Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser

Blid sæbe mod rødme

Oversigt

PyratineXR

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er en blid måde at rense, forny og fugte huden, hvilket gør den ideel til brug på følsom og irriteret hud. Med en dermatologisk testet formular gør denne beroligende sæbe brug af nogle af de bedste naturlige ingredienser, herunder Aloe Vera og Vitamin E, som kan bidrage til at beskytte og dulme huden på daglig basis.

  • Opfrisker, renser og fugter
  • Fjerner makeup, olie og snavs
  • Dermatologisk testet
  • Med grøn te, Aloe Vera og E-vitamin
  • Ideel til irriteret og følsom hud
  • Uden parabener

Hvis din hud er følsom eller irriteret, kan det være svært at finde et produkt, som ikke vil gøre det værre. Men problemet er, at du stadig er nødt til at rense dit ansigt for at fjerne makeup eller olie. PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er skånsom mod huden og kan hjælpe med at fjerne snavs, mens det stadig er enkelt og nemt at bruge.

  • Certificeret høj kvalitet

Rødme i ansigtet

Rødme opstår ofte med uren hud. Normalt optræder det på næse, kinder, pande eller hage, og det er typisk for dem, som rødmer let, men kan derefter forvandle sig til en længerevarende dybere rød nuance. Dem med denne form for rødme kan desuden lide af små udvidede blodkar og røde knopper, hvor området føles kløende og følsom og kan endda svie.

Det er noget, som kan føre til irritation eller forlegenhed, hvilket betyder, at mange mennesker er på udkig efter hjælp med det. For dem, der lider af rødme i ansigtet, kan prøve at foretage nogle livsstilsændringer for at hjælpe med at løse problemet. Prøv at undgå solen i det pågældende område samt alkohol og krydret mad. Derudover bør man undgå stress så meget som man kan og udskifte hudpleje eller skønhedsprodukter, som kan forårsage irritation. Brug produkter med naturlige ingredienser, som kan hjælpe med at lindre huden, såsom kamille eller aloe vera; linolsyreolie eller dem som er rige i "oliesyrer" er også gavnlige.

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser formularen

Furfuryl Tetrahydropyranyladenine
Grøn te

Fra bladene af Camellia Sinensis planten, er grøn te ikke bare en populær drik. Det er også fantastisk til topikal brug på huden takket være dets revitaliserende og rensende egenskaber. Forskning har også vist, at det kan bidrage til at beskytte celler mod oxidativt stress, noget som kan føre til for tidlig tegn på aldring.

Vitamin C
Aloe Vera

Det dyrkes i tropiske klimaer rundt omkring i verden. Aloe Vera er en yderst populær plante. Dette er fordi, det har så mange fantastiske egenskaber, som kan være særligt gavnligt for topikal brug på huden. Det er kendt for at være beroligende, hvilket gør det perfekt til rødme og irritation. Det er også forfriskende og har en behagelig mild duft, som er ideel til hudpleje.

Vitamin E
E-vitamin

Det findes i små mængder i fødevarer, såsom nødder, frø og grønne bladgrøntsager. E-vitamin er et vigtigt næringsstof for kroppen og især huden. Dette er fordi det bidrager til beskyttelse af celler fra oxidativt stress, hvilket betyder, at det kan bidrage til at støtte sundhed og vedligeholdelse af celler.

Chamomile Flower Extract
Vindruekerne ekstrakt

Vindruekerner er også kendt for at være godt for kroppen, og det har en række fordele. Det er kendt for at styrke huden, fordi det er rig på polyphenoler, en bred gruppe af stoffer, der findes i planter, der har været forbundet med en høj beskyttelse fra oxidation, stressfaktorer og for tidlig aldring. Dette gør den ideel til at hjælpe med at opnå et sundt udseende.

Grapefruit extract:
Grapefrugt ekstrakt

Med en forfriskende citrusduft er grapefrugt et hemmeligt våben inden for hudpleje. Takket være dens astringerende egenskaber, kan det bidrage til at rense og eksfoliere. Derudover kan det bidrage til at udjævne hudfarven, da det indeholder beskyttende og revitaliserende forbindelser, såsom karotenoider (lycopen er ansvarlig for grapefrugtens farve) og C-vitamin.

Komplette ingredienser

Vand, glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Polysorbat 20, triethanolamin, Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, Ananas Sativus (ananas) frugt ekstrakt, Carica Papaya (Papaya) frugt ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Camellia Sinensis (grøn te) bladekstrakt, Phenoxyethanol og Caprylyl Glycol og Ethylhexylglycerin og Hexylene Glycol, Carbomer, Citrus Grandis (grapefrugter) skræl Oil, dinatrium EDTA, Aloe Barbadensis blade Juice pulver, Tocopheryl Acetate.

Brugsanvisning

Denne beroligende sæbe er blevet skabt for at være enkel at bruge og en nem tilføjelse til din hudplejerutine. Brug sæben på et fugtigt ansigt og derefter masser forsigtigt ind i huden med en cirkulær bevægelse. Skyl med lunkent vand og dup dem tørre med et rent håndklæde eller klud. For dem med meget følsom hud, skal man omhyggeligt duppe renseproduktet væk i stedet for at skylle.

Tip

Da PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er lavet efter den højeste standard ved hjælp af eksklusive kvalitets-ingredienser, er det sikkert at bruge og velegnet til selv følsomme hudtyper. Hvis du ikke har brugt dette produkt før, anbefaler vi ligesom med ethvert nyt hudplejeprodukt, at du kontrollerer listen over ingredienser for at undgå allergi, og foretag en lappetest på huden 24 timer før brug. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(41)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.07% baseret på 57 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har haft nogle slemme akne problemer. men efter jeg har købt pyratines creme og ansigtsrens er min akne stort set forsvundet

A Anna
Bekræftet køb

i use it daily it is so gentle on my skin. cnt keep hands off my cheeks..lolz

M MindyK
Bekræftet køb

best for sensitive skin. highly recommended

C Carrie
Bekræftet køb

La mia pelle ora è più idratata e fresca.

G Giorgia
Bekræftet køb

Dopo anni di problemi di rosacea e acne ho trovato la soluzione. Grazie ShytoBuy!

C Chiara
Bekræftet køb

Era tempo che cercavo un latte detergente di questa qualità ed efficacia.

E Elena
Bekræftet køb

All'inizio ero un po 'scettica, ma sono costretta ad ammettere che i risultati sono soddisfacenti! grazie

r rossana
Bekræftet køb

La mia pelle è molto migliorata da quando ho adottato questo gel rivoluzionario

A Anonimo
Bekræftet køb

Molto soddisfatta dell'acquisto perchè si trattam di un prodotto di un detergente di alta qualità.. Anche il servizio di spedizione è stato molto efficiente.

C Carlotta
Bekræftet køb

si tratta di un buon prodotto per ridurre l'iperpigmentazione

G Giovanna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide