Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vaginal opstramning

Overgangsalder, graviditet og infektioner er alle faktorer der kan føre til bl.a. kløe, tørhed og ildelugtende udflåd i skeden. Det kan være utrolig generende og sætte en dæmper på stemningen i soveværelset. Her på siden finder du gode råd og produkter, der kan hjælpe dig til et mere berigende sexliv og øget velvære.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Mange kvinder oplever at de mister stramheden i deres skede, som tiden går. Alder kan spille en rolle i dette, men det samme gælder fødsler, som virkelig kan skade bækkenet og de muskler der er i underlivet. Dette kan lede til nedsat nydelse for begge seksuelle partnere. Som et resultat af dette, prøver mange kvinder at få en strammere skede. Der findes mange produkter til dette, såsom gels, cremer, serummer og nytænkende apparater som hele tiden udvikles og lanceres på markedet.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.