Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Dermefface FX7 Creme til ar

15 ml Creme | Creme til reducering af ar

Oversigt

Det er næsten uundgåeligt ikke at ende op med et par ar i løbet af en levetid - hvem har ikke skåret sig under barbering eller brændt sig på noget varmt?! Men for nogle af os kan forekomsten af ardannelse føre til nedsat selvværd. Med en forståelse for hvor foruroligende denne udvikling kan være, skabte Skinception sammen en sjælden blanding af botaniske ingredienser deres Dermefface FX7 serum.

  • Ideel til målretning til forekomsten af ar
  • Har til formål at adressere hudproblemer
  • Med Beta-Glucan og Vervain
  • Forstærket med soja fiber
  • Påføres to gange dagligt
  • Let tekstur der absorberes let

Ar kan variere fra fine hvide linjer til svulmende lilla mærker, og de kan behandles ved hjælp af stærke cremer og laserterapi. Imidlertid kan mange af os instinktivt få en følelse af, at huden allerede beskæftiger sig med skader, der kræver omhyggelig pleje. Med dette i tankerne har Skinception samlet et perfekt udvalg af naturlige ekstrakter, som er forstærket med videnskabelige formuleringer i Dermefface FX7.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Det triste ved ar

En glat og jævn hud anses ofte for at være en af de mest umiddelbare tegn på sundhed og en god tiltrækningskraft. Men vi oplever alle små ulykker i livet, og nogle gange kan de efterlade ar. Ar kan forekomme fra noget, der ødelægger huden, om det så er brandsår, snit eller hudtilstande som skoldkopper eller acne. Selvom et lille hvidt mærke ikke kan virke som verdens ende, kan det allerede give problemer. Og for at gøre tingene værre, kan disse ofte blive til misfarvede og mørke ar, når kollagen bliver overproduceret. Selvom der er måder at behandle det på, omfatter de ofte barske kemikalier. Alt i alt er der et stærkt ønske om en naturlig og blid metode.

Dermefface FX7

I denne specialiserede serum har Skinception designet en kraftfuld, enestående blanding af naturlige faktorer og innovative videnskabelige formuleringer, som alle har til formål at hjælpe dig i håndteringen af de bekymrende ar. Med en synergistisk effekt har de til opgave at lindre, styrke og beskytte i en let men potent serum. Du behøver ikke længere føle dig hjælpeløs - denne potente pumpe er klar og venter på at levere Dermefface FX7 til din hud.

Lindre
Lindre

Især i de tidlige udviklingsstadier, kan ar være ubehagelig, kløende og føles stram. Denne serum har til formål at nære huden og behandle forekomsten af rødme og følelse af ubehag. Beta-Glucan er et verdenskendt, hudberoligende middel, der kan forbedre et rødt udseende og andre tegn på følsom hud.

Styrke
Styrke

Arvæv er et resultat af skader på huden - så det er uhyre vigtigt at hudens interne styrke er øget. Hydrolyseret søjabønnefiber bruges til at behandle modstandsdygtigheden og elasticiteten, mens den opstrammer og udjævner. Dette er perfekt på mange hudbekymringer, herunder ar.

Beskytte
Beskytte

Hud, der er ved at heles, skal forsvares fra yderligere skader. Vervain-ekstrakt bruges til at målrette hudens indre egenskaber med beskyttende evner. Acaibær bruges til at beskytte mod oxidering, som forårsages gennem eksterne faktorer. Niacinamid eller Vitamin B3 er kendt for at bidrage til normal hud.

Lysne
Lysne

Tre afgørende bærekstrakter blev udvalgt for deres oplysende kvaliteter. Maqui er rig på det revitaliserende anthocyanin, som er knyttet til forbedringer af UV-skader. Gojibær menes at være ideel til at behandle ar på grund af en øget blodgennemstrømning. Blåbær er respekteret for sin oplysende og glødende egenskaber.

Komplette ingredienser

Vand (Aqua), Glycerin, Beta-Glucan, Pentylene Glycol, DI-Panthenol, saccharid Isomerate, Verbena Officinalis ekstrakt, hydrolyseret Soybean Fiber, niacinamid, Allantoin, Vaccinium Myrtillus (blåbær) frugt ekstrakt, Euterpe Oleacea frugt ekstrakt, Lycium Barbarum (Goji) ekstrakt, Aristotelia Chilensisui, Aronia Arbutifolia/Aronia Melanocarpa frugtekstrakt, Garcinia Mangostana frugt ekstrakt, Punica Granatum frugt ekstrakt, Morinda Citrifolia frugt ekstrakt, dinatrium EDTA, hydroxyethylmethacrylat Cellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Sådan bruges produktet

Dermefface FX7 er designet til at behandle dine bekymrende ar. Påfør et tyndt lag af serum på dit ar og umiddelbart omkring det, og masser det blidt indtil det er blevet fuldt absorberet. Ideelt set skal du bruge det to gange dagligt, morgen og aften. Du bør investere i lang tids brug.

Vejledning

Selv om alle Skinception produkter er lavet med et drive mod det bedste, har alle hudtyper unikke og individuelle behov. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. Hvis du er blevet diagnosticeret med særlige hudsygdomme, bør du rådføre dig med en læge.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.50% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Effektivt produkt, men ikke særlig drøjt, derfor ligger produktet i den lidt dyre ende.

F Flemming P
Bekræftet køb

Jeg har haft ar fra en grim acne, som jeg døjede med da jeg var ung. Efter jeg har brugt denne creme er de blevet reduceret merkant.

S Sandra
Bekræftet køb

Meget effektiv! mine ar er reduceret med 90% hvis jeg skal være helt ærlig.

L Louise
Bekræftet køb

Tykkelsen på arret er væk ... Det er den mest effektive behandling, jeg har prøvet.

A Andreas
Bekræftet køb

Jeg har benyttet mig af produktet i over 1 mdr. Det har nedsat tykkelsen af mine ar en smule men ikke den store forandring.

S Silvija
Bekræftet køb

Virker rigtig godt. Jeg begyndte at bruge cremen efter mine ar fra en næse operation. Brugte det 1 måned efter operationen for at gøre arene mindre tydligere. og det har virket fint.

M Mette Lyst
Bekræftet køb

Jeg har købt denne efter anbefaling af en veinde, som havde brugt den til sine akne ar. Jeg har ikke selv brugt den så længe endnu. Men er allerede tilfreds, da jeg kan se nogle resultater allerede.

S Stinna
Bekræftet køb

Hurtig levering og bestilling. Ind til nu er jeg meget tilfreds. Produktet er lige modtaget - 2 dage efter min bestilling

M Malene Jensen
Bekræftet køb

lidt dyrt, produktet er ikke så stort. Men det positive er at produktet er drøj i brug, så holder længere end jeg forventede. Mine ar er blevet mindre synlige, men skal købe en mere

H Hanne lassen
Bekræftet køb

Cremen virker godt. lidt dyr men meget god

K Kasper mortensen
Bekræftet køb

mit 4-5 køb hos ShytoBuy og vender helt sikkert tilbage. Altid god service som bruger tid og ressourcer på at hjælpe

I Inger
Bekræftet køb

funger meget godt!

C Cecilie wester
Bekræftet køb

Jeg har en del akne ar, især på kinderne, og det har gjort mig meget usikker på min hud. Eller det vil sige, jeg VAR usikker på min hud, indtil jeg begyndte på denne creme! Den har hjulpet så meget på mine akne-ar, og man kan næsten ikke se dem mere :)

J Jette
Bekræftet køb

Har altid haft mange bumser, og de har så givet mig ar efterfølgende. Den her creme har hjulpet mig med at gøre mine ar mindre synlige.

M Morten
Bekræftet køb

Helt vild med dette produkt! Døjer med ar fra akne og har brugt denne “serum” i under en uge og kan allerede se kæmpe forskel - er overlykkelig. Kan klart anbefales til aknear❤️

A Amalie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide