KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Mix og Mars

Skin Tag Plastre

30 Plastrer | Behandling af hudflapper og skin tags

Oversigt

  • Plastre til smertefri fjernelse af skin tags
  • Praktisk alternativ til piller og cremer
  • 100% naturlige ingredienser
  • Pakke med 28 plastre - nok til flere skin tags
  • 100% tilfredshedsgaranti

Hudflapper, hudmærker og skin tags kan være et irriterende og ubehageligt problem. Skin Tag Plastre fra MaxMedix er en naturlig hjælp til fjernelse af skin tags, der er små godartede, stilkede fibroepiteliale polypper på huden, som desværre er et meget almindeligt problem.

Forekomsten af skin tags stiger med alderen, men med et Skin Tag Plaster fra MaxMedix kan du få hjælp til det irriterende hudproblem, der ofte viser sig i ansigt, øjenlåg, armhuler og lyske.

  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Hvad er skin tags?

Skin tags er små hudfarvede pletter på huden, der godt kan ligne vorter, derfor kaldes de også ofte silkevorter. Det er et meget almindeligt hudproblem, og forekomsten stiger blot med alderen. De varierer i størrelse og farve, og er mest almindeligt forekommende i armhulerne, hals, lysken eller under brysterne. Det skyldes, at skin tags har en tendens til at vokse i hudfolder, hvor huden gnider mod sig selv. Selvom skin tags generelt er harmløse, kan de påvirke selvværdet samt gøre ondt, hvis de sidder fast i tøjet.

Der er mange forskellige måder til at fjerne skin tags, og selvom det kan være fristende bare at fjerne dem med en pincet eller en saks, bør man lade være, da det kan medføre bivirkninger såsom irritation, blødning, misfarvning og ardannelse. Operation er også en mulighed, men det kan være tidskrævende, dyrt og smertefuldt. Derfor er naturlige alternativer til dette hudproblem blevet populære, da det kan være et smertefrit, prisvenligt og simpelt alternativ til at fjerne hudflapper.

Plastre til skin tags - et smertefrit og praktisk alternativ

Der er mange forskellige produkter til at hjælpe med dine skin tags, men mange af dem er vanskelige at bruge. Hvilket gør det nemt at sprede bakterier, bruge dem forkert og bare forværre situationen. Det var med det i tankerne, at disse praktiske skin tags plastre blev udviklet. For med plastre kan du meget målrettet behandle skin tags og give din hud den pleje, som den fortjener. Sig farvel til cremer og piller og goddag til en mere praktisk og let behandling.

Brugsvejledning

Start med at åbne pakken med plastre. Tag ét enkelt plaster og sæt det direkte på hudflappen og sørg for, at plasteret sidder fast på huden. Brug et plaster per skin tag hver 12 time efter behov - kan bruges både i løbet af dagen eller natten. Vi anbefaler at bruge plastrene dagligt, indtil du har fået det ønskede resultat.

Hver pakke indeholder 28 plastre. Hvor hurtigt, du bruger dem, afhænger af antallet af skin tags og deres størrelse. Hvis du har flere skin tags, anbefaler vi, at du køber flere pakker.

Anbefalinger

Skin Tags plastrene er til udvortes brug og lavet af naturlige ingredienser, og er sikkert at bruge på alle hudtyper uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier, og at du stopper med at bruge plastrene, hvis du oplever en allergisk reaktion. Du bør ikke bruge mere end 2 plastre i en 24-timers periode. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Styrene, Vand, Livstræekstrakt, Polysorbat 20, Tea Træ-bladolie, Phenoxyethanol, Tocopherylacetat, Oregano-bladolie, Linalool, Eugenol, Citral, Citronellol, Geraniol

Ofte købt sammen

Skin Tag Plastre
Skin Tag Plastre

30 Plastrer | Behandling af hudflapper og skin tags

129 kr.

+
MaxMedix Vorteplastre
MaxMedix Vorteplastre

28 Plastrer | Mod vorter på fødder & hænder

99 kr.

1 Vare

129 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(50)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(13)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.25% baseret på 90 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har ikke haft den ønskede effekt endnu, måske der skal bruges flere plastre end pakken indeholder, før det virker.

B BirtheJ
Bekræftet køb

Den virker

A Abedin H
Bekræftet køb

Det er fin nok

K Kunuunnguaq K
Bekræftet køb

Let at påføre og irriterer ikke min hud. Kom også af med en irriterende hudtag på min arm!

D Dafi
Bekræftet køb

Produktet har hjulpet mig rigtig meget. Det kan virkelig anbefales, også selvom det måske tager lidt tid, før det virker.

J Jan
Bekræftet køb

Er blevet af med alle mine hud tags for nu- fremragende!

K Karen
Bekræftet køb

Dette fungerer !! Jeg hader mine skin tags og de er næsten alle væk nu !!!!!

A Ami
Bekræftet køb

Let at bruge- tager bogstaveligt talt sekunder at sætte det på. Det får ikke min hud til at kløe og gør jobbet. Intet at klage over her! 100% anbefaler

J James
Bekræftet køb

Meget nemmere at bruge og mere effektivt end piller

M Mia
Bekræftet køb

Det er fedt at kunne putte plastrene lige der hvor jeg har brug for dem

H Helianne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide