Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Semenax til mandlig orgasme

120 Kapsler | Kosttilskud til en mere intens mandlig orgasme

Oversigt

Efter et gennembrud i forskningen i de fineste urter og botaniske ekstrakter blev Semenax skabt for over 15 år siden som tilskud til mænd, der ønsker at forbedre deres potens. Det er et naturligt kosttilskud, og formlen er blevet omhyggeligt perfektioneret til at lave den nye og forbedrede formel som kan fås i dag. Semenax er designet til at optimere output og kan hjælpe med at tage den mandlige orgasmes intensitet til sit højdepunkt.

  • Hjælper mænd til at udnytte deres fulde potentiale!
  • Designet til mandlig klimaks intensitet
  • Nu med svensk blomsterpollen
  • Indeholder Maca, Zink og L-Carnitin
  • Diskret emballage og levering
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
409 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Sædceller

Sædcellerne findes i testiklerne og de produceres i tæt oprullede rør kaldet seminiferous tubules. Når sæden er produceret i disse rør ved processen spermatogenesis modnes de i omkring en dag i en række kanaler bag testiklerne, også kendt som epididymis. Når de skal bruges rejser sædcellerne gennem de ejakulerende kanaler og ud gennem urinrøret.

Spørgsmålet om volumen

Som med så mange andre aspekter af mandlig potens er spørgsmålet om volumen noget som mange har tænkt over. Selv om det ikke er den eneste faktor, føler mange mænd at volumen har en sammenhæng med deres præstationer i soveværelset og at mere volumen kan betyde, at de har en større potens. Med hensyn til det mandlige klimaks er du måske opmærksom på at den mandlige orgasme sker når musklerne hurtigt trækker sig sammen og slapper af, men fornøjelsen varer kun så længe der er afgang. Som følge heraf menes det, at en større mængde kan føre til mere tilfredshed mellem lagnerne. Der er ingen bedre måde at øge afgangen end ved hjælp af naturlige midler, men da det kan være svært at finde de rigtige ingredienser i deres rigtige mængder kan det være ideelt for mange mænd at vælge et naturligt volumenforøgende tilskud i stedet

Semenax

Med det omhyggelige udvalg af ingredienser og mere end et årtis erfaring med loyale tilbagevendende kunder er Semenax blevet et anerkendt og betroet mærke. Lavet ved hjælp af en skræddersyet blanding af de bedste naturlige ingredienser, der kommer fra hele verden, er kombinationen af dem alle det der gør midlet unikt på markedet. Denne enestående blanding er nøje blevet perfektioneret til at skabe en naturlig urteformel, der er designet til at hjælpe mænd med at optimere deres præstationer og løfte deres tillid til det næste niveau.

Ingredienser i Semenax

Ikke alene er det den eksklusive blanding af ingredienser der gør Semenax unik, men også det at hver enkelt kapsel indeholder lige den rigtige mængde af hver ingrediens. Nogle af de fantastiske ingredienser, der udgør den enestående Semenax-formel, omfatter

Zink
Zink Aspartat 20%

En af de mest gavnlige mineraler til mænd. Zink er kendt for at hjælpe med at støtte normal frugtbarhed og reproduktion og kan også hjælpe med at støtte niveauerne af mandligt kønshormon i blodet. Zink aspartat er en saltform af zink, der er bundet til aminosyren asparaginsyre.

Maca
Maca

Maca findes typisk i områderne omkring andesbjergene og det er en ingrediens med en masse historie. Indtil for få årtier siden blev det betragtet som en værdifuld plante og den betragtes den dag i dag stadig som speciel. For nylig er den også blevet undersøgt i forhold til dens bidrag til at hjælpe med at forbedre lysten hos mænd. For mere information, klik her.

Vitamin E
E-vitamin

E-vitamin er et vigtigt vitamin for kroppen og det er kendt for at hjælpe med at beskytte celler mod oxidativ stress. Der har endda været en undersøgelse, der ser på E-vitamin og dets sammenhæng med stressfaktorer, som kan hæmme forplantningen. For mere information, klik her.

Almindelig bukkehorn
Almindelig bukkehorn

Denne plante hører hjemme i Sydøsteuropa og Vestasien og er en meget efterspurgt ingredienser af mange forskellige årsager. For mænd er en af disse årsager at den siges at hjælpe med at forbedre lysten og drivkraften. For mere information, klik her.

De vigtigste aktive ingredienser i Semenax omfatter - E-vitamin, Zink-aspartat 20%, L-Carnitin, Butea Superba, Maca Rod, Fyrretræsbark, L-Arginin, L-Lysin, Chrysin, Maca, Almindelig bukkehorn ekstrakt, Hvidtjørnbær, Tranebær ekst. PE, Avena Sativa ekst. PE, Sarsaparilla Rodpulver, Svensk Bipollen Blomsterpulver, Græskarkernepulver.

Andre ingredienser - Cellulose, Gelatine, Vegetabilsk Stearate, Siliciumdioxid.

Brugsanvisning

Tag 4 tabletter om dagen, helst sammen med mad eller ved hovedmåltider. Vi anbefaler at tage 2 tabletter ved frokost og 2 ved aftensmaden. Tag ikke mere end den anbefalede dosis, og som med ethvert nyt kosttilskud foreslår vi først at kontrollere ingredienserne for enhver personlig allergi. Da Semenax er et kosttilskud baseret på planter er der ingen kendte bivirkninger og det er sikkert at bruge.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.14% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tiden må vise om produktet virker på mig

B Bernard P
Bekræftet køb

Det holder hvad det lover og mere kan man vel ikke forlange

F Flemming K
Bekræftet køb

Virker marginalt

J Jonas F
Bekræftet køb

Jeg kommer mere, efter at jeg begyndte med disse. Damen blev overrasket.

S Svend
Bekræftet køb

Disse piller har virkelig hjulpet med det lille ekstra skub i soveværelset. Kæresten siger, at hun er meget glad.

C Carl
Bekræftet køb

Mit højdepunkt varer længere end før, og jeg får mere.

T Tom
Bekræftet køb

Siden jeg startede med tilskuddet, har jeg klaret mig meget bedre i sengen. Er meget glad.

B Bo
Bekræftet køb

Købt til mig selv og en ven, vi er begge glade og ser store ændringer, fordi vi kommer mere.

M Mark
Bekræftet køb

Kan varmt anbefale denne! Købte lige to nye bøtter

C Christian
Bekræftet køb

Fungerer godt for mig

B Brian

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide