emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Revita Tablets

Tilskud Til Tyndt Hår
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Ønsker du hjælp til dit udtyndende eller svagere af håret? Revita tabletter er en naturlig måde at hjælpe med at håndtere problemet om fint og tyndere hår hos mænd og kvinder indefra. Udformet med en proprietær formular eksklusivt hos Revita, kan disse tabletter til udtyndende hår bidrage til at styrke, befæste og genoplive håret fra rod til spidsen, for at hjælpe dig med at få din selvtillid tilbage uanset alderen!

 • Til fint og tyndt hår
 • Støtter hår styrke & vedligeholdelse
 • Eksklusiv proprietær formel
 • Med melatonin, isoflavoner & biotin
 • Bare 1 tablet om dagen
 • Ideel til brug sammen med andre Revita produkter

Hvad er Revita tabletter?

Revita tabletter er et naturligt kosttilskud designet til at hjælpe med ved tyndt hår hos mænd og kvinder. Formuleret med en eksklusiv proprietær formel, der indeholder melatonin, isoflavoner og biotin, har dette praktiske supplement til formål at bidrage til at styrke og befæste håret indefra. Ved at gøre dette kan det give hjælp til fortyndende hår forårsaget af fælles faktorer, herunder stress, hormoner og kost og hjælpe med dets udseende.

Hvad er de vigtigste årsager til tyndere hår?

Med omkring 85% af mændene, der oplever udtynding i en alder af 50 og ⅓ kvinder, der lider af kvindelig hårtab i deres levetid, er dette et stort problem for mange. Det er ikke kun et problem for dem, der er ældre, da du kan opleve hårtab, udtynding eller svækkelse i enhver alder! Dette skyldes, at der er en række faktorer, der kan påvirke hårets vitalitet og styrke, herunder genetik, hormoner, stress, kost og usunde vaner som rygning. Som et resultat, er produkter til udtyndende hår og hårtab, især naturlige kosttilskud, blevet en populær mulighed for dem, der søger hjælp til udseendet af deres hårlokker.

Ingredienser

Melatonin

Melatonin
Et hormon, der findes naturligt i kroppen, der kan øge melatonin niveauerne, hvilket kan være til stor gavn for tyndere håret, da det vides at beskytte mod cellulær skadelige frie radikaler.

Isoflavones

Isoflavones
Disse tabletter indeholder også naturlige isoflavoner, herunder Biochanin A, Daidzein fra tør Soja ekstrakt og kløver ekstrakter. Disse siges at hjælpe med at hæmme 5a-reduktase, en vigtig årsag bag udtynding.

Biotin

Biotin
Som en af de bedste vitaminer til udtynding af hår, er Biotin fremragende, da det vides at bidrage til vedligeholdelsen af normalt hår. Det kan også hjælpe med at støtte huden med at se efter hovedbunden.

Full liste af ingredienser: Daidzein, Beta-Sitosterol, Alfalfa Extract (Medicago Sativa), Ferrous Gluconate, Magnesium Oxide, Zinc Gluconate, Epilobium Extract (Epilobium Angustifolium l.), Apple Extract (Malus Pumila mill.), Soja Dry Extract (Glycine Soja), Biochanin A, Cholecalciferol (Vitamin D3), Melatonin, Biotin (vitamin H), Acidifier (e341), Bulking Agent (e460), Anti-Caking Agents (e470b, e551, e570), Thickeners (e464, e466), Lactose, Colourants (e171, e110).

Brugsanvisning

For at bruge Revita tabletterne skal du blot tage en tablet om dagen med vand. For at se de bedste resultater anbefales det at tage disse kosttilskud til tyndt hår dagligt i mindst 3-6 måneder. Læs venligst hele ingredienslisten, hvis du har nogen kendte personlige allergener.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

92% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Gode tabletter, også til prisen

  C Carina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår har aldrig set så godt ud. Jeg vil 100% anbefale dette til andre i samme situation

  J James small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Virker fint

  C Carsten small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fungerer for mig, hvilket er virkelig rart da jeg kæmper med skaldede pletter og jeg er ikke særlig gammel..

  P Peter small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Let at tage og har faktisk oplevet gode resultater

  O Omar small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person