Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Retenix Advanced Vanddrivende Piller

60 Kapsler | Naturligt vanddrivende kosttilskud

Oversigt

Retenix Advanced™ er en ny og revolutionerende vanddrivende pille, som helbreder ødemer og væskeophobning. Retenix Advanced™ er 100% naturlig, og kommer fra den anerkendte producent, Newton-Everett. Denne vanddrivende naturmedicin hjælper kroppen med at befri overskydende vand, hvilket sikrer en ordentlig balance mellem kroppens naturlige elektrolytter og mineraler. Prøv Retenix Advanced™ i dag, og slip af med overskydende væske og oppustning!

  • Spar 10% og få GRATIS fragt ved køb af 2 pakker!
  • Reducerer effektivt og naturligt væskeophobning
  • Fjerner effektivt vand i benene og resten af kroppen
  • Giver mere definerede muskler
  • Forebygger og bearbejder hævelse og ødemer
  • 100% naturlige ingredienser – ingen bivirkninger
  • Støtter nyrefunktion og virker vanddrivende
  • Vegansk
  • Vegetarisk
339 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Retenix Advanced™?

Retenix Advanced™ er en vanddrivende naturmedicin, som effektivt reducerer væskeophobning og ødemer. Dette kan forekomme på ansigt, hænder, ben og fødderne. Du kan ophobe omkring 4,5 liter overskydende vand i kroppen, hvilket gør, at du vil føle dig oppustet, til tider øm og hævet. Retenix Advanced™ indeholder elleve effektive og vanddrivende vitaminer og mineraler, som alle arbejder sammen til at fraskille den overskydende væske fra kroppen. Disse vanddrivende piller støtter samtidig din nyrefunktion på en blid måde, således du ikke vil opleve dehydrering, eller andre bivirkninger, som ofte er kendetegnet ved receptpligtig vanddrivende medicin. Føler du dig hævet og øm, lider du af ødemer, eller ønsker du blot at tabe noget vandvægt, så er Retenix Advanced™ vanddrivende naturmedicin noget for dig!

ødemer behandling

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvilke ingredienser findes i Retenix Advanced™?

Retenix Advanced™ indeholder en lang række effektive og naturlige ingredienser. De mest prominente af disse er alle beskrevet i detaljer herunder:

Juniper Bær
Juniper Bær

Olien fra Juniper bær anvendes primært som kur mod urinvejsinfektioner såsom blærebetændelse, men ligeledes ødemer kan bærret behandle.

Buchu Blade
Buchu Blade

Ideelt vanddrivende naturmedicin, som stammer fra Afrika, hvor afrikanerne længe har brugt bladets effektive virkning til kroniske sygdomme. Bladet renser kroppen for toksiner og overskydende vand.

Mælkebøtte
Mælkebøtte

Mælkebøtten bruges ofte i forbindelse med nyresygdomme, fordi dens vitaminer og mineraler skyller vand og salt fra ud af nyrerne, og samtidig forsyner med en sund mængde kalium. Mælkebøtten hjælper derved ved hævelsen i hænder, ben og fødder

Vitamin B6
Vitamin B6

Understøtter og hjælper kroppen til at aflede overskydende vand, og er den mest ideelle vitamin og naturmedicin mod vandophobning.

Grøn te
Grøn te

Grøn te stammer fra Asien, hvor det omtales som et mirakelmiddel til detox og udrensning. Grøn te øger forbrændingen og fremskynder dit stofskifte, hvilket fører til en hurtig og effektiv behandling af ødemer.

Vandmelon
Vandmelon

Vandmelon indeholder stoffet citrullin, hvilket øger vandladning, og har derved en rensende effekt på kroppen. Ligeledes hjælper melonens stoffer med at opretholde en korrekt syre-base balance i kroppen, hvilket forebygger blæreproblemer.

Æblecidereddike
Æblecidereddike

Eddiken stabiliserer niveauerne af kalium, og renser på effektiv vis kroppen for overskydende væske. Æblecider eddike er derved et af de mest effektive vanddrivende naturmediciner, hvorfor det selvfølgelig er en stor del i de vanddrivende piller fra Retenix Advanced™

Hvordan tager jeg Retenix Advanced™?

Retenix Advanced™ kan nemt integreres i din daglige rutine. Tag blot 1-2 kapsler om dagen med et glas vand. De aktive ingredienser fra denne vanddrivende naturmedicin vil efter få ugers brug få dig til at tabe vandvægt. Din oppustethed vil forsvinde, og dine hævelser vil blive mindre ømme og begynde at aftage. Vi anbefaler at tage supplementet i minimum 2 måneder, hvis du lider af ødemer, eller har alvorlige hævelser. Ønsker du derimod blot at tabe vandvægten, bør 1 måneds brug være nok, såfremt du varierer med en sund kost og masser af vand.

Det siger kunderne:

*Hej ShytoBuy
*Hej ShytoBuy

Jeg skriver blot for at takke jer for dette fantastiske produkt. Jeg var lidt skeptisk til at starte med, da jeg havde hørt at naturprodukter ikke havde en særlig god virkning. Men siden, at jeg er begyndt at tage Retenix er hævelserne i mine ben næsten helt forsvundet. Virkelig et godt produkt jeg klart kan anbefale til enhver, som døjer med væskeophobninger. - Jane Poulsen

*Hej med jer
*Hej med jer

Må sige at jeg godt nok er imponeret over hvor godt denne naturmedicin virker. Jeg er normalt ikke fan af produkter købt online, men købte på grund af anbefalingen fra Radiodoktoren. Det har hjulpet utrolig meget på mine ødemer og har taget Retenix i lidt over 2 måneder nu. Jeg anbefaler dette produkt til andre som har problemer med væskeophobninger i kroppen. - Louise Jørgensen

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt som fjerner overskydende væske i kroppen.

W Winnie
Bekræftet køb

det er et godt produkt,der tilsyneladende virker efter hensigten. men jeg kunne tænke mig at på regningen var et genbestillings nr.

B Birgit S
Bekræftet køb

Godt produkt ved ik hvornår virkningen skulle komme har taget dem en uges tid ca.

C Christina Z
Bekræftet køb

Har fjernet væske fra mine fødder samt fingre, skønt intet strammer der Bedst af alt mine ødemer efter brystoperation er næsten væk, det samme er ømheden

I Ingelise
Bekræftet køb

Pillerne VIRKER, mine fødder er næsten ikke så hævet mere, som de ellers har været længe. Et minus er dog de ret store kapsler som man skal sluge, de er lige så hårde som plastik. Jeg bliver simpelt hen nød til at bløde dem lidt op med vand for at kunne synke dem. Ellers er jeg yderst tilfreds med produktet.

L Lone L
Bekræftet køb

sER UD TIL AT VIRKE EFTER HENSIGTEN MEN HAR IKKE VÆRET I BRUG SÅ LÆNGE

S Svend B
Bekræftet køb

Retenix virker godt som vanddrivende, men jeg oplevede voldsom hjertebanken, hvilket fik mig til at stoppe med at spise produktet

L Lise
Bekræftet køb

Jeg er lige startet med produktet. Ingen bivirkninger - endnu. Jeg har startet forsigtigt, så det er svært at bedømme effektiviteten. Men synes dog at mine ankler er lidt mindre ophovnede om aftenen. Pillerne er nemme at tage. Ville ønske at der var dansk tekst på emballagen. Service?

R Roland K
Bekræftet køb

Stor tilfredshed med produktet😊👍🏼

L Lajla S
Bekræftet køb

Har længe lidt af ødemer, og har prøvet diverse kure mod det.. Min læge anbefalede dette naturmidde, og må sige at det er helt fantastisk. min hævelse og ømhed er reduceret rigtig meget. Køber en pakke mere, så håber jeg det er helt væk når jeg er færdig!

H Hanne
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt som har fjernet hævelsen fra mine ben. Er vild med dette

T Torben
Bekræftet køb

Godt produkt som virker super, eneste ulempe var fragten - det tog lidt lang tid. Ellers helt igennem fantastisk produkt

H Henrik
Bekræftet køb

Købte dette til min mand som har haft ødemer i lang tid.. Hans fødder og ben er blevet meget pænere, og han siger det gør mindre ondt end før. Positivt er der kun at sige.

j janni
Bekræftet køb

Blev arbejdsløs på grund af ødemer.. Virkelig en kedelig historie, men det ser ud til jeg har fundet løsningen, trods mange fejlagtige behandlinger. Retenix ser ud til at virke fantastisk indtil videre!

C Carsten
Bekræftet køb

Intet mindre end fantastiske piller. 100% naturlige, og så dufter de endda godt. Fjernet hævelsen og fik mig til at tabe en helt masse vandvægt næsten 5 kilo indtil videre. Det er fantastisk.

P Povl

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide