis som du ville bruge en parfume. Du skal bare bruge den på håndleddet eller halsen. Hvis du har lyst, kan du også bruge det sammen med en anden duft. Vi foreslår også, at du investerer i lang tids brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det er noget der virker , der kom gang i fissen, det var dejligt

j jan
Bekræftet køb

Dejlig duft! Det holder længere og nemt at bære i lommen, fremragende produkt min kone elsker det.

R Rasmus
Bekræftet køb

Godt produkt og virker for min partner, duften er fantastisk

M Martin
Bekræftet køb

Jeg scorer mere i byen, når jeg har den på!

W William
Bekræftet køb

Den dufter godt og giver mig mere selvtillid!

D Dan
Bekræftet køb

Mega god duft og virker som den skal ;)

O Oliver
Bekræftet køb

Købte den i gave til min mand fordi jeg selv er helt vild med duften

N Nathalie
Bekræftet køb

En fødselsdagsgave til min kæreste... Den dufter fantastisk...

N Nana
Bekræftet køb

jeg har aldrig fået så meget opmærksomhed fra damerne før - den virker hahah

S Simon
Bekræftet køb

FEM stjerner herfra... har kun positive ting at sige om denne parfume

P Peter

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide