Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

PyratineXR Lotion

Naturlig beroligende formular til rødme

Oversigt

PyratineXR

PyratineXR Lotion er en delikat, let og ufedtet creme, der er specielt formuleret til brug på følsom hud, der er udsat for rødme og irritation. Formularen indeholder det proprietære cytokinin teknologi og er klinisk undersøgt ingredienser, der har vist sig at støtte tekstur, kløe og svie uden at forårsage irritation.

  • Giver essentiel fugt
  • Understøtter hudens barriere
  • Avanceret cytokinin system
  • Klinisk undersøgt formular
  • Nemt og hurtigt absorberet
  • Ideel til følsom og irriteret hud
  • Certificeret høj kvalitet

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Rødme i huden

Ofte vises på det kinder, næse, hage eller pande. Rødme i ansigtet er noget, der er meget almindeligt. Det sker normalt på dem, som rødmer let men kan forvandle sig til en dybere nuance af rød, der findes i huden i længere tid end normalt. Dem med rødme kan også lide af små røde knopper og udvidede blodkar, og området kan endda være følsom, kløende eller endda svie.

Som et resultat er det noget, som kan forårsage forlegenhed eller irritation og er ofte noget, som folk ønsker hjælp til. Hvis du lider af rødme i ansigtet, som ofte opstår i rosacea eller uren hud, kan du begynde at foretage dig nogle nogle livsstilsændringer. Prøv at undgå solen i det pågældende område samt alkohol og krydret mad. Det kan også være nyttigt at undgå stress samt kosmetik og hudpleje, da det kan forårsage irritation. Hvis dine regelmæssige produkter gør det værre, så prøv at brug noget, som indeholder naturlige ingredienser, som aloe vera og kamille, da det kan hjælpe med at berolige huden. Linolsyre eller produkter, som indeholder masser af "oliesyre" fedtsyrer, siges også at være gavnlig for huden.

Hvad gør PyratineXR Lotion så speciel?

Et intenst fugtighedsgivende og beroligende lotion. Pyratine XR er specielt formuleret til personer med tør, følsom og irriteret hud. Med en let og glat tekstur kan det let blive absorberet, og er perfekt til daglig og løbende brug. Det som gør denne særlige lotion så unik, er dens proprietære formular, som er blevet klinisk undersøgt og har vist, at med 12 ugers brug to gange om dagen, observerede man forbedringer til hudens barriere og udseende af huden samt rødme, tørhed, brændende og sviende. Inden for denne avancerede formular findes der 5 aktive ingredienser med Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, som er den reelle stjernen i showet.

Furfuryl Tetrahydropyranyladenine
Furfuryl Tetrahydropyranyladenine - Denne ingrediens lyder måske kompliceret, men findes faktisk i planter. Det er en type af cytokinin, vegetabilske stoffer, der fremmer celledeling, og er også kendt som cytokinesis i planternes rødder. Det er blevet undersøgt og forbundet med en forbedring i almindelige tegn på hud med rosacea, herunder tørhed, brændende og sviende følelse. Det har også vist sig at støtte hudens struktur.
Vitamin C
Saflor frøolie - En typisk gul-orange plante. Saflor betragtes som et af menneskehedens ældste afgrøder. Som følge heraf har det gennem årene haft en række traditionelle anvendelser, og i dag er det en effektiv ingrediens i naturlig hudpleje. Dette er fordi det siges at være ideel til at hjælpe med kvaliteten og teksturen i huden på grund af overfloden af linolsyre.
Licorice Flavonoids
Aloe Vera - Det dyrkes i de tropiske klimaer, og denne fantastiske plante er blevet populær over hele verden. Almindeligvis bruges det til at hjælpe med forbrændinger og tør hud takket være dens intense fugtgivende og fugtende kvalitet. Det er også ideelt til at hjælpe rødme og irritation, da det er kendt for at være beroligende og have en forfriskende fornemmelse.
Chamomile Flower Extract
Kamilleblomst ekstrakt - Det forveksles ofte med en normal gåseurt, men kamilleblomsten er faktisk en del af kurvblomstfamilien eller Asteraceae. Det har en række kendte anvendelser, herunder til urteteer, men er mest ideel til topikal brug på huden. Dette er fordi det siges at have en beroligende effekt, hvilket gør den ideel til brug på rødme og irriteret hud.
Royal Jelly Extract
Royal gelé ekstrakt - Geléen er fremstillet af bier, og fungerer som næring til larver og bidronninger. Dette er fordi dets næringsstof indeholder proteiner, fedtsyrer, mineraler og vitaminer, herunder B5, B6 og C. Det er blevet en højt respekteret ingrediens i mange naturlige hudplejeprodukter takket være dens beskyttende og styrkende effekter.

Komplet liste over ingredienser

Aqua (vand), Glyceryl stearat og PEG-stearat, stearylalkohol alkohol, propylenglycol, Carthamus Tinctorius (saflorolie) frøolie, Cetyl alkohol, Ethylhexyl Hydroxystearate, Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, Dimethicone, Sodium Benzoate, Carbomer, Glycine Soja (soja) steroler, triethanolamin, Panthenol, natriumhydroxid, dinatrium EDTA, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis bladekstrakt, Chamomilla Recutita blomst ekstrakt, gelée ekstrakt, ascorbinsyre, Phenoxyethanol, Methylparaben, N-Butylparaben, Ethylparaben, n-Propylparaben, iso-Butylparaben.

Hvordan man bruger det

PyratineXR Lotion er udviklet til at være enkel og let at bruge. Begynd med at rense ansigtet med en mild og skånsom sæbe før hver brug og derefter brug en generøs mængde af lotion til ansigtet to gange om dagen, helst morgen og aften. Da lotion kan absorberes hurtigt og jævnt af huden, kan makeup eller andre produkter anvendes kort efter brug.

Tip

Denne eksklusive lotion er blevet skabt efter de højeste standarder og bruger nogle af de bedste naturlige ingredienser for at hjælpe huden. Som et resultat er denne lotion sikker at bruge og velegnet til følsom hud. Vi anbefaler altid, at man læser den fulde liste over ingredienser i forhold til allergi, og at man tester produktet på et lille område 24 timer før brug. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at dette produkt er naturlig og uden alle mulige tilsætningsstoffer og enumre. Jeg har en meget følsom hud, med karsprængninger og blå mærker. Denne vidunderlotion tager det hele og jeg kan se en tydelig forskel efter jeg er begyndt at bruge den

J Jytte
Bekræftet køb

jeg er meget tilfreds med cremen, den reducerer min rødmen i ansigtet

L L.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide