Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gråt hår

Er du begyndt at vokse grå hår før du er blevet klar til dem? Det er du ikke alene om. Mange personer oplever at de grå hår kommer for tidligt, og alle er fælles om at ville finde en god løsning på problemet. Her på ShytoBuy kan du læse om årsager til grå hår og du kan også læse mere om vores unikke behandling Foligain Anti Gray.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Mange mennesker, både mænd og kvinder, bekymrer sig om hvordan gråt hår ser ud, selvom det er uundgåeligt og opstår over tid. Med tiden dør pigmentcellerne i hårsækkene, hvilket får håret til at miste dets farve. Dette er grunden til at mange produkter er udviklet til dette problem, og den mest populære metode er at farve håret, hvilket kan få den nye hårfarve til at se drastisk og unaturlig ud. De der ikke vil farve håret, kan prøve et naturligt supplement i stedet.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.