Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

SizeGain Plus

30 Tabletter | Forbedret mandlig præstation
SizeGain Plus

Som et af de mest populære mandlige præstationsfremmende tilskud på markedet, er SizeGain Plus blevet en kraftfuld og potent formel som mænd stoler på. Skabt med 5 af de fineste ingredienser, der er kendt for deres fordele hos mænd, er hemmeligheden bag SizeGain Plus hemmelige formel hvordan den kombinerer disse ingredienser i deres optimale mængder, for at skabe den perfekte daglige kapsel til mænd.

  • Naturlig præstationsfremmende tilskud til mænd
  • Støtter præstation, styrke og kraft
  • Med Ginseng, Savpalme og Ginkgo Biloba
  • Beriget med Piperin for en bedre absorption
  • Bekvemt med 1 kapsel om dagen
  • Forseglet blisterpakning til at sikre kvalitet og friskhed
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist
349
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mandens størrelse

Spørgsmålet om størrelse kommer tit op blandt mænd, og den konstante undring kan medføre at mange føler sig utilstrækkelige. Størrelse er ofte forbundet med virilitet og mandlighed, hvilket kan påvirkes af en række forskellige faktorer, såsom stress og mangel på lyst. Cirka 1 ud af 5 mænd er utilfredse med deres størrelse og desværre kan det påvirke tiden i soveværelset, og deres overordnede selvtillid og præstation.

Heldigvis er der nu mange veje at gå når det kommer til mandlig præstation, inklusive dyre operationer og smertefulde apparater. Der er nu også en række naturlige måder at give et boost. Nogle gode eksempler herpå er regelmæssig motion, nok søvn, sund kost og finde andre måder at forbedre din selvtillid. Du kan også finde et boost og ekstra støtte i eksisterende naturlige tilskud, til hjælp til alle områder af mandlige præstationer, fra størrelse til udholdenhed.

Brugervejledning

En af de store fordele ved SizeGain Plus er hvor nemt det er at anvende. Tag blot 1 kapsel om dagen, og det er det. Det er op til dig og dine rutiner hvornår på dagen du tager kapslen, men vi anbefaler at tage den omkring samme tid hver dag med et glas vand. Hver pakke indeholder 30 kapsler så den vil holde i en hel måned (30 dage)

Aktive ingredienser

Arginin og Alfa Keto Glutarat (AAKG)
Arginin og Alfa Keto Glutarat (AAKG)

Denne essentielle aminosyre ændres til nitrogen oxid (NO) i kroppen, som anvendes til at hjælpe 50 trillioner celler med effektivt at kommunikere. Dette betyder at nitrogen oxid er utrolig vigtig for kroppen og er blevet grundigt undersøgt, med en undersøgelse der ser på dets anvendelse i kosttilskud til at støtte fysisk aktivitet og mikrocirkulation. For mere, klik her.

Ginseng
Ginseng

Også kaldet Panax, Korean eller True Ginseng, er dette velkendte ingrediens blevet populært i en række af mandlige præstations produkter. Dette skyldes at det er blevet undersøgt som en naturlig ingrediens til at hjælpe med at booste drive og præstation. Det er også blevet undersøgt i forbindelse med dets link til niveauer af mandligt kønshormon. Lær mere om denne undersøgelse her.

Sav palme
Sav palme

Også kendt under det latinske navn Serenoa Repens, er savpalme en palme der stammer fra Nordamerika. Ligesom ginseng er det for nyligt blevet utrolig populær inden for mandlige præstations produkter grundet dets potentielle egenskaber. Der er lavet flere undersøgelser om savpalme og mænds sundhed. Klik her for mere om dette.

Sort peber ekstrakt (Piperin)
Sort peber ekstrakt (Piperin)

Anvendes til at krydre mad verden over, og er kendt for dets unikke krydret smag. Denne oplevelse af styrke kommer fra interaktionen med forbindelserne med sort peber, hvor den vigtigste er piperin. Denne særlige forbindelse menes at være gavnlig når den er inkluderet i tilskud, siden det er blevet undersøgt for dets biotilgængelighed. For yderligere oplysninger, klik her eller her eller her.

Ginkgo Bilobac
Ginkgo Bilobac

Som en af de ældste træsorter, har forskere fundet mere end 40 gavnlige forbindelser inden for ginkgo biloba træet, der stammer fra Kina. Det siges at være yderst gavnligt for kroppen og der er endda lavet undersøgelser om forbindelsen mellem ginkgo biloba og et sundt kredsløb. For yderligere undersøgelser, klik here.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Arginin Alfa Keto Glurate (AAKG), Ginseng rod ekstrakt (Panax Ginseng), Sav palme ekstrakt (Serenoa repens), Sort peber ekstrakt (Piper Nigrum L.), Ginkgo Biloba blad ekstrakt (Ginkgo Biloba L.)

Andre ingredienser: Hydroxypropylmethylcellulose, Maltodextrin, Microcrystallin Cellulose.

Naturligt kosttilskud

SizeGain Plus er et førsteklasses kosttilskud dannet af naturlige ingredienser, hvilket gør det sikkert at tage, og er uden kendte bivirkninger. Som ved alle andre nye tilskud, tjek altid ingredienserne for eventuelle allergier du måtte have og tal med lægen hvis du tager anden medicin. Dette tilskud er til personer over 18 år.

Læs mere
SizeGain Plus 30 Tabletter | Forbedret mandlig præstation

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

den er rigtig god og får penis til at vokse større over tid min er voksnet til 3,5 cm i stiv tilstand og 3 cm i slap tilstand på 3 måneder samt træning med jelg den kan du godt stole på jeg giver 6 stjerner her fra :)

J Jack J
Bekræftet køb

Det er fortidlig at svare på da jeg lige er begyndt på den i en måned

M Martin P
Bekræftet køb

Wow! virkelig god effekt fra Sizegain. Min penis voksede synligt allerede efter en måned

J Jens
Bekræftet køb

Min penis blev 3 cm længere og også større i omkredsen

A Ali
Bekræftet køb

Produktet jeg har ledt efter længe... Sex med konen er blevet langt bedre efter Sizegain Plus

L Lars
Bekræftet køb

De virker!

J Jack
Bekræftet køb

Diskrete at bruge fordi man kun skal tage 1 om dagen...

J Julius
Bekræftet køb

Meget nemme at bruge og super effektive...

K Kasper
Bekræftet køb

Jeg kan uden tvivl mærke en forbedring, Min udholdenhed er blevet mega god

T Thomas
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter