Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MaxMedix Skin Tag Plastre

28 Plastrer | Behandling af hudmærker

Oversigt

Har du irriterende, grimme og ubehagelige hudmærker? Skin Tag Patch er et simpelt middel, som er fuldstændig smertefri. Det er et godt alternativ til piller og cremer, og disse plastre kræver langt mindre tid og kræfter for at gøre dit liv meget lettere. De er enkle og hurtige at påføre. Du skal bare bruge et plaster direkte på hudmærket!

 • Naturlig smertefri behandling til hudmærker
 • Praktisk alternativ til piller og cremer
 • Uden rod og ingen spild
 • Hygiejnisk påføring
 • Nem og hurtig at påføre
 • Indeholder 28 cirkulære plastre

Traditionelle flydende metoder for at behandle hudmærker kan være et rod og efterlade uønskede pletter på tøjet. Skin Tag Patch er dog helt uden pletter og kan bæres under tøjet med lethed. Hvad mere er, er der ingen spild, så du ikke behøver at bekymre dig om, at noget kommer i kontakt med andre dele af huden eller skulle købe mere, da du brugte mere end forventet. Der er 28 plastre i hver pakke med specifikke størrelser, der gør ting rene, hygiejniske og simple.

 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Køb 1 129 kr.
 • Køb 2 232 kr. 258 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 309 kr. 387 kr. Du sparer 20%

Hvad er et hudmærke?

Har du et hudmærke, men er du ikke sikker på, hvad det er? Hudmærker er små hudfarvede pletter, der godt kan ligne vorter. De er meget almindelige og varierer i størrelse og farve, og er mest almindeligt forekommende på armhulerne, hals, lysken eller under brysterne. Dette er fordi de har en tendens til at vokse i hudfolder, hvor huden gnider mod sig selv, og derfor er de især almindelige hos overvægtige mennesker, som har overskydende hud. Selv om de generelt er harmløse, kan de påvirke selvværd samt gøre ondt, hvis de sidder fast i tøjet.

Der er mange måder at fjerne hudmærker, som daterer tilbage hundreder af år, men nogle af disse kan være ganske primitive og kan ofte medføre flere bivirkninger, såsom irritation, blødning, misfarvning og ardannelse. Kirurgi er også en mulighed, men det kan være tidskrævende, dyrt og smertefuldt. Som et resultat er naturlige metoder blevet meget populært for fjernelse af hudmærker, da de kan være smertefri, omkostningseffektive og enkle - alle de ting du ønsker!

Skin Tag Patch

Når du leder efter et produkt til at hjælpe dig med din hudmærker, er der mange muligheder at vælge imellem. De fleste af disse dog vanskelige at bruge, og gør det nemt at sprede bakterier og kan nemt bruges forkert og dermed gøre dem endnu værre. Derfor blev Skin Tag Patch udviklet. Ved hjælp af et enkelt og præcist plaster med en hygiejnisk anvendelse, gør det det nemmere end nogensinde at håndtere dine hudmærker. Sig farvel til kaotiske cremer og katastrofale dråber og goddag til enkelhed.

Skin Tag Patch ingredienser

Aktive ingredienser: Salicylsyre

Plaster: Akryl klæbestof

Brugsanvisning

Designet specielt til at være let at bruge. er Skin Tag Patch er super simpel. Start med at pille foliet af for at afsløre plastrene. Ved hjælp af plastikmærket, som er inkluderet for hygiejnisk brug, skal du pille et individuelt plaster af, placere det direkte på hudmærket og pille plastikmærket af, så plastret forbliver på huden. Brug et plaster per hudmærke hver 12. time efter behov, og kan bruges i løbet af dagen eller natten. Brug hver dag indtil du har nået det ønskede resultat. Hver pakke indeholder 28 plastre, så hvor hurtigt du bruger dem vil afhænge af antallet af hudmærker og deres specifikke størrelse. Til brug på et stort antal hudmærker foreslår vi, at du bruger flere pakker over tid.

Tip

Da Skin Tag Patch er et plaster til topisk brug, er det sikkert at bruge på alle hudtyper uden kendte bivirkninger. Når du bruger et nyt hudplaster for første gang, foreslår vi, at du kontrollerer ingredienserne i forhold til personlig allergi og stopper med brug, hvis en allergisk reaktion opstår. Brug ikke mere end 2 plastre i en 24-timers periode, og sørg for kun at bruge ekstern og ikke på børn.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har ikke haft den ønskede effekt endnu, måske der skal bruges flere plastre end pakken indeholder, før det virker.

B BirtheJ
Bekræftet køb

Den virker

A Abedin H
Bekræftet køb

Let at påføre og irriterer ikke min hud. Kom også af med en irriterende hudtag på min arm!

D Dafi
Bekræftet køb

Produktet har hjulpet mig rigtig meget. Det kan virkelig anbefales, også selvom det måske tager lidt tid, før det virker.

J Jan
Bekræftet køb

Er blevet af med alle mine hud tags for nu- fremragende!

K Karen
Bekræftet køb

Dette fungerer !! Jeg hader mine skin tags og de er næsten alle væk nu !!!!!

A Ami
Bekræftet køb

Let at bruge- tager bogstaveligt talt sekunder at sætte det på. Det får ikke min hud til at kløe og gør jobbet. Intet at klage over her! 100% anbefaler

J James
Bekræftet køb

Meget nemmere at bruge og mere effektivt end piller

M Mia
Bekræftet køb

Det er fedt at kunne putte plastrene lige der hvor jeg har brug for dem

H Helianne
Bekræftet køb

Jeg kunne allerede se en kæmpe forskel efter første brug! De er virkelig gode

L Lisbeth

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide