emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Profollica Nutritional Supplement

60 Tabletter | Tilskud til øget hårvækst

Profollica

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er du ved at være godt træt af dit hårtab eller pletskadethed? Så vil du elske Profollica Nutritional Supplement, som er et unikt kosttilskud til pletskaldethed (Alopeci). Det er specielt udviklet til mænd der lider af denne tilstand og det virker ved at kontrollere hormonet DHT, som er hovedårsagen til hårtab.

 • Kan bremse og stoppe mandlig pletskadethed
 • Profollica Nutritional Supplement kan nedsætte din krops produktion af DHT
 • Bekæmper hårtabet indefra
 • Hjælper med at genopbygge hårets volumen og styrke
 • Indeholder essentielle aminosyrer, proteiner og næringsstoffer
 • Tag blot 2 kapsler dagligt

Få hjælp til at gøre dit hår stærkere og sundere, så det kan fremstå tykkere og mere volumiøst. Profollica Nutritional Supplement kan give dig den næring dit hår har brug for, for at opnå dette og bremse hårtabet. Sæt en stopper for problemet allerede i dag og køb dette effektive kosttilskud til pletskaldethed.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er det?

Profollica Nutritional Supplement er et kosttilskud til pletskaldethed, som virker ved at give håret og hovedbunden næring indefra. Det er en del af et 3 trins-system fra Profollica, som består af en shampoo, kosttilskud og kur. Ved at bruge alle 3 produkter samtidig, får du mulighed for at bekæmpe problemet både indefra og udefra, hvilket giver dig de optimale forhold til at reducere hårtabet og gøre dit hår både stærkere og sundere. Omkring 10 millioner mænd rammes af pletskadethed hvert år verden over, så du er bestemt ikke den eneste. Profollica Nutritional Supplement stræber efter at kunne reducere dette tal og gøre livet lettere for de mænd der bliver offer for lidelsen.

Hvordan virker det?

Tag blot 2 kapsler om dagen – én om morgenen om én om aftenen og helst i forbindelse med et måltid og et glas vand. En pakke er nok til en hel måneds forbrug.

Når du tager Profollica Nutritional Supplement regelmæssigt, giver du din krop, og ikke mindst din hovedbund, de vitaminer og næring der skal til, for at skabe de bedste forudsætninger for en sund hårvækst. Dette unikke kosttilskud til pletskaldethed er blevet kendt for dets evne til at reducere effekterne af hormonet DHT der forårsager hårtab. Desuden kan det også hjælpe med at reducere mængden af sebum der produceres i hovedbunden, hvilket betyder at folliklerne ikke tilstoppes og nye hår får lettere ved at gro ud. Tager du Profollica Nutritional Supplement sammen med brugen af de andre Profollica produkter i serien, giver du din hovedbund det bedste miljø for et sundt og stærkt hår.

Hvornår kan jeg se resultater?

Det er vigtigt at understrege at resultater altid vil variere fra person til person, da det er et naturligt kosttilskud, og det vil også afhænge af sværhedsgraden af hårtab samt sundhed og hårtype. Flere af vores kunder der har givet tilbagemelding på Profollica Nutritional Supplement har dog oplevet en positiv effekt efter ca. 60 dages regelmæssigt brug. Kombinerer du dette kosttilskud til pletskaldethed med de to andre produkter i Profollica-serien, bør du opleve hurtigere resultater end ved kosttilskuddet alene, da du dermed behandler hårtabet både inde- og udefra.

For at hjælpe hårvæksten yderligere på vej, vil det være en fordel at følge nogle simple kostråd i den periode du tager Profollica Nutritional Supplement. Drik rigeligt vand og spis mad, som gavner hårets styrke og sundhed, såsom f.eks. fisk, valnødder og blåbær.

Er der nogle bivirkninger?

Der er ikke registreret nogle bivirkninger ved dette produkt. Vi anbefaler dog at du altid læser ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Er du i tvivl om du kan tage det, enten pga. en sygdom eller daglig medicin, så forhør dig hos din læge.

Skulle du have nogle spørgsmål omkring produktet, vores service eller levering, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på tlf, live chat eller e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej til et sundere og mere fyldigt hår.