emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Silk’n Jewel XL

Permanent hårfjerningsapparat
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Ved problemfrit at kombinere den avancerede HPL™ teknologi med et elegant design og bekvemmelighed, er Silk’n Jewel XL det ideelle permanente hårfjerningsapparat som er sikkert at bruge hjemme. Designet med en ultimativ brugervenlighed, gør dette praktiske apparat alt arbejdet for dig, takket være dets Touch & Glide teknologi og Skin Colour Sensor. Det indeholder endda et massivt antal af impulser på 150.000, som gør at det er et apparat der holder i lang tid, og vil være det eneste du ønsker dig.

 • Patenteret HPL™ teknologi til sikker hjemmebrug
 • Indeholder et massivt antal af 150.000 lysimpulser
 • Praktisk Touch & Glide teknologi
 • Med 5 justerbare energi niveauer & indbygget Skin Colour Sensor
 • Til mænd og kvinder, selv med mørkere hudtyper
 • Ideel til hår på hele kroppen og ansigtet
 • 2 års garanti

Det der gør Silk’n Jewel XL så særlig er ikke kun den revolutionære teknologi eller det elegante design, men også dets forpligtelse til bekvemmelighed og værdi for pengene. En enkelt IPL session på en salon kan i gennemsnit koste alt i mellem 400-2500 kr. og siden de fleste har brug for 6 sessioner kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Silk’n Jewel XL derimod dækker ikke kun multiple sessioner over hele kroppen til prisen på en enkelt IPL behandling, men er også nem og bekvemmelig at bruge hjemme!

Silk’n Jewel XL karakteristika

 • Klinisk testet og patenteret HPL™ teknologi
 • Touch & Glide teknologi
 • Til hele kroppen og ansigtet
 • 150.000 lysimpulser
 • Holder længe - ikke nødvendigt at erstatte patroner
 • 5 energi niveauer
 • Justerbar hastighed
 • Indbygget skin colour sensor
 • Kan anvendes efter solbadning (energiniveau 1)
 • Tilslut og gå i gang, uden behov for opladning
 • Dækker et område på 3 cm²
 • 2 års garanti

Patenteret HPL™ teknologi

HPL™ (Home Pulsed Light™) er eksklusiv for Silk’n og er hjemmeversionen af IPL (Intense Pulsed Light), en teknologi der anvendes til permanent fjernelse af uønsket kropsbehåring med lysimpulser. Denne teknologi er udviklet efter 15 års anvendelse af IPL teknologien, og er baseret på teorien om foto termolyse. Det virker ved at levere et bredt spektrum af optisk energi, hvilket absorberes af det mørke melanin pigment i håret. Energien omdannes så til varme og ødelægger hårroden og gør at folliklen ikke kan gro tilbage.

Det er er smart ved HPL™ teknologien i Silk’n Jewel XL, er hvordan apparatet anvender lavere energiniveauer men med en peak styrke der giver den bedste effektivitet og sikkerhed ved hjemmebrug. Den optiske energi transmitteres gennem utrolig hurtige impulser, og eliminerer alle de bivirkninger på det omgivende væv som kan forekomme med laser eller IPL. Det betyder også mindre irritation for huden, så der er ikke behov for en kølende mekanisme såsom gele eller nedkølende lys. Det gør det til en af de mest bekvemmelige, avancerede og sikre teknologier til permanent hårfjerning i hjemmet.

5 energi niveauer

Dette innovative apparat har 5 energi indstillinger der kontrollerer frekvensen af HPL™ impulserne. Det virker ved at anvende forskellige hastigheder per indstilling så du nemt kan kontrollere impulserne til din hudtype og hårfarve. Niveau 1 er for eksempel det hurtigste niveau siden det udsender 1 lysimpuls per 3.5 sekunder, hvilket gør det bedst til lyse hudtoner og har vist de bedste resultater da impulserne arbejder på hårfolliklerne i længere tid.

Indbygget Skin Colour Sensor

En af de mest almindelige bekymringer og spørgsmål når det kommer til permanente hårfjerningsapparater handler om, om de virker på forskellige hår- og hudfarver. Mange bekymrer sig også om at forskellige dele af deres krop har forskellige farver, såsom efter solbadning. Silk’n registrerer disse og har udviklet deres apparater til at kunne så meget som muligt og være så fleksible som muligt. Silk’n Jewel XL har en indbygget Skin Colour Sensor der automatisk scanner din hud og genkender farve og antal af nødvendige lysimpulser. Hvis huden er for mørk til den nuværende indstilling, udsender apparatet ingen lysimpulser, og du kan skifte til en lavere indstilling, for at sikre fuldstændig sikker anvendelse. Ydermere har den også en lignende sikkerhedsmekanisme til øjnene; Silk’n Jewel XL udsender kun lysimpulser hvis der er direkte hudkontakt, hvilket betyder at du er beskyttet hvis den peger op i luften (eller mod dine øjne).

Touch & Glide teknologi

For den ultimative brugervenlighed har Silk’n Jewel XL kun en enkelt knap. Det lyder måske for simpelt til at være sandt, men siden apparatet gør alt arbejdet for dig med at registrere hudfarve og kun udsender impulser når det er i kontakt med huden, er det alt hvad der er brug for! Takket være dette intelligente design, spilder du ikke længere tiden eller har besværet med selv at trykke på knapper for at lyset pulserer. Dette gør at du blot skal trykke på knappen for at tænde det, og gå til det korrekte niveau og du er i gang, og kan glide fra et område af kroppen til det næste uden problemer!

150.000 lysimpulser

Silk’n Jewel XL indeholder præcis 150.000 lysimpulser, hvilket betyder at det holder længe. Det betyder også at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra patroner som ved mange konkurrerende produkter, og der kommer ingen luskede ekstraomkostninger - hvilket gør det til en fantastisk god investering på lang sigt (specielt sammenlignet med en enkelt IPL session på en salon hvor priserne kan variere fra alt mellem 400-2500 kr. for en enkelt kropsdel!). Takket være de massive 150.000 lysimpulser, er der rigeligt til multiple anvendelser på hele din krop og ansigt, selv for dem med tykkere hår!

Gennemsnitspris på almindelige hårfjerningsmetoder

Moisture-Lock

IPL (Salon)
For 6 sessioner til alle kropsdele

Moisture-Lock

Voksning
Over en gennemsnitlig kvindes levetid

Matrix Vitality

Barbering
Over en gennemsnitlig kvindes levetid

Follicle Strength

Silk’n Jewel XL
Engangsinvestering til hele kroppen

Anvendelse

Før din første session skal du afgøre hvilket energiniveau der er det rigtige for dig, og det område du vil bruge apparatet på ved at se på skemaet ovenfor, eller i bunden af æsken.

 1. Tilslut adaptorledningen i stikket på apparatet og herefter i en stikkontakt.
 2. Forbered huden ved at sikre at området er barberet (ikke voksbehandlet eller trukket ud med pincet), ren, tør og fri for alle produkter.
 3. Tryk på Control knappen. Apparatet tænder (standardindstilling på energi niveau 1) og en blæselyd starter. Når “ready” lyset tænder (cirka 1 sekund efter du har trykket på knappen) er apparatet klar til anvendelse.
 4. Indstil energi niveauet ved gentagne gange at trykke på Control knappen indtil du er på det ønskede niveau.
 5. Placer behandlingsoverfladen mod huden. Når der er kontakt begynder “ready” lyset at blinke langsomt. Apparatet registrerer automatisk din hudfarve og hvis det er på det korrekte niveau starter lysimpulserne, og du kan føle en let varme og prikken.
 6. Fortsæt med impulserne eller glid indtil du har dækket området fuldstændigt. Når du bruger et højt energi niveau, vil lysimpulserne være langsommere, så vi foreslår at du bruger puls teknikken hvor du arbejder i rækker, og færdiggør en pulsering, og så videre i sektioner. Ved lavere niveauer er impulserne hyppigere, så vi foreslår at bruge glide teknikken hvor du langsomt glider hen over huden, i en bevægelse og hvor apparatet altid er i kontakt med huden.
 7. Når du er færdig, sluk for apparatet ved at holde Control knappen nede og du kan herefter tage ledningen ud af stikkontakten.

Se den vedlagte brugervejledning for mere information om det forventede antal af sessioner der er nødvendig for forskellige hårtyper, og mere detaljeret information om hvordan du bruger apparatet.

Hvad medfølger

 • Silk’n Jewel XL apparatet
 • Adaptor
 • Rengøringsklud
 • Brugervejledning
 • Garantibevis

Hvorfor købe fra os?

Siden Silk’n produkter er så populære og kan være i høj efterspørgsel kan der desværre være virksomheder der sælger kopier af deres apparater. Vi er derimod en officiel Silk’n Autoriseret Premium Partner, hvilket betyder at du kan være sikker på at du får den originale vare. Du kan også være sikker på at i det sjældne tilfælde du har problemer, kan vi arbejde direkte med producenten til at løse dem.

Råd

Dette apparat bør ikke anvendes af børn, gravide eller ammende kvinder eller af voksne med begrænset fysiske eller psykiske evner eller af dem som mangler erfaring og viden om hvordan apparatet anvendes. Anvend det ikke på tatoveringer, permanent make-up eller områder med aktiv eksem eller andre hudlidelser. Brug ikke energiniveauerne 2-5 på solbrændt hud eller efter solbadning (inklusiv solarier). Hold apparatet væk fra vand. For yderligere information om sikkerhed og effektiv anvendelse af apparatet anbefaler vi at du læser hele brugervejledningen.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 4 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Du er nødt til at bruge det et stykke tid, men det begynder at virke nu

  A Anna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mig og min partner har nu brugt den i et stykke tid, og det virker altså bare.

  K Kristine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mangler stadig at prøve det lidt mere, men indtil videre er det en positiv oplevelse

  A Aznive small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Virker bare. Man skal dog vænne sig til det. Kan godt anbefales

  M Marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person